嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

仲未買到第一對鞋

仲未買到第一對鞋

我著開10號/45號
5 P  Z+ M4 Q' p# J+ G唔知邊度有咁大size既高踭鞋or長靴 買
" O7 B/ i8 J5 }& M9 c* ?! k8 b因為我睇左好耐見到d鞋店最多先42號. C# e9 O9 }8 |& u
點解我隻腳咁大 $ x% i# j( a8 \+ q

, u# R# {( s7 Y$ T因為我未買過...  唔知各位有冇介紹 1 \/ o2 a, ?$ Y4 ~) ~

% T  @8 h: |  y[ 本帖最後由 abc2010 於 2010-10-5 03:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
45!?' O$ L2 q) W4 d  Z
以我所知香港無一道有45
" A4 A4 G) E" t; u我美國就應該有既

去訂做啦~

落太子ageless訂做) q7 ^* a+ a4 i( A2 ^* Z/ y( |
不過個度係歐洲size(偏大)
! n+ C$ X8 F0 i0 k+ H7 I應該唔使咁大44碼可能得% m; _7 A  X5 G7 u6 E7 M
使唔使我帶你去?( ~( i/ d) F+ l/ G3 E8 Y
我過幾日會落去拎鞋

香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-5 21:34 發表   
9 D4 Y' K1 K6 [; _; E+ n4 _( Q. D香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇
, F+ ]  g" d, n0 ?% l45我預大左…44號就fit既~

abc訂做鞋會度腳ga麻! 包冇衰! 好似"校服收藏者"咁講一於落去訂做啦! OK
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-5 15:57 發表   " l7 w6 f! f  s$ J
落太子ageless訂做! \. d6 w3 h3 Q
不過個度係歐洲size(偏大)
; X% J! |" u( W2 h應該唔使咁大44碼可能得" x0 A( I/ ]  o$ p. ?$ w5 `4 l
使唔使我帶你去?
  c1 [1 n) {+ I% O我過幾日會落去拎鞋
; y9 E. F+ f0 Z, {, P# M' p& y) C- T2 y' z: w# U+ }& O) ~
你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想買, 一直苦冇辦法

訂造鞋幾錢對架~+ i) w9 i7 o- V% S9 w/ F. K# B# s
有咩款同咩物料做?

訂做咻貴好多lor
: ~$ ]( m' l  M( i2 ?會大出血wor
  `  m0 i9 @4 Ne家都係高筒allstar先

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-10 15:35 發表   ; u( s8 M+ p: [+ {
訂造鞋幾錢對架~
$ T! f) @* D( H8 X8 ]' i3 @有咩款同咩物料做?
( {) E5 N% b# f/ a- [8 _
; |$ d6 i4 S  k1 b4 T
44號有現成賣
# F% F0 G! S* \& z5 J: R! W平既百幾2 a# v7 W7 s5 P# q0 [( o
訂做就幾百

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-6 02:10 發表   
" s# Z3 h  C% L! N$ {0 |- P* [; Y
# ?/ x8 k6 S1 _& z* k3 r  J) v* [4 N
你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
8 K4 ^! h: a1 a% L
. L  o2 x3 U$ n1 m/ j" f
1 P2 h1 P5 I. K$ s3 |% U4 |, B個個阿mic囉) N/ o  V$ U9 R* B
佢話開左個locker俾我
, K2 d% s( c) r' X9 L話幾時拎就幾時拎喎
# `* i8 o1 }+ n  G6 `* }1 ?而家有四對鞋係佢度未拎+ k. d6 B+ [9 W, F! `
真係俾佢激死$ M2 g" e3 u& I# v4 F3 T) T
搵日一齊落去啦

your feet is quite big@!

老實講,45碼的確係真係比較大喎~

45???也太大了吧 估计要定做咯

如果落a記既話應該唔使) m7 T' E) h6 b: K  O. b
因為佢d碼偏大
- K; {; E: c7 O+ V可能44碼已經可以

45~~~應該上網訂做比較快~~~市面不太好找

that's hard to find

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-5 22:04 發表   
4 [3 \. c! R9 T4 @6 X) N1 ^2 w0 P' v; _* u  c# ?5 H; n
45我預大左…44號就fit既~
9 a! K" H! D$ K/ V

/ I$ I! Q# B2 U1 i9 Z! n5 o& i我都係著44-45號架~