嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又睇中衫, 姊妹們比d意見吖

又睇中衫, 姊妹們比d意見吖

其實近來洗左好多錢買野, 似足個女仔, 都覺得自己過份  比個黃牌自己啦....
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
三選一的話) _) a- U; U4 E! L) X& [
這套吧
. `8 l5 x7 g6 G# f& l4 C; u% ]
! T& C9 T! q1 S3 s
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

我喜歡第一同第三件  

我同春日姐姐意見一樣~+ k; }7 B& H  o% D6 `
而且呢件衫比較易著~

第一件最靚....我今日第一次去左H&M買衫, 見人多冇人理去埋試身室試, 買得好開心呀
我愛豹紋...我愛豹紋...我愛豹紋

都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇
/ K! G* @  G6 `4 m. M' \+ R 26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 20:12 發表   
# v/ K7 z3 E: n. ], a' \  A: C都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇3 U$ F. P1 m. u$ S
26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
0 N2 A* j% U3 N% J3 [; @/ C
26都唔得@@?: W# v4 U% R$ J% c4 \
真係有幾多24腰丫

第一件最靚  我26吋腰圍

28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha5 D4 r1 B2 N; D) z- V* I
姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢

第一套最靚ar~

我比較喜歡第二套

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-14 20:37 發表   
5 v# q( E2 A6 v2 T& F  c' Q6 F% f1 d! N
26都唔得@@?# c8 j+ y2 c! f" s
真係有幾多24腰丫
% J% B. `& J8 g4 |6 A3 Q& z, w
' s+ W" @" R; r# ?& T0 i5 N兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大.
9 _9 S* X" N) l$ g+ ^; y9 r' F" s% x3 E1 D! F4 x) g% ]1 G( ~% I' L* T# q
照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.1 s* N* c  Y" `+ i, R' @8 h4 f; [

7 I9 d1 s% U7 w- b8 s7 r0 i樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要啱,再攞去改細腰圍.9 U: l: O- P$ J, p$ D

# c8 D5 ^5 L" `8 Q: r/ i% p8 F3 i' l
我以前女友就 22 吋腰 , 我一日到黑都攬住
/ i) S7 o" |8 W, m; j. B- ~
/ G3 P, i! G6 {0 T4 c再前一個仲 21 吋添7 ~- r/ U# I" ]8 n4 ^7 b% D( v

9 m1 ^% {, ]- z  ^8 \4 r[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-11-14 23:02 編輯 ]
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-14 21:50 發表   9 P1 g/ W/ V  _8 X& Y/ T
28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha! H  D- S* j" K0 I( q5 Q- w5 D. \
姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢
' i- ]$ `3 Z8 P3 {9 y
300大洋連外套白恤加裙, V% `9 [% H" |) f" K+ M
係三件又唔貴喎

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-11-14 18:30 發表   4 g! x! p/ X/ W8 Z3 t8 c6 z+ ?) P
我喜歡第一同第三件  
( Y9 a9 h$ G; r% [  T 我都幾中意

Mimi我同春日妹意見一致!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

i like the  1st one  

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-14 23:00 發表   
5 B; e8 U! ?: w+ X4 n: R  M  f; w9 k9 R' J; C( s9 Z
300大洋連外套白恤加裙
, h# `$ x5 y2 _9 x) G% f係三件又唔貴喎
: f& C  O, A/ A! u  \' g/ Y" U. m! e
冇呀, 300大洋冇白恤嫁+ N4 b* F' K& q- {, f$ }- @5 P
係呀, 第3件如果真係銀藍色效果, 就一d都唔貴, 只係怕佢其實係實色.
1 r: u: U3 Q& @+ O% b; m0 Y
4 M2 u/ k  N) E+ _第一套, 裙我中碼啱著, 外套就只有大碼, 但係都怕肩就唔啱, 買的話係搏一搏嫁炸& L/ \9 y5 x* |+ \2 G: Y, N
真係幾好睇呢 , "萬一", 萬一著得到就值番哂

比我就三套都買曬!' X3 G- @  r/ h/ s( a" ~
件件都咁靚, 點忍手呀!

第一件著上身最易賴野, 個款比較老氣, 而且咁樣修腰款唔易著得好睇, 就算著得上唔等如carry得到, 反而第三套款式比較大路, 雖然都係修腰, 但要墊野都易D, 唔同第一件, 又要就埋件褸既cutting, 買衫, 簡單D既款式易處理好多

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 22:59 發表   ! n- B' E) e7 D7 R6 V

0 `6 _3 ~% Q5 Q) v+ h8 M7 W9 p( _5 V3 s+ Q. {0 Z) U% i3 i" W  r
兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大.
! G, k6 ]6 U6 j4 |$ H# Q
( j4 P4 C) X: e7 b1 }- |6 Y照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.  z: L$ {: n$ C

" J; E7 Q+ W" k; S樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要 ...
0 e9 J! V8 ~) J. O) T4 s
! p! ~# @% p) N8 M* ~7 i
係度曬命啊....我影相個陣有時都會咁, 後而加夾, 又或者外套闊d顯得條腰幼d