嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有關赤柱有大碼鞋買的補充!

快d搵姐姐入去個度報下d boot價啦~
; N/ p, ?* z  W6 r冬天啦xdd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   % U. T" E( A, F* E
5 `4 }2 Z/ x! }6 E' r5 Y
. \& i+ ]3 q1 Y( d3 g6 p  {5 Y
Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!
" F' F5 T) n$ y% R: D
4 N3 w  m; H* D+ b+ l: N

2 R1 b( G' T3 x8 {" c  q) g3 u7 j: ^3 _7 @
如果係禁GE價錢我都可以AFFORD到, 不過買之前先要執執我個儲物櫃先; 因為宜家真係勁多野......

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   , v3 r* [; L) ~" W( h! F

6 N! r7 l$ T9 s) p) K. k% ^4 [7 z. R/ d
Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!- b( e2 p8 I5 u% y# {3 J
3 `$ l5 [3 Q- ], w7 ~有車都好遠6 T1 B. j8 Z" `1 S
不過你講得對 只要有大碼
2 S7 L. R' k" k4 h0 d- L+ b0 Y# [遠D貴D都冇問題" v/ R6 p9 n% K* N- Q' P2 y0 n
有時間真的要去看看

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-14 23:49 發表   
( @1 |4 f! K! C6 H3 e5 ]% r$ z4 o3 }) p9 u. V( U2 s% V/ ?
有車都好遠
: _( @; Z. t3 B不過你講得對 只要有大碼
/ {5 ?' k0 A6 n/ J# M2 A0 I( B遠D貴D都冇問題
% @' j& c4 j( e6 J" ]# A5 l. F) x有時間真的要去看看
: e& c0 p+ ^2 k9 k4 c# V
" B* h8 u6 G! c' p4 r% j' e( c. PWadee兄, 有戰利品記得Post上0黎分享啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

d鞋貴唔貴?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-15 00:51 發表   6 }, v& m1 d5 [0 A
d鞋貴唔貴?
0 d' `$ f& k' D9 L) @0 H
同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!

Really thanks for giving us so many useful information Ceci3 G  L& R; Y8 S
I will check it out when I m free this weekend

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-10-15 11:10 發表   
) b$ q  s  k7 J: r; T) sReally thanks for giving us so many useful information Ceci
7 j- x& z) h* n0 [I will check it out when I m free this weekend
1 }! @6 g5 M- Z! X) |* W) @
/ i% n" M4 w2 H! p2 H5 t/ b9 b
Peter買完衫又好鞋又好, 記得Post上0黎同大家分享啊!

wahhh full report with photos now!
$ F8 ^6 R5 ?, K& P. ~
: }0 P3 Z! H2 W4 J& g' \/ UHope everyone writes and adds photos like Ceci... with google map, like open rice, but for CDs : P; y5 t# q9 W; x
--------------
8 }' W4 `! T& g$ h% jwhat a strange question ah... this is clearly for HK, why  would anyone ask about taiwan?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 02:16 發表   
! h1 S9 S* S) X- q+ d3 j6 T& v" _+ M+ _4 R
同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!
; p, Y1 u7 I# k4 b/ F

7 m$ F7 `' T. b. V% Y" B7 L7 U$ B0 M7 P6 T4 A
好日都唔去一次
) x! Z0 V, X6 w0 T' m冇理由特登去卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-18 12:45 發表   5 Y. R1 S* J" @2 a* u
" a- M" L! z# D
4 I# \6 ~0 V( n, v

2 v+ G6 C+ O0 |: F; i- d5 Q好日都唔去一次
7 z, w+ h# L& f+ Q冇理由特登去卦
4 S& G/ P8 F1 [9 `! Y* l9 u
5 M% Z7 V/ c$ G: Y3 y, f6 Q5 @. Y哦, 車程算短, 經過啲風景又靚, 去食吓嘢, 飲吓啤酒, 吹吓海風都幾嘆
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我要著44 or 45架~
* }9 l) o) H  J5 ]$ p  [5 q' e呢個價算係咁啦,始終我唔同細腳姊妹咁隨便都買到鞋~~7 W$ z% _3 y' o8 p, `# U+ k4 E
6 A6 F) U0 U: y" O" J; B: _
搵一去睇下先,謝謝!