嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人著過制服呀?

引用:
原帖由 night_baby 於 2008-8-23 22:44 發表
2 x2 {# X) ^9 z/ x( O: v! s: l- g3 P
9 N( t0 Q5 G+ o8 X3 L9 e$ s& \
Yahoo 買野果時見到對方 MSN 頭像係 M 記公關, 順手問下佢做完未賣唔賣
$ I) \* K$ E/ F' @

6 F$ N8 H. s- O6 ]( d3 `% P' H2 c我都好想要一套來著下

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都有一套nurse制服

引用:
原帖由 appleandchiu 於 2008-9-1 07:32 發表   ~8 R( G* U) Q/ l. H: Q
我都有一套nurse制服
) T8 ^/ G# Q0 U' U1 `, j
3 H) c% @4 q: o& n* N: V) w你點樣有nurse制服

可能要訂做~好想穿阿~
絲襪+高跟鞋=完美~!

引用:
原帖由 night_baby 於 2008-8-18 00:49 發表 8 `' n# ]& e8 k6 ~7 [  P
' N5 j" H3 Q. M- V* J

% q7 a- N8 d  k/ T' l著上身就免喇, 又懶得拎部 DSLR 出黎. 粗粗地睇住先, 唔好介意. 仲有件冷衫比女朋友拎左去著返工未洗+ O% x- w8 a" }3 U( R  {

2 ^0 {0 o+ d0 l1 c+ W見套衫幾難得, 象徵式收大家 $1.
+ L5 Y& C, i7 F7 W. Y0 {0 ^; K* T7 U8 t" K- C
' P9 U2 @+ H3 [9 y0 g7 H
你呢套制服真係好靚,真係好想見下大家著起會係點樣

點解你會有呢套制服ge?

未著過... 可以點得到呀????

我試過婚紗,但那不算制服吧?

冇呀 但好期待囉*

制服誘惑 i like校服

引用:
原帖由 大話王 於 2008-6-18 22:40 發表
5 u; Z! I& e1 t+ a5 s5 S# ?1 e* n7 w好似空姐,OL,M記公關之類呢,有的話可唔可以分享一下
) c$ {" s9 c8 G- H
有~我做ing kfc公關!

我都想有

引用:
原帖由 night_baby 於 2008-8-23 22:44 發表   
2 ]$ m% c3 G' I% X% h
' W6 a+ H$ b  V, l7 }2 S
8 X' {2 ^* ?2 NYahoo 買野果時見到對方 MSN 頭像係 M 記公關, 順手問下佢做完未賣唔賣
4 g8 n+ O$ E4 y你仲搵唔搵到個seller嗎?我超想買 9 i+ \$ M0 @( A+ c+ C9 g; R; f
另我自己著過華航空姐制服(之前轉款台灣拍賣勁多人放 )

無呀!如果有得比我穿,我一定穿lo

引用:
原帖由 Sekin 於 2008-10-31 03:22 發表   / D2 s; D3 w% C9 x! w6 k
我試過婚紗,但那不算制服吧?
; e7 I# T# b! D7 N
我都好想試呀= =

OL o既 suit 未有6 }, ?: g- v6 a8 K9 [* x( S- \. I
想買,不過要訂做(因為我係肥人)/ w  v; [& W$ n% N. y" _# F+ s# v- [
或者淘寶落黎( W  X5 v6 ]& A2 ]/ L
其實制服都有既(制服部隊)
2 b# q, M3 s- x: l0 D女童軍有幾套,st. john,交安,red cross
# X4 B/ z* X$ N; G不過都係一樣,著唔到

引用:
原帖由 ph_ip 於 16-8-2008 10:30 發表   
: e+ T; B; O- [3 _3 ?. e* m我最鐘意著OL suit,都有試過M記公關
你在哪裡購買M記(公關)制服?

我都想要一套!!

我都想..但有得做先得ga ~

真係羨慕各位著過制服既姐姐, 空姐既我都好鍾意, 可惜冇門路