嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請教 SO 根問題 ^^

請教 SO 根問題 ^^

請問拔左之後 會再生返出來嗎 ?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
ADA這是一定的! 鬚根同頭髮和身上所有毛一樣, 拔0左都會生返ga! 不過用拔鬚的話, 生返的速度比較剃慢! 要CD係要不斷咁勤力去拔ga啦! 即使係天生幾少毛髮都好, 始終是男性, 冇得懶ga!
" S# P* @' t8 _* A
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

已經拔習慣囉,雖然說長得慢,但鬍子數量太多了,每天都會冒個幾根出來,所以我現在2~3天拔一次,
' n4 W: ]4 i4 I, |, I" X至於眉毛就長得較慢,而且還要注意型狀,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

唔會生返..,咁就唔會有激光脫毛啦

謝謝各姊妹的提示  

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-11-21 02:11 發表   . B, V. U3 C' w6 C
已經拔習慣囉,雖然說長得慢,但鬍子數量太多了,每天都會冒個幾根出來,所以我現在2~3天拔一次,
% w" u' D6 K4 I& Z: g' }( {+ S至於眉毛就長得較慢,而且還要注意型狀,
% w9 v% H! d4 x! y9 J頭像好可愛XD6 A/ x6 |7 `- v- U: d8 E
兩三天拔一次效果不好的吧
2 N2 @/ ?- V$ S8 u, y5 P+ f我通常也是等兩星期才有最好效果

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-21 08:04 發表   
" d) [2 e# O4 D8 ]5 l4 q, K. m3 l" c- o/ Y: P* [, P7 R, K$ E
頭像好可愛XD
5 w# u+ n% f$ \$ p8 A兩三天拔一次效果不好的吧
  v4 U; `, \' R我通常也是等兩星期才有最好效果
& x0 u* r, s* m5 `  N) n3 w6 G8 y$ h1 x+ U  S1 n
係囉, d腳毛都係, 但係甘就大大減低可以CD既貧率, 好矛盾

所以只好永久脫毛

引用:
原帖由 wadee 於 2010-11-21 16:41 發表   
$ N% C7 w' N' A所以只好永久脫毛
; g$ Q; W$ n+ @8 R

! M0 |# I  p) {% C4 J: r' O係咪即係電果d(二萬銀果d)??

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-11-21 02:11 發表   
( [( P! }) O  V1 f8 H4 g; b已經拔習慣囉,雖然說長得慢,但鬍子數量太多了,每天都會冒個幾根出來,所以我現在2~3天拔一次,) j( p- O0 u0 i' F3 s' v! \1 E/ d
至於眉毛就長得較慢,而且還要注意型狀,
6 Q8 A0 O6 i7 u
+ h! x& ?& w9 g新頭像啊, 美少女啊
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

緊係會生返啦, 如果唔係都唔洗去脫毛啦!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-21 08:04 發表   % V" ?) [0 x2 ~1 O. U5 o& i

! v1 O! s* P  z" f; O6 V頭像好可愛XD
9 E! T9 j, U3 [. W( s. q6 [$ a, @! `兩三天拔一次效果不好的吧4 g3 u0 I* k, t* T; J
我通常也是等兩星期才有最好效果
6 S! D. O: Q. r8 }: b
4 A9 D$ S# Y" [! h, n忍唔倒D鬚響塊面道
5 ]8 H3 S2 f9 f0 {/ f5 O兩星期?  一日都忍唔倒6 u2 q6 h( v, w& H8 @. q
最多化妝時打多D粉底

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-22 10:23 發表   
3 [1 B6 Y) P* N* Y7 q4 D# T; }; r" {* i& F

/ |$ u& e$ c2 ?* d2 r' q忍唔倒D鬚響塊面道1 a* E5 \: e" s7 ^6 A0 g
兩星期?  一日都忍唔倒' V) S& j) A+ S. B8 r! [' Y
最多化妝時打多D粉底
6 L9 w6 p, e9 N- P1 l( v& Z% a, W& w' \

* ^* E, K0 ]* e) m$ d7 K係囉....一見到d鬚就想死...; ~. d' {  M3 W( ]! a( f1 X
-_-但係激光又貴...

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-21 08:04 發表   
4 X) F! h" q) _0 J1 p3 h2 C! H$ f3 p' f/ F6 j' _4 Q
頭像好可愛XD
1 _, k5 ^5 q. x3 `/ x兩三天拔一次效果不好的吧
! [1 ]% v. H$ x1 I) K. o我通常也是等兩星期才有最好效果
" @/ Y. t6 }) \6 _每天總是會有幾根冒出頭來,我就把它拔掉,所以一次也才拔幾根而已,8 [. a+ Y" a, s) A' J: b' F% M4 r
兩星期應該全都長出來了吧? 然後再一次拔光?
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-22 10:23 發表   
( i0 C0 P) ?) w- C- M- ?) f7 m7 l, |

4 i* Z  ?4 ~# p+ U! }* e, |忍唔倒D鬚響塊面道
8 F* ^' K) V% t3 ^1 D0 a兩星期?  一日都忍唔倒) M' \5 o  ?* G! ?7 u# j( \% y) K
最多化妝時打多D粉底
  A* B6 ]/ H) J' L! J/ N. \3 |
多打粉底還好,主要是不均勻,所以還是拔囉,; `5 t# d% l+ ~. c4 b! s
無法忍受鬍子冒出來