嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

仲未買到第一對鞋

仲未買到第一對鞋

我著開10號/45號
9 l# k5 r$ k% W6 T' W& o唔知邊度有咁大size既高踭鞋or長靴 買 - O; K5 v8 Q2 N% f9 O" y0 v- u& T) W
因為我睇左好耐見到d鞋店最多先42號
& _. N& b. V7 E% r* q  f+ U點解我隻腳咁大 . M) U3 B! m. ^" ^$ T( f9 X' G
# P8 [/ g- I( ^9 Y6 W6 i
因為我未買過...  唔知各位有冇介紹 3 T, N( D; |6 X1 p) P+ P

/ Q- W, q8 Z! J, d7 \6 I( @[ 本帖最後由 abc2010 於 2010-10-5 03:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
45!?, l' ~3 o, R# U! u
以我所知香港無一道有45
/ n( k% O# |1 m, r+ M我美國就應該有既

去訂做啦~

落太子ageless訂做0 W" G! o9 |) b- Z) C3 f
不過個度係歐洲size(偏大)
% X6 r2 O3 q5 d: }應該唔使咁大44碼可能得8 K0 m  @/ e6 t: n) {
使唔使我帶你去?
! d1 k, p, f9 ~& |) d我過幾日會落去拎鞋

香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-5 21:34 發表   ( q8 F/ T7 b' h  j) i6 u
香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇
2 c0 |  F& r4 {6 I/ c$ y* m# N9 s; T) R- l
45我預大左…44號就fit既~

abc訂做鞋會度腳ga麻! 包冇衰! 好似"校服收藏者"咁講一於落去訂做啦! OK
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-5 15:57 發表   + i. U" K+ q1 b- }
落太子ageless訂做
; Q# Q; W8 O0 G8 \2 n% p0 @不過個度係歐洲size(偏大)
& m( G. i2 d! A/ z* C; m: J) r應該唔使咁大44碼可能得8 m' w2 i3 z3 ^( s- q% E0 v3 n" V
使唔使我帶你去?
1 n2 Q/ d& k3 S/ [' ?我過幾日會落去拎鞋
$ Z- w; s( S- Q' K% [! G1 {7 ^# u
; T5 N' c) D5 @( n你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想買, 一直苦冇辦法

訂造鞋幾錢對架~
# ~) x- t" g% K( T" c- ]有咩款同咩物料做?

訂做咻貴好多lor ' L3 @0 ~3 z; n2 s; X5 L
會大出血wor
: @: C2 a) C) q1 t+ s' l/ D- \e家都係高筒allstar先

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-10 15:35 發表   8 e. z) Q7 K/ \2 l$ @3 K
訂造鞋幾錢對架~
8 a& G4 y9 i8 A, d( B& X有咩款同咩物料做?
6 A* T  n# I; v; y
! {( }9 v5 s( b* S: ^
44號有現成賣
9 G! Y6 U, d, x' D7 a: P平既百幾' d( C3 v7 n( O+ U" ^$ l8 h
訂做就幾百

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-6 02:10 發表   
% x! }; A7 P2 x- b$ u
# u9 X) P" J  ]" f% G1 J9 G3 }& z8 b/ P, N8 c! Z
你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
4 {! b9 @* J* H2 a2 y% r3 N3 S
5 c, @1 f! G$ W  ^

; b# j. G' k; p個個阿mic囉
$ T3 g$ e- r5 l佢話開左個locker俾我
+ A. d) q8 @: w- @& N: q7 T話幾時拎就幾時拎喎
0 W& `9 B) _/ w: y而家有四對鞋係佢度未拎$ X9 o) h. h( Z, Y! ~  C
真係俾佢激死6 d" e: y* |- z( v3 u" L$ g3 k3 [0 `
搵日一齊落去啦

your feet is quite big@!

老實講,45碼的確係真係比較大喎~

45???也太大了吧 估计要定做咯

如果落a記既話應該唔使  C$ \, I3 d* H7 C
因為佢d碼偏大& A( E- Q5 n4 N% l% U5 K( o
可能44碼已經可以

45~~~應該上網訂做比較快~~~市面不太好找

that's hard to find

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-5 22:04 發表   8 _+ A/ y8 v& g" t  }$ T7 T

0 e5 u: m% |! l) s- q( J45我預大左…44號就fit既~
8 O; `4 w+ R: w! E* M. U) F7 v

8 B6 s6 E" R2 h5 z: I. F" @我都係著44-45號架~