嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

仲未買到第一對鞋

仲未買到第一對鞋

我著開10號/45號 " h4 ^0 v" j2 T2 M2 n
唔知邊度有咁大size既高踭鞋or長靴 買 ! P& a0 A9 |- O; {
因為我睇左好耐見到d鞋店最多先42號
+ s0 a" P+ o, b點解我隻腳咁大 ' s& H! X$ T- Y7 E
& a: z- p/ b; |, X  b+ F+ ]
因為我未買過...  唔知各位有冇介紹 1 k) A' N3 d" H

8 q2 c$ L+ E  a+ F6 W[ 本帖最後由 abc2010 於 2010-10-5 03:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
45!?  e6 O3 g, z5 ?; v9 T
以我所知香港無一道有45
  |" h' W/ T' s& ^* m& x& @* {我美國就應該有既

去訂做啦~

落太子ageless訂做# m5 Q! t  j1 e/ g# T
不過個度係歐洲size(偏大)
9 Z0 O6 e4 U. j# O應該唔使咁大44碼可能得- K* f- ?% e3 d
使唔使我帶你去?
+ |( w: G- f$ v2 a) {我過幾日會落去拎鞋

香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-5 21:34 發表   
( B  u& M4 \. B2 E( H/ T2 c香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇
) Q/ L0 Y8 i- b7 w0 @* y
45我預大左…44號就fit既~

abc訂做鞋會度腳ga麻! 包冇衰! 好似"校服收藏者"咁講一於落去訂做啦! OK
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-5 15:57 發表   
( w, D! N# ^4 g3 p" C% b9 Y落太子ageless訂做
) i2 ?! S# K# B" _3 N( E' R不過個度係歐洲size(偏大)  i8 t% R! _  E/ k. s/ p
應該唔使咁大44碼可能得% B7 d9 W- V) S8 k( c* B
使唔使我帶你去?! v; g8 Z1 b- ?2 D
我過幾日會落去拎鞋
2 V! {  _) K2 f/ m. y- L  B8 a6 R, x" O9 ~: k  I. v2 w! P
你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想買, 一直苦冇辦法

訂造鞋幾錢對架~
3 {& X1 i4 G1 }有咩款同咩物料做?

訂做咻貴好多lor   B5 q9 R6 _0 `) G: z3 E& m5 l
會大出血wor
" z- [- g* b! n; F9 s- B  a) ce家都係高筒allstar先

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-10 15:35 發表   : l4 J: \$ ~8 I, p
訂造鞋幾錢對架~" c4 a9 w  Z5 Q5 l' i1 e
有咩款同咩物料做?
" ?1 ^* N( {( b/ Z/ l" f6 x7 j) e1 c% H! T6 X
44號有現成賣0 ?3 @+ [. m  \* u2 p- k( Q# J
平既百幾
" `9 s* Z$ v& d8 N+ u6 ~0 K# b訂做就幾百

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-6 02:10 發表   
" @+ {! q" \, ~' P  G9 Y
9 J& M: Y" ~0 X3 G( ~* P; q- M. k7 s+ O7 i
你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
7 B: k' X# p4 ?) J+ i# P2 O/ E; N5 G6 D3 e
# W; i9 t. D/ u3 q
個個阿mic囉
3 e3 q0 H8 v* N3 W% u$ X佢話開左個locker俾我
9 z8 Q( R# R* N- I( J話幾時拎就幾時拎喎
9 J3 g/ y  }4 X0 e: W. w而家有四對鞋係佢度未拎
0 x$ P- U8 }8 Z. E" C$ G' ^1 B真係俾佢激死7 Y- A4 |" k3 k& [( P8 h! c1 [
搵日一齊落去啦

your feet is quite big@!

老實講,45碼的確係真係比較大喎~

45???也太大了吧 估计要定做咯

如果落a記既話應該唔使
5 a0 C. Y( s0 T' m因為佢d碼偏大
2 Y% I/ t+ S2 w7 ?可能44碼已經可以

45~~~應該上網訂做比較快~~~市面不太好找

that's hard to find

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-5 22:04 發表   $ |! @9 o; x, q) q8 y
& r7 R6 i& g' l5 Z- F9 `
45我預大左…44號就fit既~
* f  _2 b' h' t4 \$ c
' r3 W  Y5 ?8 ]! c# \0 G我都係著44-45號架~