嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請教 SO 根問題 ^^

請教 SO 根問題 ^^

請問拔左之後 會再生返出來嗎 ?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
ADA這是一定的! 鬚根同頭髮和身上所有毛一樣, 拔0左都會生返ga! 不過用拔鬚的話, 生返的速度比較剃慢! 要CD係要不斷咁勤力去拔ga啦! 即使係天生幾少毛髮都好, 始終是男性, 冇得懶ga!
! m7 m& h2 e/ F$ b
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

已經拔習慣囉,雖然說長得慢,但鬍子數量太多了,每天都會冒個幾根出來,所以我現在2~3天拔一次,# w% U$ P* h- A6 A. a2 y
至於眉毛就長得較慢,而且還要注意型狀,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

唔會生返..,咁就唔會有激光脫毛啦

謝謝各姊妹的提示  

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-11-21 02:11 發表   
* P7 a4 J: s6 t6 t已經拔習慣囉,雖然說長得慢,但鬍子數量太多了,每天都會冒個幾根出來,所以我現在2~3天拔一次,
/ T' }" E  e: I! ]; l至於眉毛就長得較慢,而且還要注意型狀,
8 N2 D- C. ], V; B0 o
頭像好可愛XD8 Z# Q; i/ l+ R
兩三天拔一次效果不好的吧
* O# D% V; S/ U5 {+ U% w我通常也是等兩星期才有最好效果

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-21 08:04 發表   9 b& l/ k1 P4 T
# k3 W4 Y4 ~/ R  P. |
頭像好可愛XD4 b% A" B4 z2 Q; z
+ e6 e+ k) A3 ~; g) G! w% k% [3 @我通常也是等兩星期才有最好效果
1 Q, K; f" I5 m- W3 H( d4 G

A9 {/ v1 V% b6 _/ [係囉, d腳毛都係, 但係甘就大大減低可以CD既貧率, 好矛盾

所以只好永久脫毛

引用:
原帖由 wadee 於 2010-11-21 16:41 發表   
2 o& N2 O% d' h  p所以只好永久脫毛
1 l+ J% X, M4 i6 Z2 Y, Q' ~
& r3 \2 S) _1 d& ]
係咪即係電果d(二萬銀果d)??

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-11-21 02:11 發表   
- U) _' y0 }7 ?已經拔習慣囉,雖然說長得慢,但鬍子數量太多了,每天都會冒個幾根出來,所以我現在2~3天拔一次,
9 {7 T3 T# H4 ]: o; f- C0 b2 H至於眉毛就長得較慢,而且還要注意型狀,
. W/ {# u# Y- }
/ F! E/ L  u/ H# X' P4 }1 L
新頭像啊, 美少女啊
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

緊係會生返啦, 如果唔係都唔洗去脫毛啦!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-21 08:04 發表   3 ?/ }6 U) J* {( l

0 M) Q- v( Y1 F3 E! s頭像好可愛XD
. q  o+ O# N* C) M兩三天拔一次效果不好的吧+ k" ?: ^- t6 Q# e2 h# @( l
我通常也是等兩星期才有最好效果
* q; B2 f/ H+ _8 L) }8 [9 z  l8 l4 s
: }5 U& S  `: |$ v: j; ^忍唔倒D鬚響塊面道
1 S, \' M: M# _, s, T8 R2 c兩星期?  一日都忍唔倒
( ]' s4 H2 s7 Q& B$ H* d4 v0 @最多化妝時打多D粉底

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-22 10:23 發表   7 T5 S5 T3 j( A
# i/ _! t% z9 k! R, i' @. N
, u1 i: Q0 n4 h# D, @! K/ i$ P9 t* H
忍唔倒D鬚響塊面道- o1 P1 s# B  V
兩星期?  一日都忍唔倒+ L7 D. J& S  f) w5 Y
最多化妝時打多D粉底
' z& s8 q$ c; l: R1 B4 V! c% `7 B7 R  ~5 D0 |3 ?) q
係囉....一見到d鬚就想死...
& o% g9 H7 v& f8 d( g6 E1 ^-_-但係激光又貴...

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-21 08:04 發表   
* e% o- q+ I' L" m
2 c% y$ N1 X9 N/ S9 @3 y% s  M" Y$ n  D頭像好可愛XD: a( O. A8 R) v5 c4 N" q6 N
' }0 _1 ?! q# ^4 g- o我通常也是等兩星期才有最好效果
. i: H, N9 j) _4 g7 }( r1 @7 D每天總是會有幾根冒出頭來,我就把它拔掉,所以一次也才拔幾根而已,
8 U; J# ^( Q& f: i兩星期應該全都長出來了吧? 然後再一次拔光?
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-22 10:23 發表   
5 ]8 N# ^- s7 p# X; r
6 Y& i1 h8 j& b  k: n2 _% H6 [; P; c7 R
忍唔倒D鬚響塊面道
- k* @  p% X& I; h兩星期?  一日都忍唔倒" [0 n) e; \4 Q+ G( f
最多化妝時打多D粉底
; ]$ @1 E$ L2 `/ U2 t0 Z多打粉底還好,主要是不均勻,所以還是拔囉,
0 _  J' Q" Y1 \' ]( b無法忍受鬍子冒出來