嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家屋企已擁有幾多對高跟長boot呢?

大家屋企已擁有幾多對高跟長boot呢?

我而家屋企已經擁有3對高跟長boot,2對41碼,一對40碼,後跟高係10cm同埋11cm,靴筒係去到膝蓋咁長,真係勁好著~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我有兩對~一黑一白
& r+ ^- o1 h0 [1 @" `# v( |白色就岩岩膝下(4X CM). {+ C' @% _. u$ w
黑色個對岩岩過左膝# E8 i7 O; O  P, Y
兩對都係11CM(2CM防水台)

呢對boot著地個跟係比斗零跟仲要細,直徑只有7mm咁大,88蚊人仔/ w2 d/ _9 X% {6 |: P( X+ N

. M3 S/ s& Q6 s0 z' ?. ^
3 Y7 E2 F& `. S2 g2 ~; n呢對boot個後跟有11cm咁高,而且價錢只係30蚊人仔,超值呀
2 s  o3 W6 `! I7 D7 r: [8 w. |( ?# v) p0 l/ x; L
$ W0 @) z+ }* I/ g- ^  f
呢對係最近新買,40碼,但好彩碼數係有d偏大,49蚊人仔,都好超值,我最鐘意就係呢對
# I  A' v( Y1 S+ A3 \6 _+ t+ Q3 q# q( ?5 V& O  T% t( \

$ `% C7 E/ F, y5 z& z[ 本帖最後由 ktkt12345 於 2010-10-31 14:50 編輯 ]

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-31 12:56 發表   
0 Y( }6 ]9 Q- o我有兩對~一黑一白
0 a, w/ y6 d- U  L: x2 L. N白色就岩岩膝下(4X CM)( ^; _) L1 x/ Q& g" k$ j
黑色個對岩岩過左膝
/ D! L% e' L$ i9 t4 ?- O兩對都係11CM(2CM防水台)
/ s% m2 h$ Y( B& n3 X$ j1 S

# X6 ^7 O" r; j% v# _& ^我唔多鐘意有防水台既高跟長boot

我覺得有防水台好d, 行得耐隻腳都冇甘癐, 不過以你既 standard, 你可能要買7-8"踭 lor hoho

引用:
原帖由 13530386 於 2010-10-31 16:03 發表   
. P4 H8 |, w" Y8 s( ?我覺得有防水台好d, 行得耐隻腳都冇甘癐, 不過以你既 standard, 你可能要買7-8"踭 lor hoho
- N# V% m2 z/ e- e% e  v
# H- X+ b2 O( B, w7-8"既跟? / k/ A2 h/ w8 h% l0 V1 ^
唔好玩啦~
( b  b5 f4 p+ [: K11cm後跟高既長boot對我嚟講,已經差唔多係極限嚟架啦~

我係話, 如果係買厚底的話, 個踭咪要7-8"lor, 甘解6 x3 ^3 }, V5 n' [# A
我都覺得踭唔高唔好著

引用:
原帖由 13530386 於 2010-10-31 16:20 發表   ! W' V5 T7 C- k, g9 L
我係話, 如果係買厚底的話, 個踭咪要7-8"lor, 甘解# u# S5 G3 E8 u% i8 ^' M% \
我都覺得踭唔高唔好著
* \0 F9 L; [0 R3 l

; n- H! K# [" \* J# t+ p( U8 s6 G咁樣個鞋底咪好厚囉?
9 A) K1 L9 K/ l9 ]我都係咁話,我都係比較鐘意3.5"或以上高跟既長boot呀~5 i7 C* M+ K+ H0 m8 g* x
不過,5吋高跟(唔係厚鞋底,係薄鞋底嗰種)既長boot你著到嗎?
! I2 |* B" P0 z6 l我就未必可以著得到啦~

我有一對(甘大把)5"冇底既, 著到, 行起上來唔太自然, 一定要用腰力行4 [/ J9 ~$ j0 L5 x3 q. v- m
10cm既最好行

引用:
原帖由 13530386 於 2010-10-31 16:35 發表   
+ J+ v# F4 _$ g0 m; m# K我有一對(甘大把)5"冇底既, 著到, 行起上來唔太自然, 一定要用腰力行
0 f/ l  G3 e2 }7 E  t10cm既最好行
2 k3 J. Z2 R8 Y: H  q9 E2 j* L2 t* j. T6 [4 d$ X8 j
要用到腰力先行到咁大鑊?咁樣搞法條腰好易出事架喎~

