嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男同性性行為

男同性性行為

各位姊妹係屋企有冇試過同男性性行為,,無論CD與否,如果有,,,做果陣感覺係點架?其實我係想試下同男性性行為,
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 lcm7312paya 於 2010-11-16 14:03 發表   ; V# V% M3 r5 f2 v" U
各位姊妹係屋企有冇試過同男性性行為,,無論CD與否,如果有,,,做果陣感覺係點架?其實我係想試下同男性性行為,
0 p3 s" l! _0 C* W
搵D野吉下自己咪知囉XD

對唔住
) q: n. U# Y2 u6 [9 ^. M一D興趣都冇
; d9 M$ X8 A  A- TCD時被女性用假J就可以想想

引用:
原帖由 wadee 於 2010-11-16 14:36 發表   
; y  o6 @$ W# m( O0 v對唔住! L! U) n/ T4 q
一D興趣都冇8 Z2 ]/ g2 P5 k2 ~
CD時被女性用假J就可以想想
0 |" ]3 u  R( ~% {. b& S4 S) Y
男男的話對於不是同性戀來說是沒辦法試的% K2 ?; E- i0 {
嘔心的感覺

我的性取向是異性,不過也曾經想過嘗試一下同性性行為,並不是對男人感興趣,而祗是想體驗一下做女人被插入的感覺。當然只是想想而已,沒有真正去嘗試過,曾經自己把跳蛋塞進後門感受了一下,也沒有感覺到什麼特別的快感。
♡唇唇欲動﹏
北京CD,26歲,愛好女式內褲、胸罩、絲襪

我想你都幾難找到CD肯同你試! 按情理CD就算想做, 都會做女方! 因為已為女方角色呢! 擔擔抬抬就可能會試得到! 我就未試過, 不過如果係的話也會這樣想法掛! 寧為女子不作男性!4 d  X- b+ G) s% X6 X& o, `
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-16 16:14 發表   ' N! w8 I' L0 [1 Y& w) ]0 Z: B
我想你都幾難找到CD肯同你試! 按情理CD就算想做, 都會做女方! 因為已為女方角色呢! 擔擔抬抬就可能會試得到! 我就未試過, 不過如果係的話也會這樣想法掛! 寧為女子不作男性!
+ t  B0 Q; V( o. ~' p  E+ n+ E$ J
/ ?1 F2 b: W0 M! q8 s. Y沒錯哦,因為本身對男人不感興趣,所以如果做男方角色的話,估計會軟軟的無法做成功吧
♡唇唇欲動﹏
北京CD,26歲,愛好女式內褲、胸罩、絲襪

引用:
原帖由 bobbt 於 2010-11-16 14:45 發表   & }  ~2 |6 l' f6 O8 Y; F
我的性取向是異性,不過也曾經想過嘗試一下同性性行為,並不是對男人感興趣,而祗是想體驗一下做女人被插入的感覺。當然只是想想而已,沒有真正去嘗試過,曾經自己把跳蛋塞進後門感受了一下,也沒有感覺到什麼特別的 ...
3 ~6 D5 f6 i6 E: k
米咁傻喇,陰道的快感怎和肛門的快感相比呢?
  g$ J% E2 B& G# t那是兩回事呀,女性肛交都可以有快感的

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-16 14:41 發表   3 S6 O4 u3 y# u
# u( U- |9 ?1 V" ~
男男的話對於不是同性戀來說是沒辦法試的& w2 Y9 k3 u  m
嘔心的感覺
% R9 x% }% J( z, S/ n絕對認同
3 ~* N/ d+ p' [0 [十分嘔心

我對男人的興趣不大

在一個party,CD後比個外國人非禮就試過....

我都只係想試下女仔比男人咩果種感覺係怎樣

你唔想拖泥帶水的話, 試下網上d男伴, 最實際, 一買一賣
2 ~( _) Q  W) e% R, g) ?作為CD, 二選一的話我都想係比人吉果個.  要搵人吉你, 你雙性/同性網易好多.

完全冇興趣law, 好惡心ar, 自己買支棒棒試下la

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-16 20:13 發表   
" _. C9 V5 z+ w5 R你唔想拖泥帶水的話, 試下網上d男伴, 最實際, 一買一賣
6 a: u$ b* Q# `- W8 r; v  U: @作為CD, 二選一的話我都想係比人吉果個.  要搵人吉你, 你雙性/同性網易好多.
* G0 e' u' r% D( h2 D. E' I% s

% }( e% K# k- V4 N2 qMimi姐似乎好有經驗啊! 唔通你都試過搵人吉? 9 Y& J5 Y' U9 q! ~) z# ^
講笑咋! 不過我覺得性需要0既0野好平常0者!

引用:
原帖由 lcm7312paya 於 2010-11-16 17:07 發表   ' [6 V4 ~" k; l& A1 K# P5 f( O
我都只係想試下女仔比男人咩果種感覺係怎樣
0 m' f( e( \" `5 M6 n0 u, R5 z
3 o1 X8 K* G0 m( d) C點感覺倒啊?完全唔同

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-17 03:19 發表   8 G6 N. }! {3 W8 V1 i) }" t

7 |. m1 E' i% h  X  J/ G4 v% X, ]. D2 k' o
點感覺倒啊?完全唔同
% ~2 V) R3 M) f( I* Z  y

6 ?0 F: i, B) O我林佢係找尋"一個女仔比男仔搞,由親熱到性的整體過程", 唔係只係吉.  女仔係鐘意全套服務嫁嘛~ 河!?

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-17 16:18 發表   
) \$ E- g& h1 @8 X2 T7 X/ e" ]1 w% M! S& Q2 }) E8 E7 B& ^

7 E" D7 f, N: V4 X- e2 h2 I我林佢係找尋"一個女仔比男仔搞,由親熱到性的整體過程", 唔係只係吉.  女仔係鐘意全套服務嫁嘛~ 河!?
' n' p1 a1 _5 z
/ g: i& F" V2 q! O對! 對! 按理是這樣了!1 y( C4 V: u: y0 s; P
齊插不如自己攪!6 T* E1 h% D! f8 J! a& U
* t1 E: Y  k- [3 x

人一世物一世, 咩都試吓吖嘛  haha 都唔知咩歪理& \5 I. w. D: Q% l( L) t, K6 L
: y2 F3 A' d( ^- [9 b
自己攪哂, 又硬係少左d野既, 正如男人招妓一樣.
# m; W) y; Y; h
5 c* v1 ?2 U3 S+ a) K* P樓主比我地洗板唔敢出聲....  樓主~~ 咩都試吓啦~~~~~~

I dont like to have sex with male.  I still want to have it with my love...

最近訪問的版塊