嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

德望

德望

德望高年級係咪要著絲襪返學架?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係呀, 其實唔止德望一間

um~ 但佢地果套校服襯埋絲襪都幾靚~

嘉諾撒聖心都係ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-26 14:50 發表   * |5 l0 \  T9 T, i* e* L; w
嘉諾撒聖心都係ga!
8 ~$ u0 C  t: O
3 y$ ?; J% P% g$ W/ M系咪淨系商科才要著

引用:
原帖由 sakuyi 於 2010-11-26 13:25 發表   
: j2 F. S) K  m4 r德望高年級係咪要著絲襪返學架?
/ {9 e# y# i3 f3 U+ ?( v) |3 P. P% J- t2 q
今年開始改左中五或以上就要著... 所以三三四新學制佢地套高中校服仲著緊...

有無相可以參考一下

係呀,綠色連身裙嘛

我想問係規定要著定係好睇d所以著?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2010-11-29 23:17 發表   7 x* a( s  G9 _4 M+ t
我想問係規定要著定係好睇d所以著?
) `4 E5 L# w# G9 ^  C: z( W. s3 t2 V( o8 ~! y- z7 l3 f6 m
係規定要著... 但係夏天時有部份妹妹犯校規唔著絲襪返學

黑色定肉色先……7 \4 x( v5 h2 {: @" r
我无乜常识,姊妹解释下啊,方便嘅话最好有相

引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-12-1 01:42 發表   3 f, [) Z" I* \) `
黑色定肉色先……
5 p: N2 [0 C# t/ [# f* S我无乜常识,姊妹解释下啊,方便嘅话最好有相
0 l5 {0 O) V1 o7 ^

7 Q% w8 w+ B/ [7 h9 U/ Q8 k# K. ~! a其實校規就無寫咩野色.... $ Y9 A2 g) y: }" Q
但係我見到佢地D妹妹... 著夏季校服就著膚色/粉紅色.... 著冬季校服就著膚色/粉紅/黑(厚)色

我就未見過佢地著粉紅色絲襪啦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-12-4 13:58 發表   
# ]& J5 W) ]6 S' x# |我就未見過佢地著粉紅色絲襪啦
. G* K& a3 b5 ?* q6 e
* ~8 b% x% U1 G$ Q# W: J0 U1 _9 K# E
HAHA~ 有既... 不過少囉....  

夏季應該係肉色,好耐之前,
& I4 T5 I2 o$ w; w德望個website有講明tights of flesh color,
- t: p+ n) L" B# i* p3 m不過而家冇講啦!
: d( m  }2 o! x" ~! N3 q
. y. X: B8 O. A' p冬季我見到多數都係肉色,但記憶中好似黑色都可以9 Z- _' [1 W3 e; p* M( m9 c2 C

1 c% V+ N3 O5 M! O1 t. j+ ~: y而家website有校服供應商資料,
, d, _% C' E) N( W5 T亦有講明校服係分Junior Form (F.1-4) 同Senior Form (F.5-7)) G3 Y) C& {+ Y6 w/ A7 j9 A
http://www.ghs.edu.hk/notices/Uniform_Supplier_website.doc* N( |% k% r. b( Q
9 N4 D: q, K# w! T2 t. k
學校官網有好多相睇:
1 l2 [& L0 r7 A, Zhttp://www.ghs.edu.hk/gallery_photo.html
/ V2 u4 E& O; J8 s1 n5 N& P: c$ h6 F$ l" T" Z- i
例如:% A& _( O. w  I, L
http://www.ghs.edu.hk/anchor/Gal ... Gallery/index1.html

n年前,有個唔熟朋友是德望生,6 p+ z- E" G7 r+ k6 N
那時的我對絲襪,高跟,boot等仍未懂得喜歡.5 U4 u, T3 r8 T9 B9 t" C
(那時單純地只喜歡貼身短裙)0 x; l. H- d' o6 ^! C; z1 W' c+ a+ R& X
所以當時唔太留意她的校裙與絲襪...
3 N8 m: p5 N9 f
) s# ]$ {" \7 W7 k另外,校服規定要著絲襪係有d怪,9 ~" I( n. s2 a2 f" ^" H
但,個人意見,
/ B* B3 w3 o$ o- A# ^/ V7 C這樣讓小妹妹早d接觸絲襪這種好東西,
0 q: K/ ^' ~8 |9 v2 x0 L絕對係一件好事

人人穿絲,好吸引啊!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

回復 15# 1677 的帖子

thanks for the information

支持 支持!