嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又睇中衫, 姊妹們比d意見吖

又睇中衫, 姊妹們比d意見吖

其實近來洗左好多錢買野, 似足個女仔, 都覺得自己過份  比個黃牌自己啦....
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
三選一的話, Q6 W1 u4 m$ E; q. O0 J
這套吧
( S1 r: R$ k8 C" N# J; A5 p3 M5 Z8 s
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

我喜歡第一同第三件  

我同春日姐姐意見一樣~
8 c/ C5 P4 y% }- S6 ^) E6 z, u% s而且呢件衫比較易著~

第一件最靚....我今日第一次去左H&M買衫, 見人多冇人理去埋試身室試, 買得好開心呀
我愛豹紋...我愛豹紋...我愛豹紋

都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇# `: G- ]7 K4 ?6 D* p" B: U6 P
26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 20:12 發表   
5 Z; h/ N, y; ?* D. z都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇8 m$ R* W1 e/ N8 _
26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
$ P5 E* @3 F% A: F/ z
26都唔得@@?9 }0 {' X. J' c# n4 d4 c! n- m
真係有幾多24腰丫

第一件最靚  我26吋腰圍

28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha
7 K, M/ R8 S- O0 l# G/ \姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢

第一套最靚ar~

我比較喜歡第二套

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-14 20:37 發表   
/ S/ L, K6 y& v- f- @7 f! Y; [9 \
% o5 }8 Z  C7 R2 q3 U/ S( N26都唔得@@?& `6 W2 x1 |3 L) ^2 J
真係有幾多24腰丫
* c  D  B: ~! L9 d3 y; H( r
' A6 g/ Y  _2 n
兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大.; {- y2 d) r3 ?, z$ R- ]

5 o- J  `; T. @: y* \照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.
+ E; J0 l% i% P! a, q. F$ @* _- A& T: A+ w
樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要啱,再攞去改細腰圍.
. L* E' }# b1 g6 F
* v. Z% h  w% m2 z, H6 l& l$ g& U
3 u' u5 ~8 n+ C我以前女友就 22 吋腰 , 我一日到黑都攬住
/ r; ?/ ~( G4 _6 ?3 H% W, l$ a; e8 P+ R+ r' e; R# V; H
再前一個仲 21 吋添
: T! }% T# {! h( s( r( A+ e! C$ ^5 ^# r- W; c9 J9 B- \  S" E
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-14 21:50 發表   ( |/ ?# t+ n  t# z% J. b8 ~
28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha
9 p( g* W4 U$ _/ S& y/ Y姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢
$ s8 Z/ U0 j; Z+ N5 S5 \' C8 i
300大洋連外套白恤加裙: R/ T8 Z# z/ @0 ^' m7 u
係三件又唔貴喎

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-11-14 18:30 發表   
6 Y/ h2 e' F. f9 ~3 `3 Y, a' A我喜歡第一同第三件  
' b! l! a  P* c8 ~( } 我都幾中意

Mimi我同春日妹意見一致!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

i like the  1st one  

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-14 23:00 發表   + }5 D$ S1 o. X7 n
8 [4 d" _4 U7 t4 R
300大洋連外套白恤加裙  |5 K3 K6 h! g: ]
係三件又唔貴喎
/ O, r5 O% L1 s' `  t8 x# D$ V' d
7 b# }% f/ B9 K3 c& @  ~冇呀, 300大洋冇白恤嫁3 M. `8 c, T. w
係呀, 第3件如果真係銀藍色效果, 就一d都唔貴, 只係怕佢其實係實色.
' Y1 D0 \' \) k4 e* \* G" d! h8 h# \9 }
第一套, 裙我中碼啱著, 外套就只有大碼, 但係都怕肩就唔啱, 買的話係搏一搏嫁炸
  h/ E" i. W+ v真係幾好睇呢 , "萬一", 萬一著得到就值番哂

比我就三套都買曬!5 a2 v0 l6 z  M. [
件件都咁靚, 點忍手呀!

第一件著上身最易賴野, 個款比較老氣, 而且咁樣修腰款唔易著得好睇, 就算著得上唔等如carry得到, 反而第三套款式比較大路, 雖然都係修腰, 但要墊野都易D, 唔同第一件, 又要就埋件褸既cutting, 買衫, 簡單D既款式易處理好多

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 22:59 發表   & }" h+ K' E3 V/ V& H) W3 w) ^$ l
! y. U: }) Q1 g. {- X8 ^4 h, r, ~
( B# \0 v, y2 a# i, {
兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大.
# z, O( e9 g7 i/ ~
/ [" d( u, U6 |& f. b照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.; S1 J6 j' b& o- J* l+ x3 P

1 x/ ^) ]9 Z- A+ T樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要 ...
/ d8 D0 L0 t2 s1 O/ _2 }" {1 B1 h
) z$ F9 |' r4 e. ^. K; f係度曬命啊....我影相個陣有時都會咁, 後而加夾, 又或者外套闊d顯得條腰幼d