嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

仲未買到第一對鞋

仲未買到第一對鞋

我著開10號/45號
" F7 T  P7 u' j- p) W唔知邊度有咁大size既高踭鞋or長靴 買 & G' k) i& E+ J0 _# ~6 j
因為我睇左好耐見到d鞋店最多先42號. r3 D1 r$ V' P& f. ~0 ]# g6 }' i
點解我隻腳咁大 0 x( Z* n/ o$ M  d, X+ D

0 B, V( O" Y& D因為我未買過...  唔知各位有冇介紹 9 M. n0 z1 l/ M: y8 C5 g( }0 n$ f& R

5 ^$ C$ r# f: R2 ^[ 本帖最後由 abc2010 於 2010-10-5 03:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
45!?3 R* f4 w4 g$ a+ A  a7 f+ ^
以我所知香港無一道有45
5 h0 P( E; ?7 J5 [4 m. V我美國就應該有既

去訂做啦~

落太子ageless訂做% L$ g. C0 K! J: F
不過個度係歐洲size(偏大)
: i5 |- v2 t, _) [  R( B9 A! i應該唔使咁大44碼可能得
# R& E& }4 X5 `  e& }$ q使唔使我帶你去?& b  \% x, N5 s8 t% a+ _  o
我過幾日會落去拎鞋

香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-5 21:34 發表   
5 D- ^2 ^7 {4 M) {. r& R香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇
& R6 {, T& k1 q6 q9 x4 w45我預大左…44號就fit既~

abc訂做鞋會度腳ga麻! 包冇衰! 好似"校服收藏者"咁講一於落去訂做啦! OK
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-5 15:57 發表   / \( k4 h8 H2 H; {) g$ S  P, m7 U
落太子ageless訂做( X" q. ]5 s8 X0 o6 A
不過個度係歐洲size(偏大)5 l- @3 u) a1 N" \6 _1 g' v4 ^) E
應該唔使咁大44碼可能得4 v! F" {% B& z+ Q! h6 Y* b. G% z
使唔使我帶你去?
$ J% X$ z! \2 C$ |4 ]我過幾日會落去拎鞋
! N$ H: l# |! f( R" z2 a& k7 o

! r& d! i+ S: I* S2 A+ X你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想買, 一直苦冇辦法

訂造鞋幾錢對架~, Z) O& k' Z$ ]+ x4 `- I$ `% i
有咩款同咩物料做?

訂做咻貴好多lor 6 `, y2 b/ V1 P  Y
會大出血wor + [% j0 o) b* v, l$ U- B2 e% K: p
e家都係高筒allstar先

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-10 15:35 發表   , V! {! y; ~# ^+ e) _9 e/ O
訂造鞋幾錢對架~0 d7 M* Y7 ^7 X
有咩款同咩物料做?
$ H- V7 e9 x. N+ F) T! @, Z1 M6 [/ c% ~
44號有現成賣
3 _+ c7 F5 P% S+ V  ^) D# z$ V平既百幾
* Z% a% J% Y5 B2 x4 R% W- i訂做就幾百

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-6 02:10 發表   
, d% H4 B6 d; `" J& ^' O4 P2 K1 Y( Y! ~# r  B
$ k. S+ a; [; |& P) Q
你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
% b. _8 x; Z" L

# K- z3 e% w7 k9 f
% k9 w' g- V0 K個個阿mic囉. {  O9 Q% D# l3 G
佢話開左個locker俾我' `3 s$ n, M4 P
話幾時拎就幾時拎喎# n6 D% w/ B: M) b2 I
而家有四對鞋係佢度未拎
1 g, |; A, M3 M! @# ^6 z真係俾佢激死
5 Q4 p- v3 o5 M5 J) v0 [搵日一齊落去啦

your feet is quite big@!

老實講,45碼的確係真係比較大喎~

45???也太大了吧 估计要定做咯

如果落a記既話應該唔使
5 ]9 U7 H# u; X7 K# L6 j因為佢d碼偏大$ c. z9 U# @4 F+ b/ U
可能44碼已經可以

45~~~應該上網訂做比較快~~~市面不太好找

that's hard to find

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-5 22:04 發表   + h, H4 ]. y# e- P0 [2 f
+ a3 P2 @8 i  P& O1 o, E& p
45我預大左…44號就fit既~
/ j0 F0 Y; ]$ E4 D
" A4 ?; F" O* h5 F我都係著44-45號架~