嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CECI 新鞋

CECI 新鞋

一對BOOT仔咁多啦! 再咁瘋狂購物法, 租多個倉都唔夠擺!
% @' D7 L" d( B. \! ?
9 L: t: a0 ~: P6 I6 V# k( X7 P6 M) u對BOOT仔係扮晒金蛇皮, 仲可以反上0黎反落去ga幾好玩! 姊妹們這好睇嗎?
' C2 D6 O+ f0 ]  n
% P+ q+ G1 C1 B4 I4 x) {[ 本帖最後由 CECI 於 2011-12-22 04:37 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
幾靚. 不過短boots幾難襯喎.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-15 01:57 發表   
. ]. Q8 X0 {& e; X3 ]/ ^% ^幾靚. 不過短boots幾難襯喎.
3 R5 p6 U( z' s
+ c* p/ q& `6 [9 R$ a係呀! 著住條老牛扮0下形師奶先! 這可行嗎! 如著裙的話真係幾難襯ga!

好靚bor,!

或者襯貼身牛仔褲應該都可以

CECI姐果隻倉一個月係要400幾蚊?, d5 \& |; G2 m6 ^1 g7 L
一千4000蚊都幾係野

我覺得對boot好有型格呀!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-10-15 10:07 發表   3 K: u* |  A0 Z( y
CECI姐果隻倉一個月係要400幾蚊?0 j' T7 M( u. a( B8 E
一千4000蚊都幾係野
" L8 q/ w# b! W" o+ x% ~& _
$ t6 v5 A! z- w3 ^* A! @1 ?唔係400幾蚊呀! 係800蚊正呀!% M! a! U4 e8 `
% y1 l/ W$ w- x7 D; B( o

800 幾 per month 吓話, 幾大, 邊到邊區.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

CECI都應該有好多衫喎

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-15 13:04 發表   
' F' M6 i9 a8 M, L$ UCECI都應該有好多衫喎
7 P, K) V) X7 ^* \: Y) _
唔係, 我仲有其他0野擺0者!

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-15 12:30 發表   & P5 x: B* C5 u+ l* j* G0 R9 {
800 幾 per month 吓話, 幾大, 邊到邊區.
4 a: t, G. O& q/ B0 SMon姐, 係天后區0既香港儲物室. 160立方尺! 係咪好鬼貴呢?

回復 12# CECI 的帖子

800$ 160立方尺, 見人見智喇, 鬼叫香港啲屋細咩, 不過你住嘅地方睇落都唔細喎.
% m* M( f4 X# j6 L
6 W' Y. @/ j& G$ y; }0 T: R, Q- `我知道幾年前, 我附近有間乾洗舖, 佢話有幫客乾洗完啲衫入倉嘅服務, 不過我未用過/ u7 k7 w. X7 b4 F4 X6 j. u
for 啲冬季衫羽絨被舖就幾好, 好似唔貴, 幾佰蚊擺一季幾個月, 當然唔可以隨時任意攞出嚟啦,
3 P  ]$ m7 e1 y不過依家唔知重有無咁服務喇.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-15 16:03 發表   
+ X5 [9 y5 }8 n800$ 160立方尺, 見人見智喇, 鬼叫香港啲屋細咩, 不過你住嘅地方睇落都唔細喎. 4 @2 l- y, X& {. o7 k' K4 F2 W

& r7 x- i3 J! a7 {我知道幾年前, 我附近有間乾洗舖, 佢話有幫客乾洗完啲衫入倉嘅服務, 不過我未用過
6 b1 o4 D9 U$ `5 ?# Vfor ࢋ ...
5 M7 |' B9 M+ l

5 u- a1 s3 V2 ]5 _4 {* W4 _香港呢邊係貴d! 同埋一間公司唔同區收費都唔同! 冇理由唔方便自己ga! 同埋一樣Size葵涌就平啦! 但就山長水又遠兼吊腳! 真係車費都起返度!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 16:10 發表   . b' ]) o& v+ S8 j& d
- V2 f# J* A9 ~: R/ e6 m) [

' x  \' x7 l+ [" j8 r9 R! D; d香港呢邊係貴d! 同埋一間公司唔同區收費都唔同! 冇理由唔方便自己ga! 同埋一樣Size葵涌就平啦! 但就山長水又遠兼吊腳! 真係車費都起返度!
- Q3 A1 {8 G0 _  U: x5 ?" V# U

