嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又睇中衫, 姊妹們比d意見吖

又睇中衫, 姊妹們比d意見吖

其實近來洗左好多錢買野, 似足個女仔, 都覺得自己過份  比個黃牌自己啦....
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
三選一的話4 `& D9 A5 Z9 L3 t
這套吧5 q: t9 N4 ]6 h3 \9 i

: `4 ^4 q. r- Z: I/ g7 _
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

我喜歡第一同第三件  

我同春日姐姐意見一樣~3 I+ y9 |6 Y( \, R% ?
而且呢件衫比較易著~

第一件最靚....我今日第一次去左H&M買衫, 見人多冇人理去埋試身室試, 買得好開心呀
我愛豹紋...我愛豹紋...我愛豹紋

都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇* [* Y2 h; H$ |- y$ N1 |" H
26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 20:12 發表   & k* S, m0 A6 u. x5 y: r9 J
都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇
8 h, N$ V5 T9 W" T, s; U: c 26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
$ m* Z4 `( X  [1 k# P% p6 j! |* N* |26都唔得@@?
( @2 }0 D- i- j- S7 s9 A" [真係有幾多24腰丫

第一件最靚  我26吋腰圍

28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha
3 e  R& }- C) i姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢

第一套最靚ar~

我比較喜歡第二套

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-14 20:37 發表   + k, Z; v/ ?" h+ m6 I% D0 N
1 v; k; _/ q8 `: N+ H
26都唔得@@?
1 H" S; F1 j. G真係有幾多24腰丫
2 G& {) S4 w. u% g  b7 R! B. I' r5 n7 O5 v- T
兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大./ E' ~: v9 _' B: }0 V+ H

1 N5 Y. S* E5 q$ r& @$ z! a照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.
+ X  p0 I7 A: x' b
7 W( ]1 L2 f, C& H0 c6 M2 v+ Q, G# Y樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要啱,再攞去改細腰圍.
4 O5 S4 r# o9 [
# _! ]/ P& O/ ]8 ~# o" T8 v
+ y# a7 I2 ]$ J& W0 k5 V' g6 R我以前女友就 22 吋腰 , 我一日到黑都攬住
2 l  F  J' s* X0 u; w
+ n- c/ w9 ~6 G2 i; i3 k# t$ t再前一個仲 21 吋添; J0 p. o: S1 g2 [2 o
: }4 U, {/ _) m: d3 m: x! t4 f1 b
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-14 21:50 發表     i- V' E* P* e. A  n
28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha
: S8 _9 d* Q5 Y6 F- p9 a1 w$ S5 Y; f姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢
, q  G( t* n0 w7 B
300大洋連外套白恤加裙
- Z$ n* c# a2 ?4 Z係三件又唔貴喎

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-11-14 18:30 發表   1 ]; b& B5 Z9 g  M. ~' d/ r% ~
我喜歡第一同第三件  
9 x* N3 H5 m- Z! Q0 Q1 `/ v 我都幾中意

Mimi我同春日妹意見一致!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

i like the  1st one  

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-14 23:00 發表   0 Z1 D. Q. K! P( F2 d7 p% q
$ T: y2 Y( f3 f! Q. u7 Q& e
300大洋連外套白恤加裙
( O; g  L  Y5 }4 `7 F8 k係三件又唔貴喎
- ~; N2 D8 [0 T: j5 t1 O6 }' K9 w9 ^, K4 Z. k, s
冇呀, 300大洋冇白恤嫁
6 {3 I6 d0 H1 k0 X係呀, 第3件如果真係銀藍色效果, 就一d都唔貴, 只係怕佢其實係實色.) J  z1 M( a( \5 u- M" ~) b( v0 Y

' \9 e2 E; r* W& o3 r& p第一套, 裙我中碼啱著, 外套就只有大碼, 但係都怕肩就唔啱, 買的話係搏一搏嫁炸
& [- v. h4 s" _% C真係幾好睇呢 , "萬一", 萬一著得到就值番哂

比我就三套都買曬!  j8 w6 j% S! H( B6 z; E, M# `
件件都咁靚, 點忍手呀!

第一件著上身最易賴野, 個款比較老氣, 而且咁樣修腰款唔易著得好睇, 就算著得上唔等如carry得到, 反而第三套款式比較大路, 雖然都係修腰, 但要墊野都易D, 唔同第一件, 又要就埋件褸既cutting, 買衫, 簡單D既款式易處理好多

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 22:59 發表   - S2 W& n" h4 d8 |5 O
8 j+ M: W1 p3 o1 F2 d! F$ }
; i  P6 |7 \- o! Q" V
兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大.
( @  }$ W3 F) N+ z( j  e7 f$ N9 N9 f* z/ k4 \
照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.
. x4 B* V$ S/ ?6 N2 o# Q. ^. M5 ?" K7 M7 M0 v" l/ Y
樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要 ...
6 ~' R: J0 O8 o2 J6 @

- x& n* O9 O; h6 Z- S. v係度曬命啊....我影相個陣有時都會咁, 後而加夾, 又或者外套闊d顯得條腰幼d