嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人著過制服呀?

引用:
原帖由 night_baby 於 2008-8-23 22:44 發表 1 V# p" E8 {4 Q6 X- |* \: J/ \% G+ f
2 O/ d5 D+ r! i' J0 c
' J! c# e, ?" ?2 F2 l6 R
Yahoo 買野果時見到對方 MSN 頭像係 M 記公關, 順手問下佢做完未賣唔賣
5 A; d8 p1 x0 [2 y
/ ]. a/ U( L5 X  ]( {& D% C0 g
我都好想要一套來著下

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都有一套nurse制服

引用:
原帖由 appleandchiu 於 2008-9-1 07:32 發表 & v3 ?6 @) X6 k6 K5 F# h- U
我都有一套nurse制服
0 e! Y' N: F# }& g6 W+ K* Z7 W- M4 E
你點樣有nurse制服

可能要訂做~好想穿阿~
絲襪+高跟鞋=完美~!

引用:
原帖由 night_baby 於 2008-8-18 00:49 發表
! t1 z! o- O$ z8 l  W9 u1 n$ H4 G: t' t5 \# D
$ f) E) I9 N- b/ N. \
著上身就免喇, 又懶得拎部 DSLR 出黎. 粗粗地睇住先, 唔好介意. 仲有件冷衫比女朋友拎左去著返工未洗+ V1 V" Q3 |& J6 W8 R& Y$ I* a
# g5 @* ^( b, e0 I+ g
見套衫幾難得, 象徵式收大家 $1.
1 C, M5 J' [+ l4 o5 j1 p; L& D; t

) R+ Z! n9 z3 Y7 P- Z! v* A8 a6 G" o/ u+ C* I7 ?9 R( X
你呢套制服真係好靚,真係好想見下大家著起會係點樣

點解你會有呢套制服ge?

未著過... 可以點得到呀????

我試過婚紗,但那不算制服吧?

冇呀 但好期待囉*

制服誘惑 i like校服

引用:
原帖由 大話王 於 2008-6-18 22:40 發表 1 }+ R2 x# [; J6 q
好似空姐,OL,M記公關之類呢,有的話可唔可以分享一下
. Q1 r# o, M4 r' b
有~我做ing kfc公關!

我都想有

引用:
原帖由 night_baby 於 2008-8-23 22:44 發表   / V7 H( a5 n0 p

8 F$ K4 x$ W' i# ^" l+ ]+ r/ X' S2 j7 ]- X, n0 _; @( q
Yahoo 買野果時見到對方 MSN 頭像係 M 記公關, 順手問下佢做完未賣唔賣
- ~0 r* l; A# }8 F: Q
你仲搵唔搵到個seller嗎?我超想買 ' q2 w' D) Q% U% e5 Z0 q
另我自己著過華航空姐制服(之前轉款台灣拍賣勁多人放 )

無呀!如果有得比我穿,我一定穿lo

引用:
原帖由 Sekin 於 2008-10-31 03:22 發表   $ C& p% C! i+ u# M, n
我試過婚紗,但那不算制服吧?
$ I7 ?3 C- ~1 ^# d
我都好想試呀= =

OL o既 suit 未有
' v/ E8 W) k, @" j想買,不過要訂做(因為我係肥人)
* Y. s: t, y% Y8 Z7 y: D或者淘寶落黎
1 d- h. t+ m& W其實制服都有既(制服部隊)
5 B7 u0 a( R# I: g女童軍有幾套,st. john,交安,red cross
; g4 ^) M: z, h: u不過都係一樣,著唔到

引用:
原帖由 ph_ip 於 16-8-2008 10:30 發表   
7 U/ H# P2 ^8 k# x& `' ]! u我最鐘意著OL suit,都有試過M記公關
你在哪裡購買M記(公關)制服?

我都想要一套!!

我都想..但有得做先得ga ~

真係羨慕各位著過制服既姐姐, 空姐既我都好鍾意, 可惜冇門路