嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家屋企已擁有幾多對高跟長boot呢?

大家屋企已擁有幾多對高跟長boot呢?

我而家屋企已經擁有3對高跟長boot,2對41碼,一對40碼,後跟高係10cm同埋11cm,靴筒係去到膝蓋咁長,真係勁好著~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我有兩對~一黑一白
; E( S" c' ?9 W- M1 D; \白色就岩岩膝下(4X CM)
' U- U# _7 {8 T: ]6 h黑色個對岩岩過左膝
: z3 ]. D+ X6 ^' L+ {兩對都係11CM(2CM防水台)

呢對boot著地個跟係比斗零跟仲要細,直徑只有7mm咁大,88蚊人仔& z4 t- j# n# K# ]( M7 M3 U2 C

, T$ f5 `4 \7 K% T. ?5 N5 u/ e: ]: R5 Q
呢對boot個後跟有11cm咁高,而且價錢只係30蚊人仔,超值呀8 B5 b! e) O6 ?, \4 v! t

4 _3 K( h1 Z7 c' W4 }4 Q
, g3 k" Z; V" M1 B# k呢對係最近新買,40碼,但好彩碼數係有d偏大,49蚊人仔,都好超值,我最鐘意就係呢對# a" J+ l9 S* G( H$ V: a

7 U3 J, A* q: T, E4 y0 u; v* R- M# j0 i2 S2 v' D( V: ]

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-31 12:56 發表   " H# b2 P$ E4 I2 C2 N
我有兩對~一黑一白2 D- a7 W8 N5 \7 I7 {
白色就岩岩膝下(4X CM)5 d3 I) R6 M% q3 Y' V- o
黑色個對岩岩過左膝6 p4 @3 B% l9 ]9 d5 p9 _
兩對都係11CM(2CM防水台)
: L) U  T: q' G# q" O/ g
. d+ p- H) c% z& G, K
我唔多鐘意有防水台既高跟長boot

我覺得有防水台好d, 行得耐隻腳都冇甘癐, 不過以你既 standard, 你可能要買7-8"踭 lor hoho

引用:
原帖由 13530386 於 2010-10-31 16:03 發表   0 O# r; u9 d8 t8 x8 P4 h$ A! }
我覺得有防水台好d, 行得耐隻腳都冇甘癐, 不過以你既 standard, 你可能要買7-8"踭 lor hoho
( k/ |6 s2 U; v/ X7 }+ ]2 {) @. o  L0 e; `
7-8"既跟?
2 E8 {& p; f: r. l8 q唔好玩啦~
7 {3 ]: o! _- q% |% n& n( b2 c11cm後跟高既長boot對我嚟講,已經差唔多係極限嚟架啦~

我係話, 如果係買厚底的話, 個踭咪要7-8"lor, 甘解
- Q- N  U4 J# {; J3 L我都覺得踭唔高唔好著

引用:
原帖由 13530386 於 2010-10-31 16:20 發表   $ \% X& G  p8 \+ d' ~$ l4 Z
我係話, 如果係買厚底的話, 個踭咪要7-8"lor, 甘解
: ^% U- r* d9 w- Y$ j我都覺得踭唔高唔好著
. k. j9 Q$ A  y  L8 }' D8 X

]7 `7 k7 D( Y咁樣個鞋底咪好厚囉?+ C: u2 F( b# z" R2 c$ {
我都係咁話,我都係比較鐘意3.5"或以上高跟既長boot呀~
' X# _% A$ |) k不過,5吋高跟(唔係厚鞋底,係薄鞋底嗰種)既長boot你著到嗎?: j! U' `; j* B' a8 S( X
我就未必可以著得到啦~

我有一對(甘大把)5"冇底既, 著到, 行起上來唔太自然, 一定要用腰力行
4 h+ M: D6 c4 L, ^4 \( b10cm既最好行

引用:
原帖由 13530386 於 2010-10-31 16:35 發表   6 K' X: ]- Z! C) p, M$ f
我有一對(甘大把)5"冇底既, 著到, 行起上來唔太自然, 一定要用腰力行
) d' T9 n+ x2 Q: t10cm既最好行
  P9 s" ~) w' a* o3 l1 V! P0 Q
要用到腰力先行到咁大鑊?咁樣搞法條腰好易出事架喎~

