嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人著過制服呀?

引用:
原帖由 night_baby 於 2008-8-23 22:44 發表 * ^* Z7 \# ?+ `1 b% t; X
+ z! r; U5 c; i7 ~+ I6 E

' {0 Z. @, u$ ]$ wYahoo 買野果時見到對方 MSN 頭像係 M 記公關, 順手問下佢做完未賣唔賣
# f0 t9 }& X0 O& S

% v% N. {/ z$ w* E) L我都好想要一套來著下

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都有一套nurse制服

引用:
原帖由 appleandchiu 於 2008-9-1 07:32 發表 0 A4 l3 ]1 o" R+ e' {9 M
我都有一套nurse制服
% v7 g& p! C( g  N8 @1 i( `5 l( l' y
你點樣有nurse制服

可能要訂做~好想穿阿~
絲襪+高跟鞋=完美~!

引用:
原帖由 night_baby 於 2008-8-18 00:49 發表 4 p' r1 C6 i& \! y0 J. t0 Q" N
9 q+ z/ x% q6 j! C1 x
5 o3 a1 e0 W" o
著上身就免喇, 又懶得拎部 DSLR 出黎. 粗粗地睇住先, 唔好介意. 仲有件冷衫比女朋友拎左去著返工未洗  \5 o# v4 X9 s6 x; K
8 ^  u& v+ Y8 v9 N/ H# D
見套衫幾難得, 象徵式收大家 $1.
' Q1 X. T0 [4 L6 @
$ |6 O5 H7 a+ X$ H. `! x5 Y

: \* t4 `6 o/ a3 H$ |你呢套制服真係好靚,真係好想見下大家著起會係點樣

點解你會有呢套制服ge?

未著過... 可以點得到呀????

我試過婚紗,但那不算制服吧?

冇呀 但好期待囉*

制服誘惑 i like校服

引用:
原帖由 大話王 於 2008-6-18 22:40 發表
0 t6 N, _" h( B8 _) v# B0 N好似空姐,OL,M記公關之類呢,有的話可唔可以分享一下
7 k1 K  R$ g* P% T* M& s9 S
有~我做ing kfc公關!

我都想有

引用:
原帖由 night_baby 於 2008-8-23 22:44 發表   
; ?7 U( Z- [, A1 Z. o7 K% V0 C
3 H/ A; f' M; P* Z1 v9 U
# }+ ]4 }4 N( c# B4 dYahoo 買野果時見到對方 MSN 頭像係 M 記公關, 順手問下佢做完未賣唔賣
+ ?. x! s! C3 S5 S. W4 F0 g
你仲搵唔搵到個seller嗎?我超想買 $ c7 g- @8 X1 r5 x  f
另我自己著過華航空姐制服(之前轉款台灣拍賣勁多人放 )

無呀!如果有得比我穿,我一定穿lo

引用:
原帖由 Sekin 於 2008-10-31 03:22 發表   6 G/ L  ^1 j$ g5 i% k, D7 T7 n) {
我試過婚紗,但那不算制服吧?
1 M% |+ l+ V1 J/ ^
我都好想試呀= =

OL o既 suit 未有  S7 m; |7 ^8 ~4 i; |, _9 Z0 y
想買,不過要訂做(因為我係肥人)
( A# H) {% E/ g或者淘寶落黎7 N3 H, K  k! R& f% ~
其實制服都有既(制服部隊)! n- I5 \. u4 f8 D+ T4 P
女童軍有幾套,st. john,交安,red cross! ^' ~0 A  Z6 u9 P7 T) p% l; t5 Q( i
不過都係一樣,著唔到

引用:
原帖由 ph_ip 於 16-8-2008 10:30 發表     ]0 J% n; F+ e7 p& z) \
我最鐘意著OL suit,都有試過M記公關
你在哪裡購買M記(公關)制服?

我都想要一套!!

我都想..但有得做先得ga ~

真係羨慕各位著過制服既姐姐, 空姐既我都好鍾意, 可惜冇門路