嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於同機場講再見

終於同機場講再見

我唔係見到心儀唔做
8 _$ n" f' @2 Z% L! W& J) @; f/ h7 q0 G
我又學人唔做....6 h# H' ~2 B5 c# p( c

; n5 x: @4 A# }4 H& @" d真係巧合XD
; X( [" g" P/ ?1 N' P) _: q9 p! P  P( P
尋日終於還返D制服比公司
6 A& H$ K) U  y& t7 `& W% p
2 f/ k+ z# r- ^* n2 U3 j7 @呼~唔洗每次都唔見四個鐘(搭車用左2 k$ m; l* |; }( \: q* _* w
- S& o) [% R' h* q1 k
感覺自由好多
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

其實最重要係自己開心呀,恭喜

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   
$ |7 D! a/ A& N7 C* U7 A睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
' x% \" Z1 [5 @我都以為係..

回復 2# CECI 的帖子

我同姐姐一樣, 以為佢去左.....................

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   ' Y) _5 D. f& U
睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
/ W* J# D' t, A! o5 e  e) s' `原來你的想像力都好豐富

我都以為係去左搞大個機場...無語

咦, 原來心儀姐姐曾響機場工作?

引用:
原帖由 donald 於 2010-11-24 09:22 AM 發表   
4 t& p  k0 v2 k9 x$ ?2 x% f# y( a' Z- Q2 q8 R9 }, O# ^
我都以為係..
% a# R3 {" H' F0 L& }  n* |, K; ~/ ?1 ]" g8 s, N1 v4 j/ p& K
我都以為係 x 3

-____-我都以為去左搞大個機場...6 J! ?" g# s! K. W% K9 O

/ e  Z4 z0 d% W0 R妳原本係機場做咩??

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-11-24 16:16 發表   ) Z, X4 a0 ^2 i) C
咦, 原來心儀姐姐曾響機場工作?
' L) @2 ]; w; @! n! i

; k% t8 G3 [" f, M唔係啦
: w$ X. w6 u! U6 ]! |# [
1 d6 g* Y9 |' r- q你誤會左啦

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   
+ [2 o7 X) l& K6 V) q睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
. O  Y2 g  A: D! S* q! ^# z% L( R% R2 `$ K
你唔做女人" R3 R$ N  i5 P$ K; g2 m9 c1 R
. a' {! m! c# m/ u0 o
真係浪費
; o( h5 r1 g2 O$ o- T- J4 A0 F9 t2 X
你想像力好豐滿

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   ; K2 ?6 r, K& ]0 E5 a. C
: N) F, Z5 ^- b; X, M: y3 H1 e
其實第一時間也係諗到依樣野...嘻

每日都要4個鐘真係幾鬼累...

我即時以為姐姐講D機場系跟著你走個個