嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請教 SO 根問題 ^^

請教 SO 根問題 ^^

請問拔左之後 會再生返出來嗎 ?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
ADA這是一定的! 鬚根同頭髮和身上所有毛一樣, 拔0左都會生返ga! 不過用拔鬚的話, 生返的速度比較剃慢! 要CD係要不斷咁勤力去拔ga啦! 即使係天生幾少毛髮都好, 始終是男性, 冇得懶ga!6 {9 F0 Z% u; @. p3 Q/ Q0 O, D% C
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

已經拔習慣囉,雖然說長得慢,但鬍子數量太多了,每天都會冒個幾根出來,所以我現在2~3天拔一次,& D9 ?, Q. g% s  b6 X. u5 B
至於眉毛就長得較慢,而且還要注意型狀,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

唔會生返..,咁就唔會有激光脫毛啦

謝謝各姊妹的提示  

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-11-21 02:11 發表   
) N  w# I; ?$ S$ w+ J1 W) r已經拔習慣囉,雖然說長得慢,但鬍子數量太多了,每天都會冒個幾根出來,所以我現在2~3天拔一次,
* U/ f4 B" y, U- {' E, e至於眉毛就長得較慢,而且還要注意型狀,
' W" ]: H8 a) Z  w+ j! I4 U. X3 G頭像好可愛XD
  M8 X  g9 e* A4 r6 q兩三天拔一次效果不好的吧2 l0 S4 d4 B6 t0 [
我通常也是等兩星期才有最好效果

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-21 08:04 發表   
- @" E8 B# K6 I6 [* O4 l6 Q5 K" h2 n1 \1 D& Y2 v' z( D
頭像好可愛XD
" O+ T! q7 l9 M# {兩三天拔一次效果不好的吧% T0 N4 f/ m. D2 Z- [# ~
$ Y. m3 K9 r- U+ q4 M8 C
* E5 l* B0 K6 h5 n! x$ P& C係囉, d腳毛都係, 但係甘就大大減低可以CD既貧率, 好矛盾

所以只好永久脫毛

引用:
原帖由 wadee 於 2010-11-21 16:41 發表   
9 e2 N8 C3 C3 G: ~1 v' c所以只好永久脫毛
3 B! E8 h4 q. C' e
- a1 W$ ~- [5 u" A6 q& i$ r' T係咪即係電果d(二萬銀果d)??

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-11-21 02:11 發表   # O  t% D! {. ]3 n4 \+ K
已經拔習慣囉,雖然說長得慢,但鬍子數量太多了,每天都會冒個幾根出來,所以我現在2~3天拔一次,
9 {9 d6 M8 U; h; ]. g至於眉毛就長得較慢,而且還要注意型狀,
! E. I9 Q/ P5 R; B1 J2 Z* R8 g2 y6 q3 J* m" S
新頭像啊, 美少女啊
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

緊係會生返啦, 如果唔係都唔洗去脫毛啦!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-21 08:04 發表   1 |+ \2 B3 F; H/ j% G

7 r3 i5 V4 t  J' a5 ~頭像好可愛XD
: V( I1 k% i% i2 X/ b& u# H' F兩三天拔一次效果不好的吧
' J4 e3 X7 ~- `& Q' S我通常也是等兩星期才有最好效果
! c9 ~9 S4 Q- ^$ t0 V  M+ g2 Z+ \& l0 o; L+ `
忍唔倒D鬚響塊面道
- Z) f) I# @6 u, I兩星期?  一日都忍唔倒
% h6 Z9 ~- A, E# |0 Q7 w最多化妝時打多D粉底

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-22 10:23 發表   3 ?( w$ {* M7 T1 I
/ m$ }# h+ S2 p# j

( R' G' Z  S- g/ b3 X忍唔倒D鬚響塊面道) N1 p+ Y8 B3 Y
兩星期?  一日都忍唔倒- x0 D* @8 Z* L8 ~8 T6 a, p- [1 a* m
最多化妝時打多D粉底
4 M# c$ A" Q& {3 X+ }' {' D) `+ h, P) D! I0 W* s1 W2 m( F
係囉....一見到d鬚就想死...7 h4 m: ?1 x0 ?$ N3 N9 A: X( J
-_-但係激光又貴...

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-21 08:04 發表   
/ X( l5 W- W" ?- @" y! q3 u  M' `; a  ^- T- ?7 x9 F: Y2 O
頭像好可愛XD" q  S8 h2 P$ l" W/ e
兩三天拔一次效果不好的吧7 w' [, D' b1 i- P2 g- N+ i- j
- G- I# z) [* X9 @5 J: [每天總是會有幾根冒出頭來,我就把它拔掉,所以一次也才拔幾根而已,
! Q" S6 f6 z6 p6 e- Z# ~* O兩星期應該全都長出來了吧? 然後再一次拔光?
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-22 10:23 發表   4 D1 F5 b  M. h6 D- R

' X( c! _: J6 h9 C% H# O& @& g5 y. d3 j0 N. o+ `
忍唔倒D鬚響塊面道
7 X5 \1 o: g  J$ N  N4 y% r兩星期?  一日都忍唔倒  V: e# r8 T' f, J# z. ^
最多化妝時打多D粉底
9 s; y8 B' O" D  U* H多打粉底還好,主要是不均勻,所以還是拔囉,
. W8 A6 d3 y: c7 k& S1 o無法忍受鬍子冒出來