嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想CD出去影相........不過.......

好想CD出去影相........不過.......

CD出去係會涷死
2 k0 W5 N( K, t) z& _" B6 J- U星期五負3度( A7 `3 J+ }1 L
天文台話下星期有機會負10度
9 u5 G% \$ ~; B3 q( g# u$ D
7 M0 e/ l" l1 b4 X- i  l[ 本帖最後由 mercury1 於 2010-11-25 07:18 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原來mercury1姐不在港,難怪氣壓那麼低 XD

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-25 07:45 發表   
& Z2 p$ Z2 k0 _# K6 \原來mercury1姐不在港,難怪氣壓那麼低 XD
" l( z4 b) q6 M+ O4 B; z0 a

o" x0 W: t9 C8 e% T氣壓??

唔緊要啦!係屋企CD住先啦!下次妳嚟香港一齊CD出街丫?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-11-25 08:49 發表   * t# X/ Z" D/ J; ]5 O
唔緊要啦!係屋企CD住先啦!下次妳嚟香港一齊CD出街丫?
, h: A0 j3 G- W) ]5 M+ g' ]# o- D
好..有機會的

唔緊要啦! 下次等你返黎香港嘅時候咪大把機會比你cd囉!

開晒全屋暖爐,再影返d靚相咪一樣! 果邊呢個時候唔凍都唔係UK啦! 小心身體以免著涼!
9 ~1 Q2 H5 `4 r8 R0 w/ ~. i" C' a: X攬個人會暖d架!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

凍少少都ok既
7 o, \& O7 ~7 }1 N* ~- O! b/ n$ u5 W起碼冬天衫靚d
) D+ ]; N8 t6 G1 {% o著多幾件加絲襪再加boot就靚啦

CD時身子會暖起來的~~

you can wear long coat ar~

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-25 09:51 發表   
2 n$ j  r/ l3 k/ G( z, G開晒全屋暖爐,再影返d靚相咪一樣! 果邊呢個時候唔凍都唔係UK啦! 小心身體以免著涼! 4 w0 r0 x. m; d5 i4 t) W
攬個人會暖d架!
! ]' p5 p+ J2 v+ L9 h3 b
4 q+ f4 P$ z. _2 T% d3 V. [& h, s

$ q" m- V; W# [我日日都好凍, E3 @$ a! ~5 t8 n, R- t

7 K6 v- O9 b1 ]8 g你比我攬住好唔好?

冬天著 boot boot, 大褸, 皮草, 正呀
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-25 08:43 發表   # K" O- j( c4 _$ y$ I

5 j+ E4 _1 h7 p5 y, v+ [5 j
% I4 R$ G. B5 p9 `氣壓??
& |& [8 S6 Y* d982.05 mb果個咪氣壓) _& E( M: _3 ^+ p# H& w2 t
香港宜家一般101x
$ M! o1 i! y0 y九百幾係香港打緊風,仲好勁 XD

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-25 07:45 發表   0 ^2 l3 H. c* k2 _, F8 t7 W
原來mercury1姐不在港,難怪氣壓那麼低 XD
7 b/ n: J6 E$ o

. G/ D0 Q  x* H) _& V: |7 u氣壓低.,同我不在港,.有什麼關係呢??

唔係涷d先好咩.. 可以著d女裝大褸 ^^ 好漂亮的

喺屋企cd住先la, 下次番到香港再cd出街la

期待有相post 上

你那天氣溫度真是低阿∼∼我們這最低也才接近16度∼∼想到全身就抖不停了

下雪啦,.好凍.,,.睇下晚上仲有冇落,.,有的話影比你地睇
4 ~7 R% X0 l' R+ L4 m2 y今晚會負6 度