嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於同機場講再見

終於同機場講再見

我唔係見到心儀唔做
8 q# g1 Y  J3 r) J: {% A' M$ ?$ X/ o* a; Z
我又學人唔做....% x* Q8 ^( D/ z; y/ g; c
2 E/ g2 P. o' `- Z
真係巧合XD# w! v) ]  e! E% W+ ~9 i3 N( I% G0 k

1 J$ c0 q9 B, A6 Y# s4 O尋日終於還返D制服比公司9 `, H/ s: g; P2 P: x

& [* k4 Z) i5 K0 q1 g. o' u呼~唔洗每次都唔見四個鐘(搭車用左
( C, Q) ^# [3 j' @( O, N" Y
( S: o5 \* G" A8 ?: W* K8 r: y* D感覺自由好多
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

其實最重要係自己開心呀,恭喜

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   
; X( s$ r  R+ R+ H" Z2 g' W/ z  J) B! i睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
# ^* X- Z4 A" ]. f我都以為係..

回復 2# CECI 的帖子

我同姐姐一樣, 以為佢去左.....................

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   
# ?) b5 h5 i* M) D/ Z5 Y# y$ a% u睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
9 U  I* q7 h+ v0 N+ q- N2 y
原來你的想像力都好豐富

我都以為係去左搞大個機場...無語

咦, 原來心儀姐姐曾響機場工作?

引用:
原帖由 donald 於 2010-11-24 09:22 AM 發表   
+ M# e0 I- |" D+ A" |8 S1 U8 }; {: C( O- m3 X' o( ~
我都以為係..
! l: |7 h+ r) @* S  H. d
# C: b0 j/ J' u& A  y1 r0 Z, m我都以為係 x 3

-____-我都以為去左搞大個機場...
8 v7 }. X; ?5 b
6 C+ d& l6 ?# [# a* v) i: c6 i. m' n妳原本係機場做咩??

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-11-24 16:16 發表   6 m" W& W2 j  q5 t; b# j
咦, 原來心儀姐姐曾響機場工作?
: m2 Y7 F7 P9 `& s+ }

/ s7 H. O3 s1 S- u3 f唔係啦8 e& C# d( _6 V/ O. x% M
" B  @; @; A3 Y6 b
你誤會左啦

引用:
7 w% F+ S1 j' m' ?  m4 g* v+ l睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
+ a2 @, a- ?, B$ G# K7 T: t6 B
( o$ t5 w: ~/ C/ p你唔做女人
! H$ D+ {; E1 B; r1 n+ F1 e
$ K# W3 C, c0 Y, t. K4 I真係浪費
% _( }( @6 g; H9 j. [* f1 a* n' q9 n" z
3 @' [6 Q6 x' o  ?你想像力好豐滿

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   # O. g/ T. ]& j" H
睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
* f9 Y3 n2 Z- l. g  A0 v* T其實第一時間也係諗到依樣野...嘻

每日都要4個鐘真係幾鬼累...

我即時以為姐姐講D機場系跟著你走個個