嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又睇中衫, 姊妹們比d意見吖

又睇中衫, 姊妹們比d意見吖

其實近來洗左好多錢買野, 似足個女仔, 都覺得自己過份  比個黃牌自己啦....
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
三選一的話! f! {+ J/ I% k5 a( k% l  O3 A
這套吧( M5 p* n' C; r
2 M% _" G2 o1 k4 q8 t( a
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

我喜歡第一同第三件  

我同春日姐姐意見一樣~5 S( y# z4 ^/ v  z4 @$ d7 O
而且呢件衫比較易著~

第一件最靚....我今日第一次去左H&M買衫, 見人多冇人理去埋試身室試, 買得好開心呀
我愛豹紋...我愛豹紋...我愛豹紋

都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇# d0 v4 J4 q5 r1 M6 R' J; i
26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 20:12 發表   
" }9 e' g3 `4 P都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇
8 o" p. ~8 w6 N/ z; Y, |% q, C 26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
9 E# H6 i" U7 H" ~) T: R26都唔得@@?2 W6 z; J6 ?/ N- R0 @/ \/ V
真係有幾多24腰丫

第一件最靚  我26吋腰圍

28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha
) F& S* H4 F& W. x1 e& j  z1 a姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢

第一套最靚ar~

我比較喜歡第二套

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-14 20:37 發表     O- i, u, e9 J% ~2 [

* D& P* E6 ?3 ^8 |+ x; G26都唔得@@?) G$ a& o4 M% B2 Q
真係有幾多24腰丫
1 T' s! g8 e2 Q0 ?8 g$ k

# A7 k. g0 J2 P$ b/ B6 X兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大.
, C) B% S% D0 T9 ?) d2 R
& L& e9 C, {6 T& s9 H照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.0 J2 e4 U2 s: \
' f' p9 d  O$ ]' w5 a1 S; \
樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要啱,再攞去改細腰圍.% }) {( y& ^' E" X0 B) {2 |

2 Z6 Z1 D# t$ s) n; A- C
/ _5 e7 {7 x5 k6 t" I# d+ l% n$ J7 R我以前女友就 22 吋腰 , 我一日到黑都攬住
8 t% Y$ p% m2 r! x
1 e$ e# v6 U7 _0 ~# I. k- V再前一個仲 21 吋添0 t- B; m- }6 W8 h

; g: f- {% E/ t: a1 z* b[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-11-14 23:02 編輯 ]
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-14 21:50 發表   , m1 Q! U- G! A7 d0 K
28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha
1 Z5 }9 R6 x1 l: Y姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢
( {+ t+ |5 y1 ?! l. o8 J6 Z) m% Z( d8 S# \300大洋連外套白恤加裙3 l# _# {9 ]2 @6 v- p; c5 ]
係三件又唔貴喎

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-11-14 18:30 發表   - \8 e- H6 A; P0 H) a
我喜歡第一同第三件  
  F0 m* d( E" _
我都幾中意

Mimi我同春日妹意見一致!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

i like the  1st one  

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-14 23:00 發表   / m/ y9 W' f# d

4 b0 I5 s5 q0 {+ S6 L4 r% l300大洋連外套白恤加裙5 m; Q6 V: P* Q/ t, b1 E' C
係三件又唔貴喎
- e4 e. P0 z3 S

4 R' q: @6 ]/ |3 L- D3 d冇呀, 300大洋冇白恤嫁
. O6 @) y% @' Q- D. e4 \係呀, 第3件如果真係銀藍色效果, 就一d都唔貴, 只係怕佢其實係實色.
; M5 p4 m- ^$ J6 A+ h% g7 s3 ?, Y0 Y2 e0 T1 C6 z! b4 w
第一套, 裙我中碼啱著, 外套就只有大碼, 但係都怕肩就唔啱, 買的話係搏一搏嫁炸
. ^  }9 j& L) X& f真係幾好睇呢 , "萬一", 萬一著得到就值番哂

比我就三套都買曬!2 p' s) |  q+ a( f5 d+ n
件件都咁靚, 點忍手呀!

第一件著上身最易賴野, 個款比較老氣, 而且咁樣修腰款唔易著得好睇, 就算著得上唔等如carry得到, 反而第三套款式比較大路, 雖然都係修腰, 但要墊野都易D, 唔同第一件, 又要就埋件褸既cutting, 買衫, 簡單D既款式易處理好多

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 22:59 發表   
( ~% O( S0 R, a3 {8 B! M) h
8 O1 r' ]/ |' K$ l4 O; S2 o- N; @6 S  [$ z; l
兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大.  J$ K( f6 T5 b8 t& B/ S* b
) x- Y8 R5 d) _  c8 H* {
照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.; l# Y! r* s; {4 D/ s* e- B' \& D

+ B$ J% ]' |1 }# z" ~樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要 ...
8 Q& f& d2 H2 ~& O2 K  z5 U; J/ q4 F, c: }
係度曬命啊....我影相個陣有時都會咁, 後而加夾, 又或者外套闊d顯得條腰幼d