嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

仲未買到第一對鞋

仲未買到第一對鞋

我著開10號/45號
8 _: v, f% i: w& E- }唔知邊度有咁大size既高踭鞋or長靴 買 1 P) q- c. j; Y/ s
因為我睇左好耐見到d鞋店最多先42號
7 P; G: m0 p4 K; O點解我隻腳咁大
' h3 ]5 G& r' n, `3 Y. g5 Y
, U4 h) G4 j4 m# }因為我未買過...  唔知各位有冇介紹 9 E, s/ `2 E, q' i% v& N: R

; Q# `+ S0 g+ y7 N. o[ 本帖最後由 abc2010 於 2010-10-5 03:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
45!?
( g% U# W9 M" ^" U2 p$ b) d以我所知香港無一道有459 H. m5 g1 O% s2 R, h
我美國就應該有既

去訂做啦~

落太子ageless訂做1 m; }, Q& k% k+ m4 x! t
不過個度係歐洲size(偏大)7 d! D7 s5 k& ~
應該唔使咁大44碼可能得
! a: [: n7 `  K5 ?9 D) G3 i使唔使我帶你去?
, ~; Z  ]: a# H" O$ x, {我過幾日會落去拎鞋

香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-5 21:34 發表   
$ `# s5 ^# v8 ]0 S香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇
! i; M9 R1 N$ ^- f& J& }+ ]5 d
45我預大左…44號就fit既~

abc訂做鞋會度腳ga麻! 包冇衰! 好似"校服收藏者"咁講一於落去訂做啦! OK
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-5 15:57 發表   & \, @; b, U) C% Q
落太子ageless訂做- Y: Y( A1 _! v, B
不過個度係歐洲size(偏大)
( O* r) C& ], e( t& s$ |& X應該唔使咁大44碼可能得
5 A/ V$ z, `' w, G& A4 c使唔使我帶你去?+ F6 }9 X) l5 _# }- P* \
我過幾日會落去拎鞋
9 |% o, g) b9 K$ C1 {; {9 j' ]/ O, V4 ~: \% h; P8 {
你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想買, 一直苦冇辦法

訂造鞋幾錢對架~
: @" C5 O3 W8 {$ U9 N有咩款同咩物料做?

訂做咻貴好多lor
0 w/ X4 c' W% Y$ d會大出血wor
" Z0 B. z5 q. x+ @. |e家都係高筒allstar先

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-10 15:35 發表   % ^; ?8 J' P3 t* |
訂造鞋幾錢對架~0 r" T& M. q( c" c1 q) u
有咩款同咩物料做?
2 G; n2 n. t$ U
' c( I3 o: g& C8 I! H. ?44號有現成賣
  i0 \# f" X0 e4 z! P, |3 B! U/ F平既百幾
# e! }* L4 T. X/ q訂做就幾百

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-6 02:10 發表   7 q- L  T" }# o, J; F2 W
1 b! l. x7 J7 q) A& A3 O

9 n2 O, z8 `) M- B" d8 i你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
" ]8 w$ U6 ?# Q( {9 n( Q/ E% S+ {5 Y

! E& y# d( v2 h- @% p- V
3 h: V8 T* f3 @8 S! p4 e個個阿mic囉
9 f5 [* ^  K& `4 U佢話開左個locker俾我# c% H( r$ J3 T3 ~$ z9 G! @
話幾時拎就幾時拎喎. C9 j; o2 k2 X" k0 |
而家有四對鞋係佢度未拎
0 S* V$ v$ M$ I3 C: @真係俾佢激死" k% ~. _& i/ C9 A9 d8 j! i
搵日一齊落去啦

your feet is quite big@!

老實講,45碼的確係真係比較大喎~

45???也太大了吧 估计要定做咯

如果落a記既話應該唔使7 s; _9 X9 f, e0 V1 \2 ?) R! [
因為佢d碼偏大) @* \( L8 z1 u: H3 ~
可能44碼已經可以

45~~~應該上網訂做比較快~~~市面不太好找

that's hard to find

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-5 22:04 發表   
/ r8 k" w" W# T! i- I, Q* e4 ^9 o6 p; r
45我預大左…44號就fit既~
; ]9 _; q! _' Y$ g
5 H" o/ R0 Q0 i, G$ z
我都係著44-45號架~