嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有關赤柱有大碼鞋買的補充!

快d搵姐姐入去個度報下d boot價啦~
+ Q" A% z4 _2 g+ _冬天啦xdd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   
* i) i$ D  J8 C0 B/ a( h9 C) J$ K1 a9 G6 ?* m6 y" r0 V
6 t- A) x  i$ I  F
Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!* r* Y& g8 F' E, W: L, i
4 B# V4 g8 n7 l8 w
2 \" F, M) X9 x( ^0 i

* K8 p0 l* o# n8 u如果係禁GE價錢我都可以AFFORD到, 不過買之前先要執執我個儲物櫃先; 因為宜家真係勁多野......

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   : }4 ~1 o0 |) J! c4 y. s
* F+ w  u$ d' O3 ^) [, j- q6 N
/ o  \9 h5 @4 o3 i
Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!
; p( G# u( p4 i. X3 l7 ~5 L1 @( _
: L. v4 p& K. \
有車都好遠* B+ ^- P4 \, d. N/ h) h6 j
不過你講得對 只要有大碼
  y) d7 f9 N2 c8 p& h* g遠D貴D都冇問題; z# D% ]3 N* X$ N8 Q# h
有時間真的要去看看

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-14 23:49 發表   
8 @9 q! X+ x  x) x+ c" u! I
! \# F. ^! M. b1 ^  C0 [有車都好遠
* N( f2 u% E( W" W/ l2 b, P不過你講得對 只要有大碼2 e& m  S- R9 h% }) c. W. U0 L
遠D貴D都冇問題7 |' d: p5 ^2 Y
有時間真的要去看看
9 g% G/ P1 l* l4 m" M9 `% i% `
5 P7 E$ o/ c1 |: k; }1 VWadee兄, 有戰利品記得Post上0黎分享啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

d鞋貴唔貴?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-15 00:51 發表   
' x9 @; R! e) G3 A# W' @d鞋貴唔貴?
, R5 ?( e% g9 h9 ?同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!

Really thanks for giving us so many useful information Ceci
* W3 ]8 m2 u1 uI will check it out when I m free this weekend

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-10-15 11:10 發表   9 J4 X& M# r5 l+ C- G
Really thanks for giving us so many useful information Ceci
4 B' q- F8 ~3 s7 y1 HI will check it out when I m free this weekend
8 i& u8 c* @  y& J7 |; H  o" M  }
$ ~% u' M' m% m( lPeter買完衫又好鞋又好, 記得Post上0黎同大家分享啊!

wahhh full report with photos now!0 a2 e* q2 J: x/ B
% }5 E, T% s7 Y" e* t
Hope everyone writes and adds photos like Ceci... with google map, like open rice, but for CDs : P
/ I  W7 N1 a# s# E6 ~--------------
5 l% r! o! g1 ^0 f8 y" |7 ywhat a strange question ah... this is clearly for HK, why  would anyone ask about taiwan?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 02:16 發表   
  h# O& \8 ]2 P7 A  X; n, Q8 x1 g8 A# N$ d: K% T( F- D. g
同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!
5 ^4 |5 e! w6 X8 x" Y6 }

# P, L0 i( Z; `5 k# _, Z$ r& E& o$ U$ d$ d' i2 G. X* D
好日都唔去一次
& s0 @; g6 z) [' V1 f6 }冇理由特登去卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-18 12:45 發表   
# _0 i& \9 e: M
  M- S4 m% z+ v  R
$ @4 C0 s9 n3 i4 `0 B
6 F3 u* ^/ y* B: W好日都唔去一次3 e& H# j' g. }$ v9 ^2 t
冇理由特登去卦
* o, R6 N! i( c/ h8 o
. p# [) q5 D' I1 P; N/ K: V" Q/ w哦, 車程算短, 經過啲風景又靚, 去食吓嘢, 飲吓啤酒, 吹吓海風都幾嘆
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我要著44 or 45架~
5 I# j$ {3 h8 X0 q呢個價算係咁啦,始終我唔同細腳姊妹咁隨便都買到鞋~~
- I9 }# W5 I6 w9 S. P# T0 _3 D7 E; `8 W: I$ d& z) e# M
搵一去睇下先,謝謝!