嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家屋企已擁有幾多對高跟長boot呢?

大家屋企已擁有幾多對高跟長boot呢?

我而家屋企已經擁有3對高跟長boot,2對41碼,一對40碼,後跟高係10cm同埋11cm,靴筒係去到膝蓋咁長,真係勁好著~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我有兩對~一黑一白/ q) C+ G# e9 b# v0 }4 \
白色就岩岩膝下(4X CM)6 B% z7 r0 c' J, r) a% a- ~( J
黑色個對岩岩過左膝
  \8 n3 _7 I* o0 @$ S' F" s  v/ ]兩對都係11CM(2CM防水台)

呢對boot著地個跟係比斗零跟仲要細,直徑只有7mm咁大,88蚊人仔
' N6 C) z" j7 K7 F+ Q5 _- x6 \1 P; {
. R5 l8 U+ P* k+ f3 O; b1 O1 x& N
呢對boot個後跟有11cm咁高,而且價錢只係30蚊人仔,超值呀
1 r' v* P4 [# Q) S" @, W+ F2 o- I2 J# Q
& c. V- }& U# v% A/ d
呢對係最近新買,40碼,但好彩碼數係有d偏大,49蚊人仔,都好超值,我最鐘意就係呢對- k) L* K/ A6 V5 Y8 S& h
4 u& x7 a5 \! S/ t" R- w

+ `2 x! P; i* C" w+ X. b, g7 L; L1 ^& q[ 本帖最後由 ktkt12345 於 2010-10-31 14:50 編輯 ]

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-31 12:56 發表   
4 G4 U; u& C# D( y! F我有兩對~一黑一白" x7 [5 k3 f) q4 N: H1 O# P0 c
白色就岩岩膝下(4X CM)% [$ j0 V1 A! C- }
黑色個對岩岩過左膝
$ V7 o. C0 w( Q9 A兩對都係11CM(2CM防水台)
6 b$ Z/ Y  d) k! M# v+ R. [, l

) {7 z4 h( q0 p# t9 H3 x. \我唔多鐘意有防水台既高跟長boot

我覺得有防水台好d, 行得耐隻腳都冇甘癐, 不過以你既 standard, 你可能要買7-8"踭 lor hoho

引用:
原帖由 13530386 於 2010-10-31 16:03 發表   * Z% O: R- o! w# q0 G7 o
我覺得有防水台好d, 行得耐隻腳都冇甘癐, 不過以你既 standard, 你可能要買7-8"踭 lor hoho
' N4 T; G7 `6 D6 Y6 h$ Q9 [4 p) H  K* b* `8 C4 L4 {3 t
7-8"既跟?
! ^( ?! H( x& {' }: D4 U唔好玩啦~$ H7 V; X2 _5 _. e8 n* r. _# J
11cm後跟高既長boot對我嚟講,已經差唔多係極限嚟架啦~

我係話, 如果係買厚底的話, 個踭咪要7-8"lor, 甘解
# z  a( m1 x5 v我都覺得踭唔高唔好著

引用:
原帖由 13530386 於 2010-10-31 16:20 發表   
$ [! p+ d( F- G  k- d我係話, 如果係買厚底的話, 個踭咪要7-8"lor, 甘解
" J& Y% [, @% S) m我都覺得踭唔高唔好著
8 P$ P' p$ z- c+ `0 p, ^# I1 t8 Y8 N: p$ W2 {3 r, V) @9 M
咁樣個鞋底咪好厚囉?
' I/ Z$ E( H. U我都係咁話,我都係比較鐘意3.5"或以上高跟既長boot呀~
+ ]( F2 \1 C5 N不過,5吋高跟(唔係厚鞋底,係薄鞋底嗰種)既長boot你著到嗎?$ n  y! p% K% O# @2 s# \
我就未必可以著得到啦~

