嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人著過制服呀?

引用:
原帖由 night_baby 於 2008-8-23 22:44 發表
: Z+ f5 e( a* B  |. w8 j: w: }1 E! T6 p
, W) E) ?; D) k  ?- e
Yahoo 買野果時見到對方 MSN 頭像係 M 記公關, 順手問下佢做完未賣唔賣
0 W. t& r. ^) \! F: U" E$ R
. u6 Z+ l; u9 W" O5 Y我都好想要一套來著下

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都有一套nurse制服

引用:
原帖由 appleandchiu 於 2008-9-1 07:32 發表 ! i& a; F: Y) n* W
我都有一套nurse制服
8 o3 d* j9 a0 A7 T5 ?$ L# g1 N, N- p; C( v0 e# J
你點樣有nurse制服

可能要訂做~好想穿阿~
絲襪+高跟鞋=完美~!

引用:
原帖由 night_baby 於 2008-8-18 00:49 發表
7 ]: ?# }% M  u9 R; t
2 l6 i* I4 [/ H# D/ Y0 [( n" I6 ?& y3 X# ~
著上身就免喇, 又懶得拎部 DSLR 出黎. 粗粗地睇住先, 唔好介意. 仲有件冷衫比女朋友拎左去著返工未洗) ]* ?: y* p( N+ T& U. c

( b  \6 S8 w( i見套衫幾難得, 象徵式收大家 $1.
5 S' ?, V  y4 [" x" T7 i2 G+ o; d) Q4 V
) a: Y  v6 n4 v+ I
你呢套制服真係好靚,真係好想見下大家著起會係點樣

點解你會有呢套制服ge?

未著過... 可以點得到呀????

我試過婚紗,但那不算制服吧?

冇呀 但好期待囉*

制服誘惑 i like校服

引用:
原帖由 大話王 於 2008-6-18 22:40 發表 ' ~4 a4 c& |# ~- W: d$ Z/ D% k( K
好似空姐,OL,M記公關之類呢,有的話可唔可以分享一下
! O( A. O& [, x- j有~我做ing kfc公關!

我都想有

引用:
原帖由 night_baby 於 2008-8-23 22:44 發表   3 o2 e* @( q( C( K" ^
" ~2 Z2 `3 o) _  d/ K$ \8 I1 a

8 R6 e( D" U9 N- N/ B! C' IYahoo 買野果時見到對方 MSN 頭像係 M 記公關, 順手問下佢做完未賣唔賣
! E3 q0 Y4 z9 u' C: O, @你仲搵唔搵到個seller嗎?我超想買
6 F% ?9 E7 l2 s/ u1 Z另我自己著過華航空姐制服(之前轉款台灣拍賣勁多人放 )

無呀!如果有得比我穿,我一定穿lo

引用:
原帖由 Sekin 於 2008-10-31 03:22 發表   8 u4 M4 A# P0 Z4 @
我試過婚紗,但那不算制服吧?
; m& n5 v( g# @$ N" G我都好想試呀= =

OL o既 suit 未有1 Q, d; L2 P3 F3 y6 J
想買,不過要訂做(因為我係肥人)
9 R% }8 J* X) p; o/ f, L2 Z或者淘寶落黎
, J8 r0 g9 W. q其實制服都有既(制服部隊)
; |+ H- q4 k& |女童軍有幾套,st. john,交安,red cross
" Q6 u2 a: k8 \% c; l, i# p不過都係一樣,著唔到

引用:
原帖由 ph_ip 於 16-8-2008 10:30 發表   7 J$ \) x+ z/ k1 U# F: G! D# L
我最鐘意著OL suit,都有試過M記公關
你在哪裡購買M記(公關)制服?

我都想要一套!!

我都想..但有得做先得ga ~

真係羨慕各位著過制服既姐姐, 空姐既我都好鍾意, 可惜冇門路