嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有關赤柱有大碼鞋買的補充!

快d搵姐姐入去個度報下d boot價啦~4 S( g( D+ r- o1 \. n0 S
冬天啦xdd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   # M2 f* h! H8 D3 H7 |/ h  y

) K: y. }* m* X9 |/ j& F" n8 y/ F3 A
Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!
# q. \/ v# _* A% h! D" U7 F; \. a
+ _' g( ]* n4 {2 T
8 J# w9 z  k8 ?$ B
+ Z/ M& C/ P5 n0 _' c如果係禁GE價錢我都可以AFFORD到, 不過買之前先要執執我個儲物櫃先; 因為宜家真係勁多野......

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   
3 {2 Y5 m, [% Z6 C5 H: B1 B. A3 X2 u( _) q$ I0 _! g

; f) B4 D( {1 s+ m3 W" O5 wWadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!
1 l, d' I6 X7 p
+ U3 e: p. v" ]
有車都好遠% d6 A) `' `- v# L) X; U0 z
不過你講得對 只要有大碼/ ^3 ^3 D9 D+ m# o% f/ f9 m7 I
遠D貴D都冇問題' y8 y+ T0 x. H
有時間真的要去看看

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-14 23:49 發表   
& T& f& R- y8 J. K7 f$ M. H
  g; G5 C: n( D) Q: ]* K$ H4 d有車都好遠
; i. X7 l" |" [* j9 `不過你講得對 只要有大碼
8 h7 d' a) H0 c6 J/ p0 p* f5 H3 P遠D貴D都冇問題
0 t2 u% c  Q3 e1 x* F: C. k有時間真的要去看看
! R6 F7 }, h( R  Z6 V" |: Q6 L- [1 Y

: U3 a% ]8 G/ S+ e; zWadee兄, 有戰利品記得Post上0黎分享啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

d鞋貴唔貴?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-15 00:51 發表   + B9 ]6 R9 d8 d9 N4 U& t; v+ t
d鞋貴唔貴?
" R$ Y6 S8 m3 P6 |  |3 u0 b同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!

Really thanks for giving us so many useful information Ceci
  C8 [  [: s. e9 P4 a; ?I will check it out when I m free this weekend

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-10-15 11:10 發表   
2 k/ p' O8 i1 ]6 D* VReally thanks for giving us so many useful information Ceci
8 n$ Z5 V- D2 a6 }; fI will check it out when I m free this weekend
5 u5 z8 j: a/ A" z* r8 _& T$ e! L$ y1 m
: F9 W; R6 ~" n
Peter買完衫又好鞋又好, 記得Post上0黎同大家分享啊!

wahhh full report with photos now!% Y$ T0 q' S, Z# w; U1 I! `
8 _" ]  H) T- B7 y  G
Hope everyone writes and adds photos like Ceci... with google map, like open rice, but for CDs : P/ w+ Z+ M0 d2 i0 s! e: k2 R: e
--------------
# O, h  b3 Y9 E$ d% y' e" L- Ewhat a strange question ah... this is clearly for HK, why  would anyone ask about taiwan?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 02:16 發表   
8 T# [/ g! g  S0 J0 u3 Z% j/ W# P; l2 }$ S
同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!
" x7 T* j# i, A
% s/ M( v  W  [5 R
* e+ B1 l, q$ j- W, F
好日都唔去一次3 C7 K3 Y. j( @0 A# m
冇理由特登去卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-18 12:45 發表   
0 h2 X" E& L2 z( z4 j2 n
; C& S3 y4 R& Q( }0 [9 R% }/ z2 k. y; ?& Z) B, v4 H

# ?' W2 k4 K! X* X' \, X6 r; d好日都唔去一次# A1 `* o4 o3 v" d  e
冇理由特登去卦
5 q& r: E0 \: j2 ^" M7 K0 Z' m- l4 w" X' `+ Q
哦, 車程算短, 經過啲風景又靚, 去食吓嘢, 飲吓啤酒, 吹吓海風都幾嘆
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我要著44 or 45架~/ g# u0 V+ f4 \" s2 A/ x
呢個價算係咁啦,始終我唔同細腳姊妹咁隨便都買到鞋~~
: f4 G0 h  S' E$ T8 _- {6 F: j2 g. R% x- T, X
搵一去睇下先,謝謝!