嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有關赤柱有大碼鞋買的補充!

快d搵姐姐入去個度報下d boot價啦~* J# P, ]( a: \
冬天啦xdd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   
& c3 Q7 N  n  O4 W
# l8 u; r) ~# ?" L, S2 m, v3 C$ t  F. L" q$ ?1 [5 v1 v  O6 H' A& {5 I
Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!; B" f8 ]- _+ e( x' _  E* k3 h
2 |1 Z2 U# v8 m
  o' b( B  r3 S) }1 M- A
1 p' m8 l9 d/ z- {! E* x1 s" h如果係禁GE價錢我都可以AFFORD到, 不過買之前先要執執我個儲物櫃先; 因為宜家真係勁多野......

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   
% A3 ^& I' Q7 j* |. A; g! U
* R/ T; p7 n+ |; |5 D
( i: m5 n2 Q, |6 y7 h  Y. w( j- kWadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!
7 N! d/ E, u' T# s' G. |; C
; L# f* \5 W8 @: |/ m5 n" D* o$ H有車都好遠0 o' P. x8 g4 r5 H
不過你講得對 只要有大碼. ^0 c  J5 ?3 ?  P  j
遠D貴D都冇問題
3 a) g. o# L; v& O2 I5 g有時間真的要去看看

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-14 23:49 發表   
" L% r- V' N# D6 v) L4 q) o' U( ]6 h, k
有車都好遠
# P; L) O" N% K% c$ {不過你講得對 只要有大碼
- X0 J4 l0 Z. w) }) E遠D貴D都冇問題$ D9 [3 a# s  ]/ G, P, s
有時間真的要去看看
' M" P& D* t6 g) ~( O8 _
" Y, x6 J( v/ z, _9 ^2 Z! y8 s9 ~0 lWadee兄, 有戰利品記得Post上0黎分享啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

d鞋貴唔貴?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-15 00:51 發表   
9 A" p4 M& d' @' \( h# |d鞋貴唔貴?
6 }+ u8 Y3 c- _0 |, q$ `同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!

Really thanks for giving us so many useful information Ceci
/ P; F% v' s( ?" ?! [' r( E% yI will check it out when I m free this weekend

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-10-15 11:10 發表   
) J6 c* ]+ e6 r* _6 VReally thanks for giving us so many useful information Ceci" P2 w. s5 V: I6 @
I will check it out when I m free this weekend
5 D4 s/ p  p$ u( A6 p) h! o: y; a+ ], E+ A5 L
Peter買完衫又好鞋又好, 記得Post上0黎同大家分享啊!

wahhh full report with photos now!
# G% ?3 B8 j+ B4 P( g8 l# D2 O( ]8 B4 ^, Z) l
Hope everyone writes and adds photos like Ceci... with google map, like open rice, but for CDs : P2 [  L* f% s5 }8 K5 R, |! s0 r, L
--------------/ b+ {& Z% {4 P" @: Q9 D
what a strange question ah... this is clearly for HK, why  would anyone ask about taiwan?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 02:16 發表   4 U6 V3 q6 z' k
% V! v- R  z/ n- k' d# f/ I4 t
同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!
4 E6 D( C% W  E% x
* M3 ?! A: {# c" o4 d2 j  }" q9 d5 l: R+ u
好日都唔去一次3 ]( P7 S! l1 B0 p9 Y( f5 l% X% j
冇理由特登去卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-18 12:45 發表   
. [: C) `) a$ k) W  }# ^  B5 }: ~7 Z8 o$ \) x- z
% z( \: F6 F1 M" U4 X9 \. B
4 A1 V( k, `; q' i) O
好日都唔去一次) H: t5 i! y$ Z' m* @2 H- ^. S
冇理由特登去卦
8 u5 N9 E* c0 `7 x! T; `* s6 v- D' m* r# ~
哦, 車程算短, 經過啲風景又靚, 去食吓嘢, 飲吓啤酒, 吹吓海風都幾嘆
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我要著44 or 45架~
- U& o6 B6 R0 c/ O5 O4 R2 k  A呢個價算係咁啦,始終我唔同細腳姊妹咁隨便都買到鞋~~
& |/ d) ^4 C& ]: B+ a. m* c. N( s; Q% K) E+ ?3 Y& G
搵一去睇下先,謝謝!