嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

德望

德望

德望高年級係咪要著絲襪返學架?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係呀, 其實唔止德望一間

um~ 但佢地果套校服襯埋絲襪都幾靚~

嘉諾撒聖心都係ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-26 14:50 發表   
1 u9 U4 c) I6 u3 l  x" a8 A嘉諾撒聖心都係ga!
, H2 \" u# \' i, C" G/ h8 P; ~, s1 w: T7 P
系咪淨系商科才要著

引用:
原帖由 sakuyi 於 2010-11-26 13:25 發表   
# J6 w! ?) N0 ^$ F' c" ~# S" T德望高年級係咪要著絲襪返學架?
# c2 ]; @' ?. {% x, g3 Y
3 r0 u; ]2 Y: [今年開始改左中五或以上就要著... 所以三三四新學制佢地套高中校服仲著緊...

有無相可以參考一下

係呀,綠色連身裙嘛

我想問係規定要著定係好睇d所以著?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2010-11-29 23:17 發表   2 f# W7 J2 P* H! ?! n6 s# O
我想問係規定要著定係好睇d所以著?
+ \. q1 |! d6 @! x

9 t# y' R! G( ?: t6 F係規定要著... 但係夏天時有部份妹妹犯校規唔著絲襪返學

黑色定肉色先……
5 j$ g! n- a! ]* g, G. B6 \  j$ g$ F我无乜常识,姊妹解释下啊,方便嘅话最好有相

引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-12-1 01:42 發表   ) ?+ W/ [$ v2 z- D+ Y  {
黑色定肉色先……+ K4 w/ C9 t$ @+ u+ d* F
我无乜常识,姊妹解释下啊,方便嘅话最好有相
+ Z7 z0 V/ s3 A+ H; I5 g' q* W) O  H
. p0 r: p: i9 D# H" A1 N其實校規就無寫咩野色.... ' h- \1 U7 [% R8 P
但係我見到佢地D妹妹... 著夏季校服就著膚色/粉紅色.... 著冬季校服就著膚色/粉紅/黑(厚)色

我就未見過佢地著粉紅色絲襪啦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-12-4 13:58 發表   
+ s" T2 F1 ]7 A0 @8 T1 r: S  [我就未見過佢地著粉紅色絲襪啦
* J* Z/ w4 K  }9 u" G

# x: t+ J8 C* fHAHA~ 有既... 不過少囉....  

夏季應該係肉色,好耐之前,
7 _/ g; G8 t6 Z* L+ W德望個website有講明tights of flesh color,1 R; p$ J. S$ s# L5 b2 L
不過而家冇講啦!
/ \( c& ?$ Q/ M7 A; M4 ]. P. f5 `* H0 z# S: r1 {% b
冬季我見到多數都係肉色,但記憶中好似黑色都可以
& ]# L0 Q) c5 l" ~% O3 d# |( k: }% M, A  E
而家website有校服供應商資料,5 H4 w/ \! y. x* O8 N0 j, G2 l" W
亦有講明校服係分Junior Form (F.1-4) 同Senior Form (F.5-7)* U: x& H3 q2 O4 D- |+ u3 O9 n
http://www.ghs.edu.hk/notices/Uniform_Supplier_website.doc7 J: t( @  D- Q6 [
- P  [" H) \" Z, f$ F0 ]! f: X
學校官網有好多相睇:
; }, t' C, S1 L% o; A" nhttp://www.ghs.edu.hk/gallery_photo.html
* v' }4 f  m+ b$ j0 z1 V2 G
, ^1 ^0 }$ x& k* w# t, U6 Z例如:
1 [) K0 E/ m4 J9 I% P0 U; mhttp://www.ghs.edu.hk/anchor/Gal ... Gallery/index1.html

n年前,有個唔熟朋友是德望生,# }! u2 q, q: v. N7 J" E
那時的我對絲襪,高跟,boot等仍未懂得喜歡.( v: F8 ^9 `5 W! W: `" S
(那時單純地只喜歡貼身短裙)% k! B- r$ _% R$ o' k
所以當時唔太留意她的校裙與絲襪...
% X# M- C+ p3 }. D, \# h
4 P' m" \) [- S* ~+ ~; a另外,校服規定要著絲襪係有d怪,
; q: D1 u) n% k7 P6 C( [但,個人意見,# Q, h2 `  B+ N+ c; i! W5 `! a; {+ L0 Q
這樣讓小妹妹早d接觸絲襪這種好東西,
( Z( v0 F. [7 ?+ k7 Y' d# ]) R絕對係一件好事

人人穿絲,好吸引啊!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

回復 15# 1677 的帖子

thanks for the information

支持 支持!