嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於同機場講再見

終於同機場講再見

我唔係見到心儀唔做8 B; C! n. \4 s: z7 ?
; T  T( _6 I% P( y' V: |) s. \
我又學人唔做....1 q; {& d: d+ A5 T

* s. ^& J3 g+ E真係巧合XD/ P$ M0 K# U. f1 A5 w" {8 u
9 r  m! k+ d( b" I+ L$ {
尋日終於還返D制服比公司
, ~0 X; K/ ~, P3 K1 f& e8 ?1 h; x' d0 V7 w! D
呼~唔洗每次都唔見四個鐘(搭車用左
( f) w: {9 Q8 Z5 j& w( V1 {& I- D
9 f# L# c" ~! J: X) D感覺自由好多
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

其實最重要係自己開心呀,恭喜

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   7 |* o& B+ f* H4 C, R3 s
睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
) Z5 g7 }. A8 {, c+ R/ @+ A; U9 G# _
我都以為係..

回復 2# CECI 的帖子

我同姐姐一樣, 以為佢去左.....................

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   2 Z8 ^5 e; x& A7 q( ]1 t2 N8 }
9 u" S1 H: v( A原來你的想像力都好豐富

我都以為係去左搞大個機場...無語

咦, 原來心儀姐姐曾響機場工作?

引用:
原帖由 donald 於 2010-11-24 09:22 AM 發表   
, O3 ^6 }, X& ?7 e0 t$ J7 E' q8 q
我都以為係..
- ]" F1 G+ y- f' |7 f
' r8 \9 j& y4 d: w我都以為係 x 3

-____-我都以為去左搞大個機場...( Q9 m$ O/ F2 _9 @

7 g" {7 d( J! `2 V妳原本係機場做咩??

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-11-24 16:16 發表   + T; q/ w. _% p
咦, 原來心儀姐姐曾響機場工作?
3 n- f/ Y5 y' |2 c5 z0 Q; k2 z

: _& p  t, g8 J5 m8 N, H, Y. P唔係啦1 t: }: c* z' S5 G1 G& T( G/ a% _

) g' H7 [" ?0 W8 J! b8 T你誤會左啦

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   ) k7 \- K, H% f( v: a
, b5 M( j# `( k) A: Z* t% e

( x5 H8 S6 k: K8 \你唔做女人0 O, T4 V  k# n/ l6 G1 R6 C1 A' C
) v/ ~: v: o6 l. |
真係浪費! v  b/ H1 H2 o* }
9 J$ G2 z- L% z! k
你想像力好豐滿

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   - P, N1 R8 c0 W. N7 p/ T
4 H+ H! W8 T5 y  @' D# k. f其實第一時間也係諗到依樣野...嘻

每日都要4個鐘真係幾鬼累...

我即時以為姐姐講D機場系跟著你走個個