有少少啦, 問題唔大, 反而係街好似catwalk甘就比較唔自然姐

嗰對11cm後跟高既長boot著起嚟走路時,都覺得有小小吃力~0 L) O, G$ p; K: _
不過,個feel真係都唔錯~

我以前都有對紅色39碼, 鞋踭高12cm, 靴筒到大脾, 超性感架~

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-31 19:29 發表   * z* w+ f% N5 H- O
我以前都有對紅色39碼, 鞋踭高12cm, 靴筒到大脾, 超性感架~
, V6 a( J$ n# I6 o; c' `2 c

4 _( u& I/ w: J" K4 i$ l睇嚟你既身材真係好好咁喎~- U. k# w3 p2 \3 S+ O& L
你著咗之後仲可以行到嗎?
- t0 t" T4 P* n3 j# I咁樣呢對高跟長boot而家仲喺度嗎?

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-31 19:29 發表   
0 E# X3 j& `7 u我以前都有對紅色39碼, 鞋踭高12cm, 靴筒到大脾, 超性感架~
- i; D/ D8 s' \3 ~2 d2 a4 `1 X4 z( p0 @9 t" P$ X8 Z+ Z9 ]' G; {
我都有呢啲 fetish boots, 不過啲PVC膠皮開始溶, 所以掉咗.6 J: T# |+ Q* y) b' k
( p  T+ x" n1 I. c8 h
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我估我有 10-12 對 boots 啩, 無數過
4 N8 f2 g9 K6 U- @9 }# `2 S* y% |2 T9 W1 m0 X' P% k2 b9 I7 e+ c
其中一對
1 `, t! z4 g1 Q8 w) Lhttp://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=156421 Z1 y4 p) v1 U3 U& L) v/ x/ c
/ z, Y6 L9 Q. J! q: T
新嘅
* r% ~3 o7 n/ V( Q6 X  Rhttp://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=16953
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-31 21:28 發表   
; o% e$ k5 Z* x9 ?5 f( `% z" z
* W3 {) M5 R2 p* @% q
' b1 a/ n" K5 a9 t. b& {我都有呢啲 fetish boots, 不過啲PVC膠皮開始溶, 所以掉咗.
* V  r. t$ i0 w7 }* N4 b
# O# Y& |1 F; T4 L* m3 O+ ~* F
2 u4 ]- f6 x2 ~/ |$ Q
  {- i4 `' o1 g+ i/ p; _' |吓?PVC膠皮都會溶?質量好既話應該唔會發生呢d事架喎~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-31 21:32 發表   
+ a7 K1 L) w6 T1 N我估我有 10-12 對 boots 啩, 無數過
9 {4 A9 D+ h2 ]) K6 [2 f9 d' S
7 d3 p2 ?" ^' [+ t1 r# x* G其中一對
+ ~2 l  d2 i4 c, I2 Ohttp://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=15642- X! I  b* i3 f" `' {" O5 m1 v

/ y( G- _7 U$ e) Y  Q3 }8 @' Z# o+ T新嘅
$ k* @- R; Y5 X- G! n$ ?/ Jhttp://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=16953
2 T. Z' |  K% h6 e# Q* x  V1 i, [  x6 h& @& k$ H  U  m+ [/ k6 R7 @
你d boots既數目真係好驚人喎~你屋企個鞋櫃已經full哂囉?3 f! P2 a* h" D( Q% ^
仲有,第一對既我睇唔到喎~可唔可以將嗰個帖既權限解除一下呀?

回復 18# ktkt12345 的帖子

OK, set 到 10.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-31 21:47 發表   
, e# B1 T6 O& [/ d+ X+ r8 p% BOK, set 到 10.
/ G+ R0 N2 Q; d- i' @! d+ R; j; a; C  p! A- p3 R
Thx~, |! V$ [" |7 R
你呢對boot個跟應該有12cm高,而且係薄鞋底既吧~