嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又睇中衫, 姊妹們比d意見吖

又睇中衫, 姊妹們比d意見吖

其實近來洗左好多錢買野, 似足個女仔, 都覺得自己過份  比個黃牌自己啦....
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
三選一的話9 T) o7 d, t* z1 n
這套吧! H0 }/ h" M; D, o6 q" C* i! [

* g2 p; T) r% r  c6 l$ i+ U7 Q1 \
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

我喜歡第一同第三件  

我同春日姐姐意見一樣~$ Q0 f, z0 x7 f* [' H, G
而且呢件衫比較易著~

第一件最靚....我今日第一次去左H&M買衫, 見人多冇人理去埋試身室試, 買得好開心呀
我愛豹紋...我愛豹紋...我愛豹紋

都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇
" Y$ q+ K( C/ o$ ~( z 26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 20:12 發表   9 B4 {9 t7 x  _: V; d+ j9 ?1 l
都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇$ C5 `1 ^& b/ K. {
26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
2 G- f# W" j/ m% R  C26都唔得@@?8 [- i3 f1 t& N
真係有幾多24腰丫

第一件最靚  我26吋腰圍

28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha, f- _; Q% q8 W/ b, ^/ L. q9 s
姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢

第一套最靚ar~

我比較喜歡第二套

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-14 20:37 發表   " _3 e. W% C8 L9 H9 c

. v' d$ q5 V/ D. G* ?26都唔得@@?' _( H. q$ O9 m* o  k
真係有幾多24腰丫
$ q# A1 O( [1 o6 f% t; S  g
1 Y4 |) R( K! b. q  U; Y
兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大.
  ]9 \" T# r' T0 M7 ]+ h! X+ r3 U
照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.1 d- c* F7 [7 s+ k

+ o" k  d( R: }) P% B樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要啱,再攞去改細腰圍.
6 l# q' c) J: \* n! q/ Z0 K
: d& W1 i0 W! H7 M0 k' Y' X+ Q
我以前女友就 22 吋腰 , 我一日到黑都攬住 * R7 `- P' ]) [
. _7 k0 e! {0 \( A8 Y0 b% }
再前一個仲 21 吋添  S2 |* y( k. C. R' E! C

( A4 k& _) y# \' K[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-11-14 23:02 編輯 ]
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-14 21:50 發表   ( P: ?: L) \, B6 B
28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha
4 R# s  \4 q: ~  x% u姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢
6 j9 D, j6 C& Z( M  u. J& Z300大洋連外套白恤加裙7 E" Z, b9 i' U" w0 D2 b# L
係三件又唔貴喎

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-11-14 18:30 發表   
# i; f. P! ^( D) @# w我喜歡第一同第三件  
' `1 u3 n+ i# n& J* F4 v/ G) Y
我都幾中意

Mimi我同春日妹意見一致!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

i like the  1st one  

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-14 23:00 發表   
0 K1 C$ F% s1 u) r1 i8 C- X& B/ G+ M
300大洋連外套白恤加裙8 b& z5 D' V) w8 }. c# q
係三件又唔貴喎
- {5 O5 P+ }$ L0 N0 k
! {3 o* p1 h$ s* m8 x4 f) D冇呀, 300大洋冇白恤嫁
" \. Y% U6 S0 {) ~2 M  g係呀, 第3件如果真係銀藍色效果, 就一d都唔貴, 只係怕佢其實係實色.
* B2 w6 q+ i; E( F$ h* Q! P2 |# Y4 ^
第一套, 裙我中碼啱著, 外套就只有大碼, 但係都怕肩就唔啱, 買的話係搏一搏嫁炸
. B5 y  G, N" l* d真係幾好睇呢 , "萬一", 萬一著得到就值番哂

比我就三套都買曬!2 o; ]. c7 t2 s5 E( \* L
件件都咁靚, 點忍手呀!

第一件著上身最易賴野, 個款比較老氣, 而且咁樣修腰款唔易著得好睇, 就算著得上唔等如carry得到, 反而第三套款式比較大路, 雖然都係修腰, 但要墊野都易D, 唔同第一件, 又要就埋件褸既cutting, 買衫, 簡單D既款式易處理好多

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 22:59 發表   
% a4 p( Q: r' I2 L
$ L% m# j2 r* q% J- r; @
7 G  b7 Q, |  A兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大.
, |5 l2 n; _9 R
2 [" z0 G- D3 ~7 e* N4 p照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.
! R5 u# ~4 m8 h4 D4 O) S# M8 S  [7 v" G# P9 u1 T) h- q
樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要 ...
7 W5 w) T* S6 l3 P% ^2 s+ Y. K& i8 H+ K9 _* w, a
係度曬命啊....我影相個陣有時都會咁, 後而加夾, 又或者外套闊d顯得條腰幼d