嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已為各HKCDTV會員開多一個交收方法

2 m7 Z7 J- j  D0 N4 I) H
8 L% K- _7 X* Z" v* ~% E8 h' N4 X各位可以到自己就近郵局拿取郵件,屋企人一定唔知,如需要請聯絡小妹
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好囉! 大家以後買野都唔駛尷尬啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

呢個是唔使用掛號的

引用:
原帖由 phman32 於 2010-11-25 00:10 發表   ; j/ e# ]: s' F6 ^$ v& ]! C
呢個是唔使用掛號的
; B- g. i( w8 @0下! 你冇去Post Office問? 我都唔敢解答呢! 因為我如果Bit野就一定面交ga! 所以我唔知ga! Sorry!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-25 00:27 發表   + y3 D" ~2 Z! D% O* h

! L% c% j! C' a8 n. ^0下! 你冇去Post Office問? 我都唔敢解答呢! 因為我如果Bit野就一定面交ga! 所以我唔知ga! Sorry!
, E3 d3 k8 y7 j7 @, P7 a

! |6 S$ M. c4 u4 _$ G- k放心啦,我寄開東西,用過呢個方法

引用:
原帖由 phman32 於 2010-11-25 00:58 發表   5 Q) u! r0 z  x- m* y

- B7 \$ Z  B! D
& V7 G* Y5 @" O放心啦,我寄開東西,用過呢個方法
- J( @- r, }9 O0 m9 p! _
咁就得啦! 呢度d姊妹實好開心啦!

郵局會寄張咭叫你去郵局收野
7 c& m9 r  V  p7 y/ @* I3 b# r( L3 ], J+ L; G+ `$ [
係唔係?7 I6 S* {. p, r+ e% C

5 K; A6 V9 E! |3 f禁屋企都會知啦
7 ]8 u2 w. ]0 u1 Y1 F9 S. i  B, ?( y" @! ~7 ^( G$ B* ~) q4 w; S1 U' Y
成鬼日都有野收....

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-11-25 13:31 發表   
7 }/ O) `$ o. Q, b3 b郵局會寄張咭叫你去郵局收野" X3 q9 ]) U6 k9 t! E) M0 @3 f
) C4 i; }+ @: l
係唔係?
! Y& L" C% l5 {1 f6 e( p
: c1 ?) |- e" u! c/ F' `禁屋企都會知啦
0 q' g' u1 `8 P1 t) I' H  t
/ v( V; e. V3 q/ O: P成鬼日都有野收....
4 N! s4 p3 j0 M, r: \3 o
! I% F0 N" ~5 L4 }; G係,但只係你去拿的

大家放心,郵差話可以的

引用:
原帖由 phman32 於 2010-11-28 00:56 發表   . |% }4 w* e! Q' p, x
. n9 I# W5 s4 b6 k

# U; ]! z9 K6 n# L7 j5 M* {係,但只係你去拿的
, I7 w0 S! g6 S7 P
問題係屋企人可能會「好好心」幫你拎,或者之後問你(機)D 咩黎,1次半次就得o者,成日有貨到總有一日會出事...

引用:
原帖由 phman32 於 2010-11-24 23:00 發表   
# Z4 }' y: M' S, U! r- j已為各HKCDTV會員開多一個交收方法
& D" n) c+ L( K. O5 I! I- d' J, H6 x* p- J
各位可以到自己就近郵局拿取郵件,屋企人一定唔知,如需要請聯絡小妹
3 Q+ s9 m% S" U1 _4 ]
不如賣家在某某地方開個密碼鎖 locker , 作交收