嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人著過制服呀?

引用:
原帖由 night_baby 於 2008-8-23 22:44 發表 . s5 V5 x- t  B
+ a9 g1 t9 C) L2 G

8 J# a5 d8 X7 k4 [Yahoo 買野果時見到對方 MSN 頭像係 M 記公關, 順手問下佢做完未賣唔賣
( f9 E  P8 i: Y  f5 C( J

3 Y  I" ]" o7 H9 f: S/ M7 ~我都好想要一套來著下

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都有一套nurse制服

引用:
原帖由 appleandchiu 於 2008-9-1 07:32 發表 9 i; P1 m# z  h8 F( y, W
我都有一套nurse制服
% D" X* h9 [& [7 X* w

g) a* {& o1 s4 y你點樣有nurse制服

可能要訂做~好想穿阿~
絲襪+高跟鞋=完美~!

引用:
原帖由 night_baby 於 2008-8-18 00:49 發表 " q  g. P( L1 z" t
: ?$ A; @8 c* r

2 ?) a& M/ X; G& M* B# F! z8 a; y' l著上身就免喇, 又懶得拎部 DSLR 出黎. 粗粗地睇住先, 唔好介意. 仲有件冷衫比女朋友拎左去著返工未洗5 w/ [- a- D- F
& s. R1 {: \, p! U' I
見套衫幾難得, 象徵式收大家 $1.
9 s8 p% W- T! B9 ^. J0 Z. i0 ?' w# [; J; y+ z

/ \: ~! d1 s0 q8 ]) |你呢套制服真係好靚,真係好想見下大家著起會係點樣

點解你會有呢套制服ge?

未著過... 可以點得到呀????

我試過婚紗,但那不算制服吧?

冇呀 但好期待囉*

制服誘惑 i like校服

引用:
原帖由 大話王 於 2008-6-18 22:40 發表 / F% v; v' y3 P8 ?# a
好似空姐,OL,M記公關之類呢,有的話可唔可以分享一下
2 u1 T: m/ \+ J. y9 C) B+ n
有~我做ing kfc公關!

我都想有

引用:
原帖由 night_baby 於 2008-8-23 22:44 發表   & r* k( d( Q( m3 e; p

+ A$ ~& Q- R* o  I  Q- g
2 d! l6 d% Q- }' R# e* SYahoo 買野果時見到對方 MSN 頭像係 M 記公關, 順手問下佢做完未賣唔賣
* c, f& B+ [" h& T: o' H0 M
你仲搵唔搵到個seller嗎?我超想買
3 h* O0 p$ t+ W  s! R另我自己著過華航空姐制服(之前轉款台灣拍賣勁多人放 )

無呀!如果有得比我穿,我一定穿lo

引用:
原帖由 Sekin 於 2008-10-31 03:22 發表   
) [6 ]1 \& j! r! \我試過婚紗,但那不算制服吧?
' ]( G* @% |1 c
我都好想試呀= =

OL o既 suit 未有
& p0 q! k# l  z6 Y想買,不過要訂做(因為我係肥人)1 ]2 `( k& M6 w5 I
或者淘寶落黎
0 F& Q5 Q) c- k; L其實制服都有既(制服部隊)$ e9 K8 X$ f  n- V" d1 I
女童軍有幾套,st. john,交安,red cross
5 D( V) }4 g) j9 W  z+ L+ e不過都係一樣,著唔到

引用:
原帖由 ph_ip 於 16-8-2008 10:30 發表   
* j! W  J7 w$ n8 c2 z2 l我最鐘意著OL suit,都有試過M記公關
你在哪裡購買M記(公關)制服?

我都想要一套!!

我都想..但有得做先得ga ~

真係羨慕各位著過制服既姐姐, 空姐既我都好鍾意, 可惜冇門路