嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於同機場講再見

終於同機場講再見

我唔係見到心儀唔做8 ]) d' m# T' t

7 \1 g. _1 M. ]5 o我又學人唔做....7 Z6 O/ p3 j8 I

& i0 v4 ~7 `- A9 q真係巧合XD' r9 ?* A( \) R: k! k# C' k

R+ U% K! U5 }+ s5 @尋日終於還返D制服比公司0 H  i. V& E9 D/ k; ^% H! ^( \

+ h0 b! O" v1 l: ?0 h呼~唔洗每次都唔見四個鐘(搭車用左
+ z- y' [* @9 J7 U$ H9 o$ z2 t6 l7 I5 b
感覺自由好多
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

其實最重要係自己開心呀,恭喜

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   ; {+ R, Q8 F7 {+ E
睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
  z" O4 f2 r$ w$ n% N- L我都以為係..

回復 2# CECI 的帖子

我同姐姐一樣, 以為佢去左.....................

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   
$ |7 u$ u( B9 i$ ~+ m睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
& A5 l/ @. n. y/ }+ N& {( x$ g, B
原來你的想像力都好豐富

我都以為係去左搞大個機場...無語

咦, 原來心儀姐姐曾響機場工作?

引用:
原帖由 donald 於 2010-11-24 09:22 AM 發表   
/ ^; w) D4 Z; g4 _0 i
9 G' x0 o! [* B& ?2 |5 {& ~0 d我都以為係..
4 Z/ |# x& O! c) w" Q( \

1 ^7 n& w) e1 X  ?! R我都以為係 x 3

-____-我都以為去左搞大個機場...  }1 L4 Z* ?+ ?5 j( f2 P3 S1 w7 g

4 z5 |+ v: i* R: c1 f  i妳原本係機場做咩??

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-11-24 16:16 發表   $ e7 c5 V; w! ^$ V2 |5 o' a
咦, 原來心儀姐姐曾響機場工作?
8 Z1 W. D/ ?; d$ Z
( i; I" M3 _% x6 l' {) d# S1 H; ]唔係啦7 \6 I' E9 a6 c! Z1 a( r3 `: I7 @5 y9 B

. Z! o6 t& h5 L5 ^' G; ]你誤會左啦

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   
* U/ f+ e/ v8 J+ }/ j0 O0 a睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
; V$ D% ]; D) o; g2 `) Q# [

( m& L2 q3 A) a你唔做女人9 I- a# B3 o% R; K. Y2 _' j
7 Y% `  r5 |% R& T3 @4 ~, S
真係浪費
- [' k5 d4 q0 F8 U6 n% Y8 \! L+ }  e7 q! z, a8 e% J
你想像力好豐滿

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   5 ?3 ^: ]- d0 e. r2 j
8 ^6 |" S' B  o) _+ }1 r其實第一時間也係諗到依樣野...嘻

每日都要4個鐘真係幾鬼累...

我即時以為姐姐講D機場系跟著你走個個