嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有關赤柱有大碼鞋買的補充!

快d搵姐姐入去個度報下d boot價啦~
$ i0 C- d. ^$ K; \1 }7 D冬天啦xdd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   9 J1 v8 }- ~$ v4 f" [

" k2 }9 }: s/ b! Y( _
# @6 a# H) x5 u4 S7 k0 }Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!& ~+ v3 J, [4 e: M& [+ A, D" R4 f
1 W: X8 v( S. y% I. D" \+ J
$ G9 a- L2 J0 J! x7 I# T4 B
5 o  x9 t/ L: T5 P5 W" S1 O
如果係禁GE價錢我都可以AFFORD到, 不過買之前先要執執我個儲物櫃先; 因為宜家真係勁多野......

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   1 ?' S, @9 \: [% b- N# X6 ?3 l( j7 V

1 ]$ |* c% |1 ~; F" {% c* b' [2 x7 T; d5 [% K5 Y' D) e
Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!
3 U6 j" l' c, D2 n) O. a
4 m( S% a5 ~# M3 l2 ]3 L! {9 c有車都好遠: Z! K8 |' k5 f+ R
不過你講得對 只要有大碼
/ J! t' H$ G7 {1 Y' N遠D貴D都冇問題
# r# i! q& F; k8 S有時間真的要去看看

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-14 23:49 發表   5 z& {" D; @6 M
$ U6 s+ _1 V" S( j; U! E% l
有車都好遠. y# W# n  d" U. a; S- F# S8 G( ~
不過你講得對 只要有大碼( j# ]5 A9 I2 i
遠D貴D都冇問題
& w# E* [! _  `3 o  f  N; j# f有時間真的要去看看
8 [. v" @  n0 y& f9 \2 b) |) J1 c' J
- [6 C$ i" S& k: c: [6 d2 T2 ^8 rWadee兄, 有戰利品記得Post上0黎分享啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

d鞋貴唔貴?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-15 00:51 發表   6 w; g4 W, g- W3 s
d鞋貴唔貴?
6 V4 Q! f" F! ]7 c
同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!

Really thanks for giving us so many useful information Ceci
* B1 {" x7 m8 n& o. ^7 pI will check it out when I m free this weekend

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-10-15 11:10 發表   $ R' O: B: {/ [, g! u+ R$ `8 Q
Really thanks for giving us so many useful information Ceci
% W. c8 A3 Z* gI will check it out when I m free this weekend
3 M! a4 a' ]# B6 w  `& {" \) S/ _1 b8 i
3 X. n9 _' M- s: `' FPeter買完衫又好鞋又好, 記得Post上0黎同大家分享啊!

wahhh full report with photos now!7 g* t9 h# a! N  ]1 [

- ?* e: Y& Z8 B5 D& BHope everyone writes and adds photos like Ceci... with google map, like open rice, but for CDs : P
) W7 X7 m( A9 C) q: ~--------------5 j5 J7 X2 D0 |/ @8 L2 E
what a strange question ah... this is clearly for HK, why  would anyone ask about taiwan?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 02:16 發表   
3 a3 k/ L* N- J8 N$ r, `6 U/ ], N' v, s. S1 E4 b% R7 b
同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!
' i9 V. Z& m* p4 {! Z: I- v' Z$ t* |

% N$ A- R3 M1 j好日都唔去一次
/ Q( e4 o  `8 a/ X$ K. b) {* J5 ]冇理由特登去卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-18 12:45 發表   
/ z( u3 s+ ^" N+ ]
$ _6 B) y! ]# Q) f% l0 Y
" }6 u7 H" i, v. I5 @  z( }1 C8 |( Q+ P4 p8 D' H; M
好日都唔去一次( h; B- ~1 X% D- ?0 i& B" A
冇理由特登去卦
7 j8 a3 G4 C9 ~5 P) ?$ Q0 O+ c6 N/ G% l
哦, 車程算短, 經過啲風景又靚, 去食吓嘢, 飲吓啤酒, 吹吓海風都幾嘆
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我要著44 or 45架~) U( }9 v3 s3 V* V
呢個價算係咁啦,始終我唔同細腳姊妹咁隨便都買到鞋~~4 h6 h+ d  l3 C" Z) F4 l
( u6 U9 `9 x+ O* R
搵一去睇下先,謝謝!