我有一對(甘大把)5"冇底既, 著到, 行起上來唔太自然, 一定要用腰力行
( i- D. C  a+ y' k1 Q# o. P6 T2 B10cm既最好行

引用:
原帖由 13530386 於 2010-10-31 16:35 發表   
6 v$ Q6 s, i4 l* x* b$ w; s我有一對(甘大把)5"冇底既, 著到, 行起上來唔太自然, 一定要用腰力行
# h# Q( G& D  o" H" l5 V10cm既最好行
2 P8 U! e4 ~3 k9 B

& {' U& W: }. I" {, m; p要用到腰力先行到咁大鑊?咁樣搞法條腰好易出事架喎~

有少少啦, 問題唔大, 反而係街好似catwalk甘就比較唔自然姐

嗰對11cm後跟高既長boot著起嚟走路時,都覺得有小小吃力~
* U0 [, g8 b% h) V. a  x$ R不過,個feel真係都唔錯~

我以前都有對紅色39碼, 鞋踭高12cm, 靴筒到大脾, 超性感架~

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-31 19:29 發表   
5 W1 M' V6 o/ l% E3 H' y我以前都有對紅色39碼, 鞋踭高12cm, 靴筒到大脾, 超性感架~
5 H* @% u6 K5 p; a

, t8 p5 N9 Y: N1 k' w& A睇嚟你既身材真係好好咁喎~
/ V% J' k( c8 @* N1 y- c* |你著咗之後仲可以行到嗎?
' Z6 R4 N# ~; S咁樣呢對高跟長boot而家仲喺度嗎?

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-31 19:29 發表   
2 @6 v8 Z0 C: a/ z( C我以前都有對紅色39碼, 鞋踭高12cm, 靴筒到大脾, 超性感架~
5 z# O6 h3 C3 |0 r
9 n/ t( ]: D! s1 Q
我都有呢啲 fetish boots, 不過啲PVC膠皮開始溶, 所以掉咗.
6 J% h" Y* ?% Z$ R( @( ~5 N/ O" p/ t
4 i+ O1 W5 o/ Y3 _
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我估我有 10-12 對 boots 啩, 無數過 4 w5 X/ G6 ?$ p" c$ y2 H
2 k- W" Z8 H3 d! V% Q* ~9 e
其中一對2 O+ p1 i8 c) t: L! o1 q- x, y
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=156420 J/ O2 n5 ]) ^6 F

( z5 D# `4 `0 h- i3 I- S- {; n新嘅- g) `1 S0 B* F" ^
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=16953
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-31 21:28 發表   
' e) ^* w% z" e( O" L. o6 n2 u& }
: d9 U- M, q. }2 z/ J
* c3 K# R& n( Y* R2 w我都有呢啲 fetish boots, 不過啲PVC膠皮開始溶, 所以掉咗.
4 D. s2 V) m; s& N9 F
$ _7 D+ B$ U- @8 ~5 y" {
" x2 d3 @2 ]& o8 P% e' t0 x" h
+ @* T$ u% ^; I, Z5 O) {- i
吓?PVC膠皮都會溶?質量好既話應該唔會發生呢d事架喎~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-31 21:32 發表   
' p, D* K8 N) p, n* J4 w我估我有 10-12 對 boots 啩, 無數過 & G& j. ?/ |5 \8 Y' P
4 B. h' P% v  Y
其中一對( l" D9 ~$ R# _5 Q! ?  ^' ?
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=15642
! a7 z6 ^$ M2 f" p, f* i4 J, }, k: z. k3 d; D# A
新嘅
7 V2 \' r) f6 ~+ fhttp://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=16953
; Z. a' l% l1 _  p  j9 e! b9 U+ H/ z4 p6 l  H! v
你d boots既數目真係好驚人喎~你屋企個鞋櫃已經full哂囉?6 Y! j1 _; K, n, m" _5 G
仲有,第一對既我睇唔到喎~可唔可以將嗰個帖既權限解除一下呀?

回復 18# ktkt12345 的帖子

OK, set 到 10.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-31 21:47 發表   $ D) J! c/ K; W/ Z  N
OK, set 到 10.
8 b2 w" j5 M  y  [, F

8 A; h" L# ^% I7 wThx~
  C1 h# w& {- L0 ~$ M你呢對boot個跟應該有12cm高,而且係薄鞋底既吧~