嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地身高有幾多cm?

我是171; @7 T* `! j1 R- ]" A% o
我雖沒cd上街,但看見其很多女生都和我差不多的

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
168上下,粗线条T..T
3 I* @3 R, p) R. D0 ^7 j4 i4 x9 M都出过街,不过唔做足功夫真系唔会是是但。

165左右 咁上吓0 z. ~! j! I* P8 x5 r; F3 h5 U
+長髮+ Y$ ?# B6 D* a  i2 Q
+瘦人. D4 n& d% ^# s4 k/ V
所以 有幾次行街比人捉往 (小姐,.,你跌咗野啊!!)

我得160- -我不知幾想有170................................
+ _* j6 R& @$ A) K2 Y有冇人可以比果10CM我><
% t1 R" D* M" S# Y+ p出街同高度有咩關係= =

我176超肥 努力減肥肥

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-8 23:31 發表   
2 t* M8 o" s! L- H180
- M# _: ^# R7 x7 d不過高過我的女仔大有人在' a+ u' _" G( y, l3 [
有次有一個高我成個頭(同一升降機內)
4 I( V5 c( Y) w8 l令我有點自尊心大減
  D1 p; S. p1 S" W
我見過你) }+ e" N+ X! C2 _: x3 b
但你應該無180喎@@

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-10-9 03:37 發表   
/ k+ V- c! f3 _5 L我得160- -我不知幾想有170................................
% H  g2 v# H: K* B有冇人可以比果10CM我><2 {  x' Z% b" P5 _4 P7 B; ]
出街同高度有咩關係= =
/ I: N. l4 s4 D7 @, g同感~
7 V  N% J7 \. p, h* B我都係160左右
& E9 j7 t2 x" A7 o! R& P' n( R勁想高多10CM
- h) Q5 N# q! ^/ H$ `大把女仔都170啦  ?8 o8 M3 @& q. W
不過出街同高度真係唔覺有乜關係
; h1 D, r/ I/ B! L3 b' u. w唔通D女仔170UP全部唔出得街?( f* z) w- X( @$ ?9 l
8 D" }! K% t1 ]6 t; b, O9 u
丫桂唔準再話自己160,我高你半個頭你肯定無160\,/

about 163cm but little bit fat !

引用:
原帖由 心儀 於 2010-10-9 10:12 發表   
! k, `6 s$ r# n+ T! t
. d/ j9 p$ H+ H同感~
" {: u; I6 v7 m" L& _8 h3 n5 p. _我都係160左右
, j/ N, @+ P# M- l( ]6 G* T7 C勁想高多10CM
9 q7 ^1 O/ ~9 X- k) A大把女仔都170啦9 C7 ^, Q# P8 P% @( \6 A
不過出街同高度真係唔覺有乜關係
) J0 {; c! [7 ~5 E6 B# W% S唔通D女仔170UP全部唔出得街?
. p9 v  O9 {4 s' u7 ?6 g/ w' h8 p6 A, |( _
丫桂唔準再話自己160,我高你當個頭你肯定無160\,/
, H) R* t& z8 U6 L: _咁我159囉~嗚~:(
; R3 X% K" ?+ s  w: H1 }明明就有160~

我180CM.............

小妹係~~163CM,125LB,38號鞋~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

丫桂一定冇160~!!3 ~2 r& ~7 m! S; k% |3 s! F
著左高跟鞋就有~!

引用:
原帖由 zaki 於 2010-10-9 12:04 發表   * Q5 }: o8 r3 o, k3 ~

D/ x6 J$ ^" }, a* j5 R# L% p咁我159囉~嗚~:(
+ Q0 K  F4 _* Z& \- d明明就有160~
3 k0 y  A3 U5 {% x* D2 n
比盡你153左右

我的身高178公分

引用:
原帖由 露姬 於 2010-10-9 15:44 發表   & E) s9 y3 m' R* m" @% a
丫桂一定冇160~!!% L  F* {9 \# I, g! L: d
著左高跟鞋就有~!
' q9 G$ n9 d8 r4 Q+ l8 E5 yyeah~
0 y$ K% ~+ j# m" jgive me five

我160cm 但係有肌肉......-.-

172CM.....

我165CM..肥 :(
" r% ?; U1 R/ s6 m4 V5 S2 o& g有肌肉 :(
1 X; O2 o6 d3 f' N3 F3 @7 E% e& |0 S
想高多5CM...170CM我就好滿足..

引用:
原帖由 露姬 於 2010-10-9 15:44 發表   " B4 _- [$ P5 a% N
丫桂一定冇160~!!" Q$ o" G) ^: \- T8 o  z
著左高跟鞋就有~!
& x, i# Q$ \8 e9 k我明明就有160~連你都係咁話我~:(

引用:
原帖由 心儀 於 2010-10-9 17:34 發表   
. l4 J' N9 x4 g: O  U2 ?- g/ m7 @$ Z! ^0 Y4 x  d/ v' o
比盡你153左右
- R, _/ c3 `% I/ q5 u& N5 h我係你面前度一次~我高過 154既話你請我食飯~吼~!!!!!!!