9 C- k+ w/ h7 S6 Q, x8 a剛剛睇佢個網, 天后成 1200$ 160ft3, 係 4x4x10, 好似重係開 office hours.* f" W; H, X" G" ~; ?

- {5 @: L: M2 B/ ?/ jhttp://www.hongkongstorage.com/HKS_chi/tinhau.html
/ Q' C- F9 V! w! E" [' j, }' X/ L7 `9 p0 l: x+ B
咁我個朋友以前租尖沙咀套房, 約 15x6ft, 3000$ 真係唔貴, 咁環境當然差啲, 周圍印度人, 不過尖沙咀去邊都方便.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-15 16:36 發表   ' t3 s" h# ?  T2 b+ k

1 t; Q4 ~$ I, ~6 I8 u6 o
6 M6 D# K$ H- @0 X8 n( f剛剛睇佢個網, 天后成 1200$ 160ft3, 係 4x4x10, 好似重係開 office hours.
+ x- g* s$ W, U: T' s
" t; }8 V# N) Lhttp://www.hongkongstorage.com/HKS_chi/tinhau.html! K# ^" q  h3 X& R( ~% s

) A1 e- z$ C! G9 V+ [, j  O咁我個朋友以前租尖沙咀套房, 約 15x6ft, 3000$ 真係唔貴, 咁環境當然差& ...
4 Z3 d' T) {3 X# O0 }- J6 Z( s, _  @3 C1 H: s) G  p
Mon姐, 咁你話啦! 係咪好貴呀! 我係舊客先有咁0既優惠(差不多十年)! 照咁計間0野對我算係咁ga啦!& ^* N5 `' _8 Y: U: N# q
尖沙咀就唔好喇! 我驚比人"禁"住監硬0黎! 而且佢0地咁臭, 咪攪! 容0羊易好似葛民輝咁雞髀都塞得落ga!& S% N6 [- H* ?+ _
# b, Z5 I& p2 F5 }( q1 S

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 17:09 發表   
, P, K" u7 J' _/ ]) p9 X* j( e
8 T( U5 d- s* _0 l  ~" K3 ?8 j! e- `0 p% C0 k- H6 A
Mon姐, 咁你話啦! 係咪好貴呀! 我係舊客先有咁0既優惠(差不多十年)! 照咁計間0野對我算係咁ga啦!' S9 y+ u) c" n& T, x9 w( `: j- E
尖沙咀就唔好喇! 我驚比人"禁"住監硬0黎! 而且佢0地咁臭, 咪攪! 容0羊易好似葛民輝咁雞髀都塞得落ga! ...
0 T* ]7 f3 O8 s) F* `% q5 i5 A

& q, v/ R: D0 c% c7 [其實啲印度人幾有禮貌, 我講真, 比香港人warmth, 有講有笑㗎, 啲小朋友又好可愛 * x  b  f3 F: T) {. T* w  W; c7 {- D
差仔BB真係超超超超得意
5 p2 m1 w% k- n) ^) c( k$ r  n
* e- c6 X# i% Z* G佢哋係煮飯時, 味道大啲啫. 反而個香港人包租婆衰格又八卦, 水電費亂up亂收.7 R1 z& f6 h& Y* ~1 F  Z

) e1 g" h! P& y9 [再講呢個倉, 以我記憶, 係香港島北真係無alternative, 中環,灣仔,銅鑼灣直掃落去, 9 K, U5 \; R, J) C. @
應該真係無啲咁嘅工廠大廈, 真係鰂魚涌,柴灣, 香港仔至有. 優勢就係錢, 無計

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-15 17:37 發表   
! K' d0 E: G4 V4 l& e/ Z) i% W/ p- Y) V
8 k6 ~/ ~( @/ \4 Z
其實啲印度人幾有禮貌, 我講真, 比香港人warmth, 有講有笑㗎, 啲小朋友又好可愛
: m# T+ f9 t) [差仔BB真係超超超超得意
( \6 G/ p3 a1 S' b3 p
# P- U& t) m0 `( ~0 ~1 g: h  m佢哋係煮飯時, 味道大Ú ...
* y4 @8 v1 Q. `" A0 C
3 `& R* m$ m$ H- N- ?
我都明! 我想講係部份印度人! 我唔係怕佢0地陣味! 因為小妹都非常鍾意食咖哩! 因為啊媽由細到大都同我講"d亞差係特別咸濕0既"! 因此有這先入為主的看法! 其實我唔係比印度人攪過!

清一清d衫啦8 P: i$ E5 c3 t9 D" k4 N4 i+ L
對鞋係a記買架?