嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於同機場講再見

終於同機場講再見

我唔係見到心儀唔做
5 `% Y2 _0 t" x! @' V) q
. ?) `% `. ~) Z' w我又學人唔做....
8 _  s# K8 q8 [* L7 {5 m1 r  C  a
6 n# @4 w, n$ ]8 C3 Q真係巧合XD" A% y5 M3 I, T) ]

1 \# ]& u* G# f' N+ b, p尋日終於還返D制服比公司: {5 g; T0 K  X! ^7 B& G! F/ y. @5 o, a
' l0 f4 n+ L9 Q# a  a4 C
呼~唔洗每次都唔見四個鐘(搭車用左1 _; e4 _# G& F; Q% I( M
% r7 i& T& N2 |" Q5 N
感覺自由好多
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

其實最重要係自己開心呀,恭喜

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   / J- j' z2 {' P$ H$ E( \/ ]
睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
1 o% x4 b2 u' h2 R$ E我都以為係..

回復 2# CECI 的帖子

我同姐姐一樣, 以為佢去左.....................

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   4 ~6 \8 j5 I( ?
/ R' K' l; H/ E9 f( ?  @8 R; F原來你的想像力都好豐富

我都以為係去左搞大個機場...無語

咦, 原來心儀姐姐曾響機場工作?

引用:
原帖由 donald 於 2010-11-24 09:22 AM 發表   
6 B0 T# J8 n  ]3 ^1 A( g# d$ e3 ^" P) u# G+ x( K* m
我都以為係..
; R# |7 P  d& O' b
1 Q* t5 o/ W. f7 J
我都以為係 x 3

-____-我都以為去左搞大個機場...
7 B4 k6 l, A" J3 v6 c: e
+ i: f" X& u1 L2 S4 A7 j& D: v! r妳原本係機場做咩??

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-11-24 16:16 發表   
9 O% l, T0 |/ L# U  v/ I2 S咦, 原來心儀姐姐曾響機場工作?
+ [. G7 k9 {+ x' b

?8 a$ m, I& e唔係啦
" c3 U% i0 ~/ p" b  ]* I4 @
9 H: X) R  K1 f) A/ @你誤會左啦

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   . Z& `+ q: S% u) d( h; l% _2 `: L9 `
/ U- V( m/ }9 F  l% ]- o4 U1 Y- Z

$ F  r9 X: [& \你唔做女人) p- O) j6 o  v  |1 ]& h2 a
; S0 c8 t% Z' q# ^3 w
真係浪費/ p: b' q7 c' V7 \1 @* B/ B" c

& L' v. [4 x( P( J& H0 C7 ~' G5 a你想像力好豐滿

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   
( A/ o, E( z, H5 K睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
! W6 U" K1 A2 z+ k. ?' |7 T
其實第一時間也係諗到依樣野...嘻

每日都要4個鐘真係幾鬼累...

我即時以為姐姐講D機場系跟著你走個個