嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

天寒地凍最好保暖衣物棉襪褲

天寒地凍最好保暖衣物棉襪褲

天寒地凍最好保暖衣物棉襪褲: ]+ J  c0 w- }4 h

$ D, X1 B/ j8 h: G8 a4 Q* U各位又到了天寒地凍日子,各姊妹是否穿了絲襪還是很凍,這就要穿棉襪褲啦,有邊位姊妹喜歡?
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
支持棉袜裤为冬天的必备用品

會唔會好焗ar?

我舊年都買左
5 T& L" n" L7 {0 _仲要三隻色齊晒
; O/ i) ]9 V+ ~& s9 m: p! _黑,白,灰

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-5 13:14 發表   # M1 T! n# i& r, J+ M# i5 G" z7 {
我舊年都買左4 J" y( @) w9 L
仲要三隻色齊晒& o3 e" w% V1 C4 C
黑,白,灰
6 G. ]2 G( q3 w, r# i+ i

1 g6 v" k) G0 C* h9 k9 W3 V舊年多少元一對?

我分開幾間買4 ?2 q: N( l5 @3 t, L
幾間都係$39一對

棉襪褲真係好暖,以前我唔識著,今天買左條試穿竟愛上了,不過太緊的我不太喜歡,包到jj好緊唔健康,今年可以有個暖暖的冬天了....

姊妹們, phman32推介得0既必屬佳品! 有興趣可以直接PM佢啦! 總之有關絲襪0既0野佢絕對有計ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

回復 1# phman32 的帖子

我中意 好想要

有冇著住對絲襪既相,thx

都是絲的感覺好D

棉襪褲真係好暖

引用:
原帖由 cyt611hk 於 2010-11-5 16:12 發表   
3 X5 e, F6 y* Y6 g5 g我中意 好想要
0 m& i3 p, d5 k* V  o5 ]
5 h7 x  Z8 Y) s1 [
請check短訊

引用:
原帖由 絲襪褲 於 2010-11-5 16:14 發表   
1 d& d3 ^, z6 P0 W1 n, L5 k" _有冇著住對絲襪既相,thx
1 y- r, l  y) |3 G5 f
$ a4 r- E; V; f你想要襪褲?

引用:
原帖由 wadee 於 2010-11-5 16:16 發表   ! ~/ b) k2 V0 q% J; g% J
都是絲的感覺好D
! D- K) [$ S) G, q, k0 O4 `- Z3 K
0 H% S  a* G, J, W3 q9 R各有各好

引用:
原帖由 michael2011 於 2010-11-5 16:43 發表   9 t+ E7 P/ V/ v; Y- T. W1 t
棉襪褲真係好暖
9 {6 U  Y6 i4 j! D) [3 ]3 {
! y, V# [! n' C5 P9 q0 Q) C; s- Y
好同意你的說法,真係好暖

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-5 15:59 發表   
& |0 ~8 e4 g) A5 n  r- f姊妹們, phman32推介得0既必屬佳品! 有興趣可以直接PM佢啦! 總之有關絲襪0既0野佢絕對有計ga!
( w1 R5 S% S- m3 u. K7 R+ C
, v# ~, z/ H8 j  f
多謝你推介我

自己著過棉質; 真係好暖; 就算出面凍一凍, 對腳真係完全feel到凍......
5 ]' C5 w5 H7 r個人鐘意白色棉質多d~

幫推一下4 n. p1 ~7 ~' g7 V
% t; {( H% l6 r" h
回港前後都看到女孩用棉襪褲襯衫, Apple也買下兩雙(黑色及深灰), 冬天穿真的保暖8 L' F$ R9 m1 d1 R! b' p% T* X
兩雙都給我運回家中了...
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

唔知大家各得呢個牌子好穿嗎?請各給意見