嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又睇中衫, 姊妹們比d意見吖

又睇中衫, 姊妹們比d意見吖

其實近來洗左好多錢買野, 似足個女仔, 都覺得自己過份  比個黃牌自己啦....
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
三選一的話
  B, |1 |8 g: Y' b; l8 _; t; q" d這套吧
% X: Y3 P% Z8 q/ H9 ^! Q
& h4 ]/ d# f2 y
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

我喜歡第一同第三件  

我同春日姐姐意見一樣~3 ?: q/ G- J3 ~/ k2 _
而且呢件衫比較易著~

第一件最靚....我今日第一次去左H&M買衫, 見人多冇人理去埋試身室試, 買得好開心呀
我愛豹紋...我愛豹紋...我愛豹紋

都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇- c, X# E$ O( {- y
26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 20:12 發表   ( W6 M) U* R  c/ W
都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇
  N8 Y# f. n. y4 D$ d6 v( V' d 26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
- x7 U0 U' z5 F2 i# N8 H3 u4 N4 A& l26都唔得@@?
9 M: G: a/ F& e, D, y* Q# l真係有幾多24腰丫

第一件最靚  我26吋腰圍

28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha+ _6 ?; z* T5 @/ w' T$ P
姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢

第一套最靚ar~

我比較喜歡第二套

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-14 20:37 發表   
- O! P/ y( U* v* F" f% r( l  Q% o+ n& w2 [' T" T- F1 y
26都唔得@@?8 C, A7 {/ n( J  @: e+ D1 Z
真係有幾多24腰丫
( s! c" h! |( J
7 \0 t2 J7 `8 F9 N# y4 \
兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大.0 S; j: J- d4 X) K) |' K. \
8 h$ J* U0 a: Q- y; e: s0 B2 p
照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.. B6 d  A" P( b% R" T: H

' d2 i- N9 J6 T4 s樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要啱,再攞去改細腰圍.  C, i/ W( I% ~, k

, w* l$ n! h% y9 B, k8 G( ~- e1 g6 }8 c; x2 N. N$ v
我以前女友就 22 吋腰 , 我一日到黑都攬住 - T, R7 ^& x* R5 e, D8 K2 u( X
0 k7 i& z0 y8 q4 u
再前一個仲 21 吋添$ t8 _, T+ R( G( t5 Z  L

9 w) S' e/ J+ j# T4 t' h[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-11-14 23:02 編輯 ]
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-14 21:50 發表   
4 A% M+ i3 f2 p28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha! b; T, _' w! s  g& t. W) M- t1 l* r
姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢
( A$ ^3 B$ g# f+ V, [/ Y. ~* A
300大洋連外套白恤加裙
. a1 m/ G: }/ X" ?/ M' _2 d3 Z+ s係三件又唔貴喎

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-11-14 18:30 發表   
& {' }1 D8 z# U; G: b, x! {我喜歡第一同第三件  
4 b+ G1 \1 E9 b. c4 ? 我都幾中意

Mimi我同春日妹意見一致!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

i like the  1st one  

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-14 23:00 發表   
$ ?# d- W8 r( x6 a' s. V5 I) Q
+ M- M! e' ~9 c300大洋連外套白恤加裙
. k% i# L! Y9 V! l係三件又唔貴喎
( q1 S- @! U. b/ b  I
, G$ |2 K/ v0 X7 z1 r& q! B
冇呀, 300大洋冇白恤嫁
$ Z# i; ]* {" r; J3 k  Z" O係呀, 第3件如果真係銀藍色效果, 就一d都唔貴, 只係怕佢其實係實色.
9 c2 @8 U( Q$ q, O/ p
9 m& V; j5 b% H- x1 G第一套, 裙我中碼啱著, 外套就只有大碼, 但係都怕肩就唔啱, 買的話係搏一搏嫁炸- r# \. m& t; s5 o1 t
真係幾好睇呢 , "萬一", 萬一著得到就值番哂

比我就三套都買曬!
9 J/ p2 ?  T* D6 E5 q件件都咁靚, 點忍手呀!

第一件著上身最易賴野, 個款比較老氣, 而且咁樣修腰款唔易著得好睇, 就算著得上唔等如carry得到, 反而第三套款式比較大路, 雖然都係修腰, 但要墊野都易D, 唔同第一件, 又要就埋件褸既cutting, 買衫, 簡單D既款式易處理好多

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 22:59 發表   
  u7 V  M6 w# a8 r% O7 ^. D0 b# p0 j! _6 Y

+ G5 G1 k* T2 {' ^2 }( Q; d% ]兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大.
9 V) Y3 Z8 R, |/ u2 j9 n$ Z6 w5 v2 A6 e$ l4 r
照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.
0 y( D/ Y: u4 c4 V1 z0 |7 p& k; T* p, x  u4 d* t/ \% E
樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要 ...
( V# u( R! e1 E/ {! |7 w

- n7 J5 B  Y9 i係度曬命啊....我影相個陣有時都會咁, 後而加夾, 又或者外套闊d顯得條腰幼d