嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

仲未買到第一對鞋

仲未買到第一對鞋

我著開10號/45號
+ Q" P" J! ?8 Q# {' S% x唔知邊度有咁大size既高踭鞋or長靴 買 & e6 y& F2 ?& c$ V( \& }
因為我睇左好耐見到d鞋店最多先42號; l4 ]- x( `* X) N; S0 N# g% b0 `8 T
點解我隻腳咁大
- _" j3 [4 c  c1 ?
0 T8 T& C! m& a6 Y. ^8 G5 J' k8 j# d; E因為我未買過...  唔知各位有冇介紹
5 |8 q1 u# z9 E) Z, t' e) [( O, J2 \; z0 \& @/ D
覺得好的就按一下感謝吧~~
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
45!?  f, N" w; E" D' Q3 i
以我所知香港無一道有45
8 a9 B; g! {8 d! K9 G我美國就應該有既

去訂做啦~

落太子ageless訂做
0 x8 x" J! h2 F不過個度係歐洲size(偏大)- v& W. [2 a, d" N+ g! q; r; i
應該唔使咁大44碼可能得
) R/ c" |' s$ N+ D1 t% ^使唔使我帶你去?! ^" O& L) r& S  a: T$ m8 v. ?
我過幾日會落去拎鞋

香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-5 21:34 發表   
+ g) G/ [2 u0 g2 E! E, o6 {6 K香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇
2 p( s# k, j3 A
45我預大左…44號就fit既~

abc訂做鞋會度腳ga麻! 包冇衰! 好似"校服收藏者"咁講一於落去訂做啦! OK
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-5 15:57 發表   ; K+ S& @3 C" S! N$ c9 y. `! ]
落太子ageless訂做
7 y3 X( D9 I1 R7 w4 C不過個度係歐洲size(偏大)
+ }1 c7 ?7 P* ?2 h# Y6 n應該唔使咁大44碼可能得
, U  b5 E7 M- G/ n使唔使我帶你去?
  z% t: o+ P3 f我過幾日會落去拎鞋
: D- r9 m" S& U4 ?: j( Y# ~' T1 ^& O; [! W4 Q; Q' b' f* X
你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想買, 一直苦冇辦法

訂造鞋幾錢對架~* y3 l- c! j& [9 e1 f
有咩款同咩物料做?

訂做咻貴好多lor 6 i1 U# x) b. ^* P4 q7 |( y
會大出血wor
) I5 Y4 _3 p2 F! \  B: oe家都係高筒allstar先

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-10 15:35 發表   
4 v# ?* p' U& D! i7 D3 ]* B訂造鞋幾錢對架~3 {6 |  T9 s5 F6 g0 M. T
有咩款同咩物料做?
4 d- v9 s2 J7 y# K- Z
6 n4 A& Y2 R$ p44號有現成賣8 l! z, S! Y- w, A
平既百幾; A: E; q1 d9 M. J& g( n
訂做就幾百

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-6 02:10 發表   
- a8 H- e0 r# |( o/ a( u& o+ x2 R
$ {0 Y0 Q' {0 H6 Q! D$ m: B  t# R$ b% y0 l; q) U. ~
你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
- i- C  J8 X. b2 Y( E; `! Y

1 Q9 f. ^  [4 R8 W  T+ ?% M! s0 [6 ]. H: W8 j
個個阿mic囉2 E7 x' [. E' Q9 k( u9 g
佢話開左個locker俾我8 A6 T6 z2 @: _% ~2 L! I
話幾時拎就幾時拎喎) Q0 y8 v, }8 ^# H9 |* [
而家有四對鞋係佢度未拎
) m* \8 N# e4 y; [真係俾佢激死& e% F% x1 Z. I$ X$ S
搵日一齊落去啦

your feet is quite big@!

老實講,45碼的確係真係比較大喎~

45???也太大了吧 估计要定做咯

如果落a記既話應該唔使9 n* v  s4 c' T5 a
因為佢d碼偏大
0 x6 ~/ R! g- i% ]3 `* I5 n可能44碼已經可以

45~~~應該上網訂做比較快~~~市面不太好找

that's hard to find

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-5 22:04 發表   
, d" D1 |6 [) y& f# S
0 \; G! z6 s# y9 X45我預大左…44號就fit既~
# }4 \  H4 k! t/ e

. C" R( m% q6 O+ O, F/ u% z我都係著44-45號架~