嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家屋企已擁有幾多對高跟長boot呢?

大家屋企已擁有幾多對高跟長boot呢?

我而家屋企已經擁有3對高跟長boot,2對41碼,一對40碼,後跟高係10cm同埋11cm,靴筒係去到膝蓋咁長,真係勁好著~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我有兩對~一黑一白
. E7 N# r4 Y' s& h% z白色就岩岩膝下(4X CM)
# }+ i4 [, [; s2 j9 q2 P黑色個對岩岩過左膝
- v# a9 R/ p" s0 [3 {兩對都係11CM(2CM防水台)

呢對boot著地個跟係比斗零跟仲要細,直徑只有7mm咁大,88蚊人仔, L( V$ [  a5 o+ M

! m8 A. W. T& P, V
+ F# c; {1 p5 C$ X0 w! U呢對boot個後跟有11cm咁高,而且價錢只係30蚊人仔,超值呀
$ l+ `0 E4 Z! d( m2 @7 ~' D1 e
9 C' t+ v4 z# }' ?: f* N0 J1 L
% G4 z& ~) S/ O呢對係最近新買,40碼,但好彩碼數係有d偏大,49蚊人仔,都好超值,我最鐘意就係呢對
* K/ G" f& D* A& U0 g$ J0 Y- Z

% h$ J* |+ {' e$ b: ]' B1 y[ 本帖最後由 ktkt12345 於 2010-10-31 14:50 編輯 ]

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-31 12:56 發表   
7 Q9 A. T' b! f6 @我有兩對~一黑一白$ k3 ~. L6 q8 A7 F+ R
白色就岩岩膝下(4X CM)+ N/ q1 g& S+ L- x7 N
黑色個對岩岩過左膝& ~0 `) B5 G4 G% i, |8 F5 D; H
兩對都係11CM(2CM防水台)
8 i5 `* E% b" r1 O) |+ e4 `

- t5 D6 V6 ]" g) C' i我唔多鐘意有防水台既高跟長boot

我覺得有防水台好d, 行得耐隻腳都冇甘癐, 不過以你既 standard, 你可能要買7-8"踭 lor hoho

引用:
原帖由 13530386 於 2010-10-31 16:03 發表   
; y& {8 M6 I/ r我覺得有防水台好d, 行得耐隻腳都冇甘癐, 不過以你既 standard, 你可能要買7-8"踭 lor hoho
5 y% \/ \" e* R, x8 j; j& ]* _! G  P# }2 x+ a. ?4 l7 ^. D
7-8"既跟?
7 c8 q5 `' ?2 U2 s8 I. f/ J唔好玩啦~
8 ^0 W; `. b, t! O& u! x* q' a11cm後跟高既長boot對我嚟講,已經差唔多係極限嚟架啦~

我係話, 如果係買厚底的話, 個踭咪要7-8"lor, 甘解% i3 ^3 S$ `1 t
我都覺得踭唔高唔好著

引用:
原帖由 13530386 於 2010-10-31 16:20 發表   
3 k9 w$ X2 A8 H( a我係話, 如果係買厚底的話, 個踭咪要7-8"lor, 甘解
5 y' g' U3 _+ r2 z2 v8 I我都覺得踭唔高唔好著
* T5 g$ R7 n$ I- k

) I6 E4 S5 o% X  \8 d1 M. h; B咁樣個鞋底咪好厚囉?
3 H: ?8 g, G0 Q' ?2 [我都係咁話,我都係比較鐘意3.5"或以上高跟既長boot呀~5 N) P0 n+ J& e) z, A! J
不過,5吋高跟(唔係厚鞋底,係薄鞋底嗰種)既長boot你著到嗎?
- h: T2 x; w$ o" ?, @4 y3 a我就未必可以著得到啦~

我有一對(甘大把)5"冇底既, 著到, 行起上來唔太自然, 一定要用腰力行
, D: Q% m& A) I  w6 c" N10cm既最好行

引用:
原帖由 13530386 於 2010-10-31 16:35 發表   8 t4 I4 s' X5 R. N' W1 o( S5 y
我有一對(甘大把)5"冇底既, 著到, 行起上來唔太自然, 一定要用腰力行# B4 ~( E: E+ G: t5 E, X
10cm既最好行
! V2 p' w5 I# W0 d' b5 |

