嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

11/12網聚後感∼心儀篇

有這樣的聚會真好=)
# s4 D- [' X- w. d/ J$ S心儀要繼續搞多D呀

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-12 19:02 發表   
0 x& N  H% j! N# S( B/ C1 b* N/ M/ v& H) o
後話係zaki出去抽菸時響出面開始wing咗: O' d3 D5 w0 \& r0 ]! z: }
之後爬返入黎話要綁西門又綁唔到, P' }1 D9 M, ]- b: h
wing到最後要扶晒兩位美女入房: D) X& C/ B. Z3 ^6 V
入左房之後仲會zaki爬吓出黎又要扶返入去咁...
# r0 C& U: q( ~( D) x; t# {' H$ ~
你地一隻2隻又唔鬼幫手~
% [: f( [0 I2 }5 q% t+ [& g% ^我唔鬼夠力丫~
+ o+ ~/ R/ Q% S; O: _' S, {4 w我邊有WING~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:09 發表   - N* r* t% z, _; f8 A* m2 _9 O% Y
# W3 e7 @$ A- M8 B- {: e
你地一隻2隻又唔鬼幫手~
' f& O( L( g2 z1 g# q我唔鬼夠力丫~' ]! |. D. x& N: ?
我邊有WING~:(
) n2 ?+ u' c; O) L+ u6 B
haha...
2 {# s1 }' A5 K! D8 asherman已經冇晒力嘛~所以唔駛幫都夠力既zaki~
6 X! c: u; Z5 {( v$ S) _9 }& S下次一定幫手

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-12 14:58 發表   # X9 N' o; Q# f1 ~- f! a7 q
9 q7 {' J9 n3 \& G: z- ^* f3 q$ p
# B2 v6 o" I, d$ k6 a
仲好講 ...  你成隻傻婆咁爬來爬去....
( d/ E0 F' X4 D3 \! ]) }5 h最攪笑係你以為西門比你隊lum左係度嘔...自己係度笑住食烏冬
7 b& g3 Q  C/ F! \& b點舍西門嘔完訓係度之後 係你wing到4圍爬
) C$ l3 d* W% D' u! v結果最後係我地將你地拉曬入 ...
+ D2 j+ [! t) J' U9 y8 {4 W4 D我邊鬼到有爬來爬去~:(
3 Y, \7 i- H3 Q& Y/ Q我諗全食完烏冬有氣有力綁西門~仲到開心緊~
& R0 m7 B2 S' E" Y點知食完都係冇奶力~-,-

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:31 發表   
$ o2 g: J% ~% c3 d: E' V- N. v7 X0 m8 S; r6 \( Y- M# l7 J! L+ D
大家來評評~! Y8 O. P! j  V! q
好明顯係我高D
' |) N% H: Q  i! ^- c0 u
有相証明我高過你~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:25 發表   
" u; `1 _5 m* Y, n3 U4 L" _: Y
0 Z3 a. L. U* V' r* v; S好彩無過夜姐。。。。。。。
/ O  Y2 S# r9 G# Q9 B2 g
你個死野早走又唔一齊飲~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:21 發表   
# s" E0 T% o* E. H" m7 ~4 _& J- i4 e+ t, _+ _
你個死野早走又唔一齊飲~:(
% q6 k' d* I, n$ H+ v
咁咪會變左綁心儀囉....

綁心儀都好wo XDD

引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-13 23:22 發表   9 \! W0 u1 w: I
; P+ x# A$ R, v0 ^
咁咪會變左綁心儀囉....
8 ?+ b3 Q2 j6 H2 Y 咁正...
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 露姬 於 2010-12-13 12:09 PM 發表   
: A1 L& n) ^/ G- L  {4 zsuki其實好想人知佢係男
# a0 v8 G6 u4 }. u+ r
笑我既....

其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?- j) W9 O  B9 I  [( J5 f+ X5 m
唔好計網聚D相影得我個樣好怪><

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 11:52 PM 發表   
+ z* }* |- c* H% P" F+ ?( `/ U其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?" f9 t) B, w; W+ T8 w' K, [' r7 x- q
唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
. C/ r3 u) \$ { 心儀打人丫~~~~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-15 03:37 發表     E# L6 f7 Q# Q4 H$ j9 W; G5 t3 h

0 f8 @: K8 Q6 F 心儀打人丫~~~~~
% ^- }$ y  G5 u) P  f心儀"cool"住果個係Suki嗎?

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   
: d5 j8 k, f8 w6 S; P5 t, j- `
! E' h4 `: Z( O" D' o1 p心儀"cool"住果個係Suki嗎?
* Z1 e5 }3 R5 i6 m
0 q7 S6 _7 R2 C6 w! P4 E) }
YES

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   
0 ^: {) h6 U7 r6 R, M其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?
7 {8 `. c  h5 ]5 o唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
7 p& H* {* O: m6 E+ s
其實冇乜分別 XDD

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   7 }3 m9 [) X$ F& b# o
% X+ w+ L( V& S5 c' J
心儀"cool"住果個係Suki嗎?
! R2 \- d+ _) v. @你係邊度睇到相架??

快d再搞la~~心儀姐姐

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   9 D: c! `0 @) o1 S8 s% N6 _
其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?7 e7 a8 h# d) {: k, w
唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
0 z) d* n' F' k6 Q+ H) F8 E0 x

+ V, g( L+ ^/ S其實冇咩分別 x2

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-15 04:38 發表   : R0 j& z' `6 l- K  j* {
( M( E1 f$ a) P( _7 P7 s5 x" h

7 c$ X0 o& E$ lYES
) D, C8 p) w" }2 Z  \6 m% G0 l哈哈...Suki 個表情好搞笑...

心儀神算也~~好彩改左期咋~~好凍