嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已為各HKCDTV會員開多一個交收方法

8 d! P! o& p( d% q% m: e* X# d: A! Q7 `
各位可以到自己就近郵局拿取郵件,屋企人一定唔知,如需要請聯絡小妹
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好囉! 大家以後買野都唔駛尷尬啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

呢個是唔使用掛號的

引用:
原帖由 phman32 於 2010-11-25 00:10 發表   $ m- V6 Z4 n$ x9 r% J" i
呢個是唔使用掛號的
5 H* Q! J) X. f  |0 p# p
0下! 你冇去Post Office問? 我都唔敢解答呢! 因為我如果Bit野就一定面交ga! 所以我唔知ga! Sorry!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-25 00:27 發表   
" j3 H' Z7 y4 M( p  M  D% j
3 |3 W* v( f0 H- J0下! 你冇去Post Office問? 我都唔敢解答呢! 因為我如果Bit野就一定面交ga! 所以我唔知ga! Sorry!
  W! J* @7 d8 D( A3 M! x% f  n: i6 P. t8 F6 @
放心啦,我寄開東西,用過呢個方法

引用:
原帖由 phman32 於 2010-11-25 00:58 發表   
* D; O, o( \2 e, w8 R* {' s$ ^  @- H2 s0 y& V" K2 x3 A! B3 Y% i! G
  H8 J. C/ V. d% |' x( J
放心啦,我寄開東西,用過呢個方法
8 |5 P$ N! S5 a" Q7 u0 C咁就得啦! 呢度d姊妹實好開心啦!

郵局會寄張咭叫你去郵局收野) ?7 }. m* h0 T8 _+ g

4 ~; I$ y7 @+ A' z8 g( h係唔係?
; w: m+ k, N% A7 W. D- d3 W' u) t2 H* r$ |
禁屋企都會知啦
* ?3 b2 L4 {4 @7 r9 z4 A
( C: v! K& m( m9 O成鬼日都有野收....

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-11-25 13:31 發表   
5 [& `, V- E8 z3 {! R2 ^郵局會寄張咭叫你去郵局收野
  q) v- `' v3 c. h" w  i' B+ x* y- Y2 h+ J9 L! F4 P% d
係唔係?
7 I2 V& r/ U! o$ K; }/ j8 a" M8 `" B! e4 ]6 m/ T- g% V
禁屋企都會知啦
7 i# a1 C: \9 Z
& M- u4 W% m- t0 K1 ]成鬼日都有野收....
- k7 G# W: Q; A% Y( j. M, R) m; F; z/ @0 ^# U: U/ Q* k
係,但只係你去拿的

大家放心,郵差話可以的

引用:
原帖由 phman32 於 2010-11-28 00:56 發表   % M, c  Z' Y* R' \) v  a2 V0 ^
# i; Z' x3 I5 ~* T
5 E8 s: b+ g2 R; V$ @% d; P0 ^  v- U
係,但只係你去拿的
3 u$ b$ \; N7 \7 U+ r9 f$ x
問題係屋企人可能會「好好心」幫你拎,或者之後問你(機)D 咩黎,1次半次就得o者,成日有貨到總有一日會出事...

引用:
原帖由 phman32 於 2010-11-24 23:00 發表   # z6 i$ o6 m! C- k! c6 k! W
$ C) v, x- e  C' n$ C$ a6 R# r) d. G  Z& B, }2 r# I' V$ R1 r
各位可以到自己就近郵局拿取郵件,屋企人一定唔知,如需要請聯絡小妹
- D8 @* Q& X) x" b1 C7 _不如賣家在某某地方開個密碼鎖 locker , 作交收