! }+ R( O6 [6 M0 F0 e; r要用到腰力先行到咁大鑊?咁樣搞法條腰好易出事架喎~

有少少啦, 問題唔大, 反而係街好似catwalk甘就比較唔自然姐

嗰對11cm後跟高既長boot著起嚟走路時,都覺得有小小吃力~& _5 W$ i* ]8 r' B- ~% i
不過,個feel真係都唔錯~

我以前都有對紅色39碼, 鞋踭高12cm, 靴筒到大脾, 超性感架~

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-31 19:29 發表   
2 p( y. l$ U8 V( w9 D我以前都有對紅色39碼, 鞋踭高12cm, 靴筒到大脾, 超性感架~
4 p' P' H0 T) c! K) m) c
' ]) o3 v6 O& v; D' @7 g
睇嚟你既身材真係好好咁喎~
+ J5 \+ r" {# D% f' U* K7 D你著咗之後仲可以行到嗎?
9 k% x# C+ A8 g* ~- Y& a% W) l咁樣呢對高跟長boot而家仲喺度嗎?

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-31 19:29 發表   
" J6 r5 ], N7 T& a, |我以前都有對紅色39碼, 鞋踭高12cm, 靴筒到大脾, 超性感架~
' H6 J! C0 U3 q3 Q. T3 S3 Z

p1 h& R* q; }, b+ e: _我都有呢啲 fetish boots, 不過啲PVC膠皮開始溶, 所以掉咗.
5 m9 o) K1 I$ z6 w( U3 ]
, q' x2 g7 o8 _2 r5 X
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我估我有 10-12 對 boots 啩, 無數過
/ n: J5 t4 @, e. n  O, x  S# E/ @$ c" p
其中一對# Y: Q5 W" D- ], T+ M: K1 C
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=15642
0 J" D2 o! b4 f6 i9 f1 V. W: y: B5 i9 g$ o
新嘅
/ v1 J' x" V0 h$ C( ^http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=16953
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-31 21:28 發表   ; O3 A$ t; y5 s! C; }3 F' ~0 x% \
  j/ i" P1 X3 V* g4 A9 L

i5 Z( [$ n; o2 O) h3 p6 L# v我都有呢啲 fetish boots, 不過啲PVC膠皮開始溶, 所以掉咗.2 G0 c) X- e2 c
6 x2 N' j! @$ B, `5 l
# M, ]* u9 A0 l' m2 G1 ^2 w, Q9 _$ m  N3 a. V! u
吓?PVC膠皮都會溶?質量好既話應該唔會發生呢d事架喎~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-31 21:32 發表   ! L/ V* \% X$ _" h
我估我有 10-12 對 boots 啩, 無數過
7 u: O" t2 c: O) f5 w! g6 n
* _4 A$ v- g7 S7 l! v5 {: f其中一對2 v, G2 v0 t1 ?; B
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=15642
5 v6 j: y; {. o5 q3 C2 W1 n6 W2 O
6 p; y( D' X; b新嘅: q! t0 X$ b! Z( S7 ~
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=16953
. Q4 [/ q! W. a# ?' V1 u, y
" q$ d! S1 `4 D: q( x" s
你d boots既數目真係好驚人喎~你屋企個鞋櫃已經full哂囉?( T2 f" s! d5 k6 p5 L
仲有,第一對既我睇唔到喎~可唔可以將嗰個帖既權限解除一下呀?

回復 18# ktkt12345 的帖子

OK, set 到 10.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-31 21:47 發表   
5 ~. q3 O6 y7 \* r, Q. M# I3 TOK, set 到 10.
* _" X; Q) s/ N( q

9 L2 A$ l0 p3 l1 [% ]( ~) ]Thx~
( K8 W8 {% b/ k你呢對boot個跟應該有12cm高,而且係薄鞋底既吧~