嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

仲未買到第一對鞋

仲未買到第一對鞋

我著開10號/45號   o0 B; P0 H2 L% `9 M  J* ]9 k' L
唔知邊度有咁大size既高踭鞋or長靴 買
* I1 w) O3 E$ B8 a8 t因為我睇左好耐見到d鞋店最多先42號
4 l1 Q3 z) R$ u; m8 ^: E, ^: Y8 H; g點解我隻腳咁大
( b% U# R8 [! H7 q
) X3 x9 I( f4 i  H3 Z6 m) r因為我未買過...  唔知各位有冇介紹 5 O3 S* N& n( N, L5 N6 y
3 _! M& Q- d4 Q8 u, ~! ^, P: b
覺得好的就按一下感謝吧~~
2010-09月25日 1 st CD...suki

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
45!?
. |' D: c8 q$ v2 m$ {' ]- ]* K以我所知香港無一道有45& k8 D* U8 c/ K! T% }; t4 C) l
我美國就應該有既

去訂做啦~

落太子ageless訂做
# \  E3 n% m! C3 {不過個度係歐洲size(偏大)
. d$ X- c0 G) l  Q應該唔使咁大44碼可能得" q- g" {. f# @* @& O) a+ q. |, K
使唔使我帶你去?
0 p, ^- c; }2 x$ O我過幾日會落去拎鞋

香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-5 21:34 發表   * c4 d  |" f+ r2 l, x
香港真係好難有45號咁大喎, 姊妹應該要訂造喇
. u) C4 n8 ~/ x  s
45我預大左…44號就fit既~

abc訂做鞋會度腳ga麻! 包冇衰! 好似"校服收藏者"咁講一於落去訂做啦! OK
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-5 15:57 發表   
0 Q/ n& ~- Y3 Y4 e7 ]6 M0 n9 G5 {落太子ageless訂做
; V* L  Y( }7 P# \' c! ]% e2 ]- o" K+ K! F不過個度係歐洲size(偏大)
4 `/ V  O" b* Q4 d! e+ c4 K( {; G應該唔使咁大44碼可能得
( G+ M" b( R  e; u使唔使我帶你去?2 l+ }6 }4 U1 N
我過幾日會落去拎鞋
+ A& c6 ?" B7 _5 t+ t9 W

2 J. }; r% n7 D2 g/ t% f你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都想買, 一直苦冇辦法

訂造鞋幾錢對架~* j8 n1 J, J) i$ }0 G, |% ]
有咩款同咩物料做?

訂做咻貴好多lor
: R* i4 _5 i; R6 }會大出血wor 4 _1 {- F" Z  z. i' w, \7 J6 O
e家都係高筒allstar先

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-10 15:35 發表   
! K# m7 f+ q; F1 o  Y訂造鞋幾錢對架~# T2 S6 ^0 |) h7 D# \
有咩款同咩物料做?
$ e9 ~4 f! H0 Y+ b4 f$ e) g
* W1 s7 }& t& h2 ]9 ?  r44號有現成賣0 X6 y* g/ ?4 t4 I% b, r$ a
平既百幾, Q0 `1 y' P5 P$ q
訂做就幾百

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-6 02:10 發表   7 I3 D( M) v9 U

) j% X1 f/ u& Y2 Z* x7 c% J) O% t* f- ~
/ ~- {% U8 W' h( n/ p你又出血去拎鞋呀? 你就好啦! 我對Boot仔仲未整好冇得拎Lu!!! 雖然我唔趕, 但係我冇諗到過左成個月都未有得拎! 佢0地話等埋d長Boot出爐一次過返埋Wor!
' [. [3 o' F) K' E: Q1 A, S2 V

7 o. S+ u; W' }4 p) n) h
4 ^" X- ^* D# p  q個個阿mic囉
" f9 a% f2 s) ^+ @; N/ G佢話開左個locker俾我
; |1 r5 Y! \2 s- C. r話幾時拎就幾時拎喎
6 Q0 Y9 T  Z9 Z* Y  j9 N& e而家有四對鞋係佢度未拎! Y. U/ x3 F  R" U; M
真係俾佢激死
$ G' k4 g" U0 h, a; c1 Z, X& a5 K% b: V6 {搵日一齊落去啦

your feet is quite big@!

老實講,45碼的確係真係比較大喎~

45???也太大了吧 估计要定做咯

如果落a記既話應該唔使
2 U5 R  I8 ^  p" k5 S# H因為佢d碼偏大
! C8 G1 n5 i, g; h+ D可能44碼已經可以

45~~~應該上網訂做比較快~~~市面不太好找

that's hard to find

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-5 22:04 發表   0 A9 g4 c9 i* s/ S  d5 s

1 P8 t' ?9 O% L( Q* q; Z( J45我預大左…44號就fit既~
# l7 Q) V; S0 H; K& a% n, [8 N) q* L- F
我都係著44-45號架~