有少少啦, 問題唔大, 反而係街好似catwalk甘就比較唔自然姐

嗰對11cm後跟高既長boot著起嚟走路時,都覺得有小小吃力~4 F6 e* N2 E7 O9 h# @, U: m
不過,個feel真係都唔錯~

我以前都有對紅色39碼, 鞋踭高12cm, 靴筒到大脾, 超性感架~

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-31 19:29 發表   
. o, k& l4 A+ Z+ h我以前都有對紅色39碼, 鞋踭高12cm, 靴筒到大脾, 超性感架~
' s3 P! O8 z+ D* D. d7 f7 d) n& P# l& p3 s; Z- {- I
睇嚟你既身材真係好好咁喎~
& D4 f0 F1 Y1 j. T你著咗之後仲可以行到嗎?' F! u9 y4 b' S9 q) h8 m
咁樣呢對高跟長boot而家仲喺度嗎?

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-10-31 19:29 發表   
' ^3 I1 x+ y* l1 |* h) Z我以前都有對紅色39碼, 鞋踭高12cm, 靴筒到大脾, 超性感架~
% o0 ]9 E- c$ H1 A# f6 w1 ?6 q) \
/ i7 N* n8 Y( x, b; L  K1 u
我都有呢啲 fetish boots, 不過啲PVC膠皮開始溶, 所以掉咗.
, ?/ Y* w; r  R5 E4 U" |9 m7 `- N/ M- U( i' Q" b
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我估我有 10-12 對 boots 啩, 無數過
7 g, j+ P+ N, S7 M$ a+ ?! I3 k( d# ?+ S5 v6 S0 A
其中一對
: Z2 {# o6 x3 S: Z' ?, Ihttp://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=15642/ F3 C: {& T5 \- J/ M% W' X4 ^
. }) }& l% J. n+ Y4 r
新嘅
: h8 W) p! N: ^& @0 R/ ?4 V$ p5 Zhttp://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=16953
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-31 21:28 發表   + ]2 V# W! z7 W7 _' j

- w) ^& r" N; a0 Q: C) |; x- y4 q) B1 C# p) k+ ]
我都有呢啲 fetish boots, 不過啲PVC膠皮開始溶, 所以掉咗.
" u. D( [8 s1 B4 i- r( y! b7 [7 q" O$ b0 A" ?; B" N: T
) Y8 R' o! U/ l8 a4 D+ q- m3 l
& L( O+ P$ [$ o* P6 h' u0 V: I吓?PVC膠皮都會溶?質量好既話應該唔會發生呢d事架喎~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-31 21:32 發表   
" e) a+ E; \: G我估我有 10-12 對 boots 啩, 無數過 4 y+ }* a- e# e. f1 s! }

- {3 Q" N8 |* j7 y! `" s其中一對7 o1 {' j% d0 f; L0 z6 h
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=15642
! J( }7 B& I2 ^# t! |' e
3 `+ M7 r0 w5 x  `: `2 O新嘅
- _; ^6 S4 q$ bhttp://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=16953
8 ?; |; r+ X& Y8 |7 y, {6 Q

4 e& v0 M  L. a& }- J% ?6 R7 H你d boots既數目真係好驚人喎~你屋企個鞋櫃已經full哂囉?% a5 g7 l  b; T+ @4 ^& N" v
仲有,第一對既我睇唔到喎~可唔可以將嗰個帖既權限解除一下呀?

回復 18# ktkt12345 的帖子

OK, set 到 10.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-10-31 21:47 發表   
8 H" A* r2 T* ]# QOK, set 到 10.
3 M* i; z3 k* l  t( ^' j5 y* p9 V8 Z7 I8 \0 B( _1 C. R
Thx~
. o) W4 b5 {# e* d' A3 l5 k你呢對boot個跟應該有12cm高,而且係薄鞋底既吧~