嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男同性性行為

男同性性行為

各位姊妹係屋企有冇試過同男性性行為,,無論CD與否,如果有,,,做果陣感覺係點架?其實我係想試下同男性性行為,
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 lcm7312paya 於 2010-11-16 14:03 發表   
4 J, r" I* f3 ?( ^4 o' s各位姊妹係屋企有冇試過同男性性行為,,無論CD與否,如果有,,,做果陣感覺係點架?其實我係想試下同男性性行為,
& u( ]: W5 T' t6 P1 L4 S) n% w* o8 s
搵D野吉下自己咪知囉XD

對唔住
; x0 Q/ a- F/ I一D興趣都冇
" f6 m8 V0 o, Y: `4 A2 L; e- yCD時被女性用假J就可以想想

引用:
原帖由 wadee 於 2010-11-16 14:36 發表   " G1 \, x- c4 M% u
對唔住3 I+ j7 s2 T6 W# b, A
一D興趣都冇
) n+ Z) O0 E6 s$ \/ _, r+ TCD時被女性用假J就可以想想
, @7 K; H5 E' G1 }5 o4 c
男男的話對於不是同性戀來說是沒辦法試的
3 l( D. U0 I  O" }嘔心的感覺

我的性取向是異性,不過也曾經想過嘗試一下同性性行為,並不是對男人感興趣,而祗是想體驗一下做女人被插入的感覺。當然只是想想而已,沒有真正去嘗試過,曾經自己把跳蛋塞進後門感受了一下,也沒有感覺到什麼特別的快感。
♡唇唇欲動﹏
北京CD,26歲,愛好女式內褲、胸罩、絲襪

我想你都幾難找到CD肯同你試! 按情理CD就算想做, 都會做女方! 因為已為女方角色呢! 擔擔抬抬就可能會試得到! 我就未試過, 不過如果係的話也會這樣想法掛! 寧為女子不作男性!( w4 N! s* K, F/ d2 k' T' c7 Z
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 16:14 發表   8 W$ B7 G% W/ D2 l
我想你都幾難找到CD肯同你試! 按情理CD就算想做, 都會做女方! 因為已為女方角色呢! 擔擔抬抬就可能會試得到! 我就未試過, 不過如果係的話也會這樣想法掛! 寧為女子不作男性!
7 V. s9 D4 }% f9 g9 o- t
  R8 s8 J* `0 ~+ W( Q沒錯哦,因為本身對男人不感興趣,所以如果做男方角色的話,估計會軟軟的無法做成功吧
♡唇唇欲動﹏
北京CD,26歲,愛好女式內褲、胸罩、絲襪

引用:
原帖由 bobbt 於 2010-11-16 14:45 發表   # j% D" ]( q! g! k6 o' K4 _
我的性取向是異性,不過也曾經想過嘗試一下同性性行為,並不是對男人感興趣,而祗是想體驗一下做女人被插入的感覺。當然只是想想而已,沒有真正去嘗試過,曾經自己把跳蛋塞進後門感受了一下,也沒有感覺到什麼特別的 ...
' M5 k/ }  ^) b* _7 L1 m; A
米咁傻喇,陰道的快感怎和肛門的快感相比呢?+ K" u6 O+ [/ G
那是兩回事呀,女性肛交都可以有快感的

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-16 14:41 發表   # S  y6 T' ~) w$ ~5 H. q0 w

|* ]& T" I3 P6 F* I2 i男男的話對於不是同性戀來說是沒辦法試的, H9 s. d- [' @3 z. _% T& i
嘔心的感覺
# B* L* ?: A! U; V7 s! w; F
絕對認同# x7 [/ a" S6 i" z
十分嘔心

我對男人的興趣不大

在一個party,CD後比個外國人非禮就試過....

我都只係想試下女仔比男人咩果種感覺係怎樣

你唔想拖泥帶水的話, 試下網上d男伴, 最實際, 一買一賣
) q1 C/ |7 d" e  }. @9 O2 ^作為CD, 二選一的話我都想係比人吉果個.  要搵人吉你, 你雙性/同性網易好多.

完全冇興趣law, 好惡心ar, 自己買支棒棒試下la

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-16 20:13 發表   ( `/ ?$ [& F" ^# R7 q
你唔想拖泥帶水的話, 試下網上d男伴, 最實際, 一買一賣
+ T  r1 n, z5 K7 o* M7 U$ i作為CD, 二選一的話我都想係比人吉果個.  要搵人吉你, 你雙性/同性網易好多.
0 ~" {6 v5 c, g7 l% ?: B5 ?# W" n) _2 I- U: j
Mimi姐似乎好有經驗啊! 唔通你都試過搵人吉? : n6 E" x. U! T
講笑咋! 不過我覺得性需要0既0野好平常0者!

引用:
原帖由 lcm7312paya 於 2010-11-16 17:07 發表   
/ k) X2 P$ A& V) o( m& U. _5 M3 T我都只係想試下女仔比男人咩果種感覺係怎樣
( [1 |% S' m/ a9 F1 `" m$ |% L" N

+ t3 b' Q1 ^, Y) r- X6 _點感覺倒啊?完全唔同

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 03:19 發表   8 _4 I0 T1 E, t9 E3 T% ]" H" T& F

( c; l5 U/ A1 M3 w/ l  Q9 D/ M( N( G+ m1 z
點感覺倒啊?完全唔同
9 s1 p0 D+ n& N$ }
! l) R2 W. ^$ Q4 y- A5 W& o
我林佢係找尋"一個女仔比男仔搞,由親熱到性的整體過程", 唔係只係吉.  女仔係鐘意全套服務嫁嘛~ 河!?

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-17 16:18 發表   5 k2 f) `3 ^3 M/ k% q( e9 C3 A
2 i, {% N: R! a
! @! b$ s$ @1 ]/ M  w2 ^
我林佢係找尋"一個女仔比男仔搞,由親熱到性的整體過程", 唔係只係吉.  女仔係鐘意全套服務嫁嘛~ 河!?
" _' F; T0 O; _* r

$ x  h% Y% F" j& \對! 對! 按理是這樣了!
' |6 K) z; r! N# \, h: t' m齊插不如自己攪!
; R; s  ^) C  F( D1 a
: L$ K* H: ^, D( P$ W5 n[ 本帖最後由 CECI 於 2010-11-17 19:05 編輯 ]

人一世物一世, 咩都試吓吖嘛  haha 都唔知咩歪理
+ X( z, E, a1 ^  J# f* [+ R- W( C6 [5 ~6 o3 C* b7 p
自己攪哂, 又硬係少左d野既, 正如男人招妓一樣.
# m2 Z' D$ V+ |1 U$ }/ {8 k
4 w& I' j- g8 x; z  S# r樓主比我地洗板唔敢出聲....  樓主~~ 咩都試吓啦~~~~~~

I dont like to have sex with male.  I still want to have it with my love...

最近訪問的版塊