嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想CD出去影相........不過.......

好想CD出去影相........不過.......

CD出去係會涷死0 }) ?& ^/ Q; Q
星期五負3度
* o: U/ r$ @' u: u# H, S天文台話下星期有機會負10度: K% L' r5 |# B2 e( P5 D  _
$ G" f9 ~1 V; m- k: E* s1 Y) M
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原來mercury1姐不在港,難怪氣壓那麼低 XD

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-25 07:45 發表   
  l# E  l- H) C* O. _原來mercury1姐不在港,難怪氣壓那麼低 XD
  m3 ^' g/ }) S0 t, I
1 G& a" C) }% t5 _% ^氣壓??

唔緊要啦!係屋企CD住先啦!下次妳嚟香港一齊CD出街丫?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-11-25 08:49 發表   
4 P" |# k: E) `/ ?+ T5 x1 g唔緊要啦!係屋企CD住先啦!下次妳嚟香港一齊CD出街丫?
# p% t5 K' L5 W# z3 C# f: X& r, n
* P5 O7 ]0 z. V+ d9 G. i好..有機會的

唔緊要啦! 下次等你返黎香港嘅時候咪大把機會比你cd囉!

開晒全屋暖爐,再影返d靚相咪一樣! 果邊呢個時候唔凍都唔係UK啦! 小心身體以免著涼! 7 x! ]- f2 N! ]8 e0 ^
攬個人會暖d架!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

凍少少都ok既
4 T3 o  M) R4 {) E2 }# @7 Q- W起碼冬天衫靚d
$ i3 @% Z! C# Q. E6 J$ Q著多幾件加絲襪再加boot就靚啦

CD時身子會暖起來的~~

you can wear long coat ar~

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-25 09:51 發表   / B" S$ G4 ~8 F" l5 z. b4 U
開晒全屋暖爐,再影返d靚相咪一樣! 果邊呢個時候唔凍都唔係UK啦! 小心身體以免著涼! 7 D/ S( E9 g& ?4 \
攬個人會暖d架!
# p+ T' b! z  \3 Q! H/ X0 h

" l8 U0 E  I  f4 o) Q% p2 t
& R3 |: n- Q9 t* E我日日都好凍
0 `1 h$ r# ^9 H5 ^! g4 y- K& C# H, e- y& j' s" [
你比我攬住好唔好?

冬天著 boot boot, 大褸, 皮草, 正呀
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-25 08:43 發表   
: G- X+ X' B' k$ I  |! w: D' m) {8 ?2 x9 d, \/ }5 C
7 J- m/ Q. S9 m/ e, L
氣壓??
) k5 }7 I$ B. _* a6 O# U
982.05 mb果個咪氣壓# y& n* q0 Q8 G7 E2 _2 O8 I
香港宜家一般101x6 x) |: o. R4 u9 T4 e7 K2 m  m
九百幾係香港打緊風,仲好勁 XD

引用:
原帖由 Rachel 於 2010-11-25 07:45 發表   ) m6 Q+ Z9 u) J7 L. h3 {" N: y( S
原來mercury1姐不在港,難怪氣壓那麼低 XD
5 S( p5 k+ z' D7 v5 m' _
4 Z# X( c! S% A; S+ Q! `2 E
氣壓低.,同我不在港,.有什麼關係呢??

唔係涷d先好咩.. 可以著d女裝大褸 ^^ 好漂亮的

喺屋企cd住先la, 下次番到香港再cd出街la

期待有相post 上

你那天氣溫度真是低阿∼∼我們這最低也才接近16度∼∼想到全身就抖不停了

下雪啦,.好凍.,,.睇下晚上仲有冇落,.,有的話影比你地睇
# _5 U% n" J2 i* B. G6 T4 \) G今晚會負6 度