嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

11/12網聚後感∼心儀篇

有這樣的聚會真好=)! ?/ F1 M' G" |5 m1 k+ @8 ~
心儀要繼續搞多D呀

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-12 19:02 發表   3 H& c4 I' V0 c5 w. E7 _, d
0 m; `, z& d3 Q# w' N$ j/ l$ z
後話係zaki出去抽菸時響出面開始wing咗
1 E" C* r6 V' q9 i3 C之後爬返入黎話要綁西門又綁唔到
- T  M* r# M: j+ T' Nwing到最後要扶晒兩位美女入房+ l+ i, j% B4 K
入左房之後仲會zaki爬吓出黎又要扶返入去咁...
, f' l/ T, H; a
你地一隻2隻又唔鬼幫手~/ T: ^: X. `( D" f2 h
我唔鬼夠力丫~$ C$ N7 c7 F  G3 s3 a& S$ I
我邊有WING~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:09 發表   " ^3 J: I7 U+ l% i, f- m: i
: g5 m7 F) z' s1 h5 n7 L
你地一隻2隻又唔鬼幫手~
# v& G6 p  u" W我唔鬼夠力丫~
; k8 w/ B8 z* L5 o我邊有WING~:(
/ c" \; R- G8 A
haha...& ?) N0 T, F9 L$ |  f
sherman已經冇晒力嘛~所以唔駛幫都夠力既zaki~
. A; i, v' ]& k' I# S& G下次一定幫手

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-12 14:58 發表   $ o9 b7 n7 ~2 i3 G9 j6 I' C
2 ~8 H1 l, Q2 R" x+ @
2 w3 p5 x9 @. L1 W4 k' ~  ]3 U  [
仲好講 ...  你成隻傻婆咁爬來爬去.... ; P! z, w8 T* o1 \7 X
最攪笑係你以為西門比你隊lum左係度嘔...自己係度笑住食烏冬 - o' Z2 [( V0 ^0 y, Y0 h
點舍西門嘔完訓係度之後 係你wing到4圍爬 " }8 W/ F+ Z7 m! }' F( z
結果最後係我地將你地拉曬入 ...
0 F6 k: c8 P$ m- R% l2 a我邊鬼到有爬來爬去~:(
" o' U: {& r4 o+ K我諗全食完烏冬有氣有力綁西門~仲到開心緊~
  S' P6 I  t6 A9 p! U& A. e點知食完都係冇奶力~-,-

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:31 發表   
0 s# A# D  a$ d' u; s. e, d# i- K3 w% i6 y* W7 t" N4 Q
大家來評評~
, [- Q+ j7 Y# v' Q9 e. j, p好明顯係我高D
$ [0 P2 E9 g* T
有相証明我高過你~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:25 發表   
4 G' t1 I4 Y6 i: y2 ~( m4 A2 m  M+ T5 K6 i% d
好彩無過夜姐。。。。。。。
" y+ E/ K) y. ]  p: ?! l你個死野早走又唔一齊飲~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:21 發表   . [4 C3 c8 b; v/ Y4 r0 K6 f3 {1 F( K
( p& ?+ @2 b5 ?1 P5 a
你個死野早走又唔一齊飲~:(
0 s# Z- R, D3 }5 X6 @# Z& O咁咪會變左綁心儀囉....

綁心儀都好wo XDD

引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-13 23:22 發表   : w' T6 x3 g9 d9 l  i( `6 L
* ~* x6 U8 m3 }7 t# b% o
咁咪會變左綁心儀囉....
! T( M" P& G/ u" [  _5 O9 G. V/ [0 V
咁正...
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 露姬 於 2010-12-13 12:09 PM 發表   
$ q6 g( J' [# ]  d& @suki其實好想人知佢係男
1 F* ?8 g$ v! E1 A3 j; a
笑我既....

其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?
6 R& [+ i9 d+ w/ H唔好計網聚D相影得我個樣好怪><

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 11:52 PM 發表   $ ]0 h5 D# c( i: A% H
其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?/ X! ^/ [  m3 X( d- p/ r. v. C
唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
- ?/ T2 A; g2 |" j) h) h6 L 心儀打人丫~~~~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-15 03:37 發表   
, L5 ~8 x+ D* S& m: j& A1 n) i4 F4 o- J/ z( ^. Y
心儀打人丫~~~~~
. `) G" L$ n- _# `1 N
心儀"cool"住果個係Suki嗎?

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   $ Z; P7 U* U& d! {/ ^9 A5 e
- A; @5 V8 r2 C: Y2 `
心儀"cool"住果個係Suki嗎?
9 P% s& x# U2 e$ S- p) G( l
( J6 [% a& d& M
YES

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   6 w: f- j, A+ W
其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?
6 M' J) P) s; ]4 O/ X! y% m4 X唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
' X$ B# j+ G. p& N9 R/ `' O. _
其實冇乜分別 XDD

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   
" y4 n1 j, w2 z' f7 F. ]! T! ?& i4 o
* \' @( K( \+ _心儀"cool"住果個係Suki嗎?
' N0 }5 B. X5 C) X8 \你係邊度睇到相架??

快d再搞la~~心儀姐姐

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   % r  m2 k. {/ k, ]5 K3 K/ T+ E
其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?" O) j- I- d5 Q( P( D) H& r3 o) X
唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
) {1 o$ P& x# g. P+ ?  Q) G
& T$ ?, r. n1 i# L# s- C8 w其實冇咩分別 x2

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-15 04:38 發表   
) x4 m0 P/ i6 J! v6 {) p1 W- c2 I4 n
9 p* n' J0 v$ e* v8 Z
YES
/ p; c6 a! O3 ], U% f
哈哈...Suki 個表情好搞笑...

心儀神算也~~好彩改左期咋~~好凍