嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於同機場講再見

終於同機場講再見

我唔係見到心儀唔做# p2 F& a1 ?; m1 c4 F' Q2 d

: F( `% n, f+ ~1 w* C" k- l我又學人唔做....3 V- O' L- L7 n

% F1 y# O. t: ]  i真係巧合XD
6 r; N8 O* l+ J" N! D; Z4 d" b# j- b1 ^6 m  R6 A6 `
尋日終於還返D制服比公司
7 Q2 m. n7 t7 N$ I3 u8 k  Z7 k6 y7 N2 X7 S4 ?5 O3 p# t' P6 g4 O
呼~唔洗每次都唔見四個鐘(搭車用左+ ?1 s  ]) V1 M' a

1 i- G& j! C/ ^( W& G8 {4 \; v+ y感覺自由好多
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

其實最重要係自己開心呀,恭喜

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   
! M- }/ v) }  [" z+ b, H8 p睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
5 B2 b3 ~# M% ~* r8 q/ m
我都以為係..

回復 2# CECI 的帖子

我同姐姐一樣, 以為佢去左.....................

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   ! z4 g% O3 v$ h2 B8 H: @- u; ]
睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
  @7 m) M$ \8 s0 `
原來你的想像力都好豐富

我都以為係去左搞大個機場...無語

咦, 原來心儀姐姐曾響機場工作?

引用:
原帖由 donald 於 2010-11-24 09:22 AM 發表   , L3 ^3 l( W% i6 Z5 ]$ B
- D: G+ H$ u5 G+ T0 }& m" {1 I, p
我都以為係..
) {% U0 x7 C4 [1 |
  b9 d+ F; p) E# h! L8 N) {
我都以為係 x 3

-____-我都以為去左搞大個機場...
- n# p; O2 B- ~/ v' u- m) B& P: Y' z2 w2 |9 ^8 ^
妳原本係機場做咩??

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-11-24 16:16 發表   , B/ ^6 _. P/ F  ^# l8 c8 a7 `" g6 B
咦, 原來心儀姐姐曾響機場工作?
6 m( ?  K/ W1 O: K& r6 z1 E+ a

7 H' ]- q' J: |! ]2 v- z唔係啦
6 }1 h3 V1 J! Z
* D' ~& b1 J7 |1 B- i$ y' E你誤會左啦

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   
* l% A" @- J* J% r0 E睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
+ i2 }+ x: V7 q' r/ j9 n! P9 @/ ]  _% t3 R  j: x
你唔做女人3 L# Y) i9 t1 X% T' i% c
1 u  B! @3 p! I( W3 o
真係浪費# ~( C  Q' W  Q
/ v7 k8 T- q) z: Z1 m8 i
你想像力好豐滿

引用:
- }$ t/ T* x' J) _" D0 g! K) m+ C# c睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
0 R9 s! {. T7 a其實第一時間也係諗到依樣野...嘻

每日都要4個鐘真係幾鬼累...

我即時以為姐姐講D機場系跟著你走個個