嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於同機場講再見

終於同機場講再見

我唔係見到心儀唔做
0 }" [, X8 Q" E2 B" O& H, D
( a* q6 X$ v5 Q* a# r9 [+ f  u0 G我又學人唔做....
, ?2 j, P1 |  l8 c+ @0 u0 G
8 I) T0 g! z4 ~真係巧合XD& z, i& I/ G+ V. C4 b
4 T8 w" w1 S8 q, j& T4 a
尋日終於還返D制服比公司
' B0 o" Y6 g2 w8 N4 H3 C) L  I7 j3 ^8 V! G# V  I& B5 l% g- h% {: }
呼~唔洗每次都唔見四個鐘(搭車用左
9 }9 L: `6 A9 {
' {" Y6 r% Y/ ~% k感覺自由好多
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

其實最重要係自己開心呀,恭喜

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   ' L* ^: u$ S7 u2 {; f. Z
睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
) O+ ]: ?) K$ E% i- K* W" i% J
我都以為係..

回復 2# CECI 的帖子

我同姐姐一樣, 以為佢去左.....................

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   8 O* [' v0 \- `  |4 A5 m9 t
2 Y2 B: \' r  ^
原來你的想像力都好豐富

我都以為係去左搞大個機場...無語

咦, 原來心儀姐姐曾響機場工作?

引用:
原帖由 donald 於 2010-11-24 09:22 AM 發表   ! i$ v4 q$ d! l0 A
7 ], L% ]5 H" t3 R" \+ g- f
我都以為係..
1 i, K2 E: R; v1 O! B$ H! N5 i" o

. [/ Z' Y' {. D( W: p我都以為係 x 3

-____-我都以為去左搞大個機場...* A) O# S; D9 a7 m4 m
/ e8 ?1 I2 X* K2 j# w
妳原本係機場做咩??

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-11-24 16:16 發表   - w- J9 t& Y  E9 m- p
咦, 原來心儀姐姐曾響機場工作?
6 i. \9 M& p1 P4 x% n6 W/ u5 E9 U5 M9 I  T2 r+ h) v
唔係啦: }' v1 s$ |% u' {( s+ H! s

* v# a0 C0 f! [你誤會左啦

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   
9 H+ s, |- a% G- E睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
3 M4 |3 P0 b$ m. {7 B/ Z
4 t3 g$ f& U2 A2 u你唔做女人
: e2 D& K2 c, K) D% j+ ?
* ~4 i- j+ X! S) B  g3 B- Q6 G真係浪費+ @) r  _2 ]) v* l" @: f9 M$ K
* N  B, e2 M+ |0 o; Z
你想像力好豐滿

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   2 ]% B, C- q, p. |5 I
* X. D! a/ m5 d7 p; m; M1 v
其實第一時間也係諗到依樣野...嘻

每日都要4個鐘真係幾鬼累...

我即時以為姐姐講D機場系跟